1. Jeg har et viktig spørsmål til deg som ingen kan svare meg på. Jeg jobber selv som frisør. Har alltid lysfarget håret og etterveksten med wella lysfargene. Brukt 12.81 og til nød 12.61 for å få denne kalde kalde lys fargen. Noe jeg alltid har vært kjempe fornøyd med. Siden jeg er en 5 naturlig har jeg måtte bruke 12% (kun i bunnen) i ca 45-50 min. Fugert helt fint-intill noen mnd siden. Plutselig vil ikke fargen virke. Jeg kan sitte i over en time og det er PÅSKE GULT. Da må jeg bare skylle for at det ikke skal gå motsatt vei igjen. Hva kommer dette av? Plutselig lysner ikke fargen nok lengre over natta! Nå må jeg farge det to ganger etter hverandre med 12% og siden 6%. Dette må da skade veldig på håret…Vil nødig gå over til bleking med fargeskyll og enda mer jobb for å beholde det kalde. Ser du tidligere har hatt denne kalde fargen. Hva gjorde du? Hååper virkelig du svarer meg da ingen av mine kollegaer aner hvorfor dette skjer.

  2. Hei !
   Så utrolig bra at du tok og laget “lørdagstipset” etter at jeg spurte om det! Gud hvor herlig er ikke det! TUSEN TAKK og GOD JUL

  3. Hei, utrolig fin blogg! er ofte innom den 🙂 jeg bare lurer på noe, som jeg håper du kan svare meg på.
   Jeg er naturlig blondine, og i høst farga jeg håret brunt. Etter to uker så kom etterveksten, og jeg tenkte at det ville bli et slit for håret å drive å farge etterveksten hele tiden, så jeg farga det tilbake til blondt. Jeg måtte gå med oransje skjær i to-tre uker før jeg fikk tilbake det blonde håret, men nå har jeg MØRK ettervekst. Blir håret påvirka av årstida eller noe sånt? Jeg har alltid fått mørkeblondt hår om vinteren, men aldri hatt mørk ettervekst, så jeg lurer på om den “forsvinner” med årstiden, eller burde jeg farge det tilbake til brunt? Hvor mye sliter farging på håret?

  4. Æ slit me at sminken fær av under øyan, æ bli veldig svart under øyan etter nånn tima. vet du kofr?;o har du tips?:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg