1. jeg har et spm jeg lurte på om du kunne svare på 🙂
   alle frisører sier jo at frisørshampoo er det beste, og at man ikke skal kjøpe fra vanlige butikker. men, i usa feks så selger de jo feks redken i mat butikker. så der er jo det som vi reger som frisørshampoo, butikkshampoo. finnes det da noen produkter i butikker i norge som du ville anbefalt?
   og en annen ting, jeg har sev sammenlignet shampoo fra first price mot en fra tigi. og sånn de 4 første ingrediensene er helt like, og sånn er det som oftest på alle shampooer. jeg føler bare at “frisørshampoo” er frisør propeganda egentlig.

  2. Jeg har et spørsmål ang testen. Jeg har den fra Dior men jeg trodde det var en sånn man brukte under øynene for å dekke litt mørke ringer. Eller virker den på begge deler?

  3. Hei! Jeg har også et spørsmål..
   Jeg farget håret mørkebrunt for ca 2 mnd siden, og har farget etterveksten en gang etter det. Jeg har planer om å gradvis farge håret lysere siden jeg er blond, og ikke vil bleike eller stripe helst. Men for å bevare fargen på best måte, har du noen tips? Ikke nødvendigvis bare kurer, men daglige tips? Bruke mindre shampo? La være å “skrubbe” håret rent? Mer eller mindre balsam?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg