HURRA!!


Denne kremen er fantastisk!
Jeg har lenge brukt den gule -neqtar, men nå har jeg igjen-byttet til denne.
Den er varmebeskyttende og bygger oppigjen håret.

Den er blitt mye omtalt i både media, blant frisører og fornøyde kunder. Jeg mener at dette er et av de produktene vi selger best av i salongen vår.
Den skal i vått hår- trekker raskt inn og lukter helt utrolig godt!!
Føn eller la håret lufttørke før du evt bruker rettetang eller krølltang.

Pris: Fra 250 😉 Fåes kjøpt i salonger som følger Kerastase.

LOVE IT!

22 kommentarer
  1. Jeg har lenge brukt den grønne skummen, kanskje jeg skal prøve denne da, har jo tenkt på å prøve noe nytt 🙂

  2. Veldig fint om du skriver pris c: men skal kjøpe denne! har lett en stund etter gode produkter som gir pleie OG varmebeskyttende! takk! blir nok slutt på hjemmefarging :b

  3. ja, har brukt den der i litt over et år. Den får veldig masse skryt! Men likevell blir håret mitt slitt 😛
   men ja, den er god, håret blir ikke stivt eller fett av den etter man har fønt håret og rettet det

  4. En gang jeg var hos frisøren, brukte hun den på meg, og håret ble skikkelig deilig. Tror faktisk jeg kjøper den.

  5. kan du VÆR SÅ SNILL å oppgi pris på produkter du tipser oss om? vær så snill? sikkert flere som har spurt.

  6. Hei! jeg har et spørsmål:
   har egentlig “kommunegrått”/mørk blondt hår, men har farget det mørkt i 3-4 år nå. nå er jeg nesten helt svart i håret, men etterveksten er helt lys, og håret mitt vokser veldig fort akkurat nå. Jeg vil gjerne ha tilbake den egentlige hårfargen min, hva anbefaler du at jeg bør gjøre? begynne å stripe det, eller ta avfarging?

  7. Har brukt denne kremen i snart 2 år, og er kjempe fornøyd! Stritter håret nesten hver dag for uønsket fall, og bruker alltid kremen til. Sliter ikke så veldig på håret når jeg har denne kremen, så håret vokser fort alikevel! 😀

  8. Hei.
   Jeg lurte litt på om du har noen tips mot floker? For jeg får floker hele tiden, det er veldig ille på vinteren når jeg må gå med sjerf hele tiden, men selv nå når jeg ikke bruker sjerf så får jeg alltid en svær floke i håret. Noe som kan bli litt irriterende i lengden.
   🙂

  9. HEI! hvilken blondeshampoo vil du anbefale ? til og få håret litt mer “kaldt” sølv aktig:-)
   Hadde vært flott med svar:-D den jeg bruker er snart tom, hehe:-)
   ha en ellers fin kvell!:-D

  10. Jeg rett og slett bare elskser den kremmen! Den lukter så utrolig godt og er en utrulig bra varmebeskyttene krem for håret. Jeg sletter håret mitt hver dag (uheldighvis) fordi jeg er ikke så velidg glad i krøllene mine og håret står til alle kanter og blir ganske fort krusete hvis jeg ikke har noe i det. Før jeg begynte med denne kremmen brukte jeg spay men jeg følte ikke helt at jeg klarte å ha i hele sparyen i håret og håret mitt ble ganske fett av å bruke det og det ble bare mer og mer slitt..Etter jeg begynte med denne kremmen ble håret mye bedre og hjalp så mye bedre når man skulle rette ut håret og den trakk veldig godt inn! denne kremen ANBEFALES i høyeste grad! ;);)

  11. Hei Sølvi! Liker bloggen veldig godt, tror jeg må prøve denne! 🙂 Har du forresten noen gode tips mot fett hår? Type shampoo ol. Har prøvd flere av de typiske shampooene for fett hår fra L’oreal og Kérastase men håret mitt blir bare enda mere fett da.. Vasker det bare annenhver dag også..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg