HÅRSPRAY!


Et must i alle kvinners skap!
Denne beskytter fargen din også. Genialt!
Kan brukes før du tuperer og jobber med håret. Temmer frizz og gir glans.
Har du satt opp håret eller krøllet det , kan du bruke denne for å sette frisyren.
Nice!

17 kommentarer
  1. Hei! eg har heilt enormt tynt hår,håre mitt er ikke en gang halvparten av andres håre bare en liten del av andre sitt hår. Har altid hatt tynt hår og mister mye hår,har og lengde til brystet ca så det er ikke langt,Så har du noen tips til få tykkere hår eller at det vokser fortere? har hørt om fast med de sier du får så tørt hår. Kunne du laget et innlegg om dette:)?

  2. Hei! jeg bare lurer på om du har et tips til hvilken hårkur som er bra? Jeg trenger en som kan reparere et litt ødlagt hår (slitt i tuppene), og som gir mer glans? Håret mitt er også veldig elektrisk nå som det er så kaldt ute! Har du noen gode forslag for hva jeg burde bruke? 🙂

  3. Hei ! jeg bare lurte på om du kunne hjelpe meg litt .. Har mørkt hår, og har så og si alltid hatt det ( mørke brunt / brunt) men jeg vil prøve noen nytt nå, striper og litt mer strand hår, har du noen inspirasjons bilder her ? sliter virkelig med og finne den perfekte fargen ..

  4. hei, blir helt overlykkelig hvis du svarer! 😀
   BTW I <3 BLOGGEN DIN!!
   Den Dumb Blond fra Bed Head Tigi, kan du bruke den uten att du har farget/bleket/stripet håret, slik at det er naturlig? Mvh, HANNA

  5. Hei 🙂 jeg bare lurte på om du hadde noen tips til bra varmebeskyttelser? Jeg retter håret mitt hver dag, så jeg trenger en som er bedre en den jeg har nå.

  6. heei, jeg har tenkt til og kjøpe en varmebeskyttende for retting av hår, fra redken, men jeg er ikke sikker på hvilken, hva er din favoritt? gjør ikke noe om den ikke er fra redken. blir kjempe glad om du svarer meg !
   elsker bloggen din <3

  7. Digger BLoggen ! <3 Kan du lage video av alle dine - Hår og sminke - produkter og sei litt om dei ?
   - Kune DINE favoritter <3 😉

  8. Heiii 🙂
   Jeg vil farge håret mitt, hvor mye koster det sånn ca? Jeg har Blake livley lengde på håret 🙂 Jeg vil farge det fra blondt til brunt

  9. Hei!
   Jeg har et blondt, tynt hår som blir utrolig fort slitt! Typisk nordisk hår.. Jeg bruker så og si aldri rettetang, hårføner etc.. Har du en shampo, balsam og hårkur du kan anbefale for mitt hår? 🙂 og skal balsamen i håret før hårkuren? eller omvendt?

  10. Hei:) En frisør anbefalte en Redken 09 hårspray til meg. Den skulle visst være litt “tørrere” og lett, og ikke bli stiv. Vil du anbefale den?

  11. Har den sprayen og synes ikke sà veldig om den, den er alt for klissete, bruker den nàr jeg har lagd kròller, men jeg synes den er sà klissete at hàret fester seg i alt som er og fòler at den aldri “tòrke”.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg