STARTER KIT!

Ole Henriksen Starter Kit - Anti Aging for alle hudtyper
Dette starter kittet fra Ole Henriksen er helt genialt!
Her har du faktisk alt du trenger og litt til..
 African Red Tea Foaming Cleanser,  African Red Tea Face Mist, Visual Truth Eye Creme,  Express The Truth,  Feel The Difference og sugar Glow Face Scrub.
Helt perfekt for meg som helst ikke vil pakke med meg mye greier når jeg skal på tur. Tømmer ofte flaskene mine over i noen midre.. Men her er det reisestørrelser på alt!

Produktene fra Ole Henriksen er skapt for å være enkle, effektive og trygge å bruke for alle hudtyper. Naturens mest aktive ingredienser er en del av hvert eneste produkt som påvirker hudens fornyelseskraft på en positiv måte.
Flere kjendiser bruker produktene fra Ole Henriksen- blant andre ,  Renee Zellweger, Jessica Alba, Cher, Prince, Leonardo di Caprio, Kylie Minogue, Hugh Jackman, Ellen Degeneres, Eva Mendes, Linda Evangelista, Mark Wahlberg, Charlize Theron og mange flere.

Les mer om produktet her

Produktet er sponset av coverbrands.no

9 kommentarer
  1. Hei hei!
   Du har så utrolig mange gode tips på bloggen din, supert!
   Jeg lurer på om du kan svare meg på noen spørsmål..
   Jeg har alltid vært lys blond, men de siste årene har jeg blitt mørkere. Jeg har liksom alltid bare fortsatt med å ta etterveksten, slik at jeg blir like lys som jeg en gang var..
   Jeg har veldig lyst til å prøve min naturlige farge, men er redd for at det kan bli for mørkt, etterveksten min ser jo nesten svart ut i forhold til den lyse fargen jeg har nå (selv om jeg vet at den ikke er så mørk altså..:p). Snakket litt med frisøren min om dette, og hun sa at det kom til å bli vanskelig å få sin naturlige farge, osv.
   Jeg tenkte jeg kunne prøve å ta etterveksten hos frisør, og få henne til å legge noen litt mørkere striper i det. Hva tror du om det? Har du noen gode tips? Jeg vil altså fremdeles være lys, men ikke såå lys som jeg er nå. For å ta etterveksten har frisøren min brukt bleking, så du kan tenke deg sånn ca hvor lys jeg er nå, uten at jeg er platina.
   Tusen takk!

  2. Hei! 🙂
   jeg har ett viktig spørsmål og håper virkelig du kan svare på det! 🙂 har lest bloggen din kjempe lenge og ser at du er super flink med alt som har med hår og gjøre. Jeg er ei jente på 17 år med rimelig kort hår. Jeg har skinna meg på siden og er veldig fornøyd med dette, har også oppklippt hår og skrålugg. I nakken er det dermed litt lengre men er bare så jeg akkuratt får det i strikk. Jeg lurer på, er det mulig for meg å bruke extensions ? evt hvilken type er best ? clips ?
   hadde vært fint å vist dette FØR jeg evt bruker masse penger på det.
   hvis du kunne svart på mail: [email protected]
   eller facebook: karoline Sjøveian Pettersen
   hilsen fra Karoline Sjøveian Pettersen :))

  3. er det ikke du som bruker comfort zome og tromborg produkter? syns du skal bestemme deg for produkter du syns er bra og bruker, og tipse leserne dine om de beste. fint om du forteller litt om wahwah produktene når du først bruker dem, og skryter av dem, og ikke kommer med andre produkter. det forvirrer bare!

  4. sara: Denne bloggen omhandler jo kun om hår, hud og makeup.
   Jeg kommer til å anbefale flere merker som jeg synes er bra.
   Dette er jo min egen mening, så får dere gjøre opp deres egen 😉
   Jeg bruker for eksempel 5 forskjellige merker til håret akkurat nå!

  5. kan du skrive om wah wah produktene du bruker. om de er gode, om de er verdt det og i det hele tatt. blant annet comfort zone everyday rens+tonic, dagkrem, skrubb maske og det hele. + behandlingene selvfølgelig. har du brukt produkter som har vært bedre enn wah wah produktene?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg