1. går på samme skule som de, og har stemt og stemt og stemt!:D Håper jeg det er mange som gjør, for de er SKIKKELI flinke :D:D

  2. hei! jeg lurer på hvilken farge du hadde i høret før? det blondet 🙂 har lyst til å farge/stripe det sånn!

  3. Hei! Kunne du ha hjulpet meg? For mange mnd siden i april engang så farget jeg håret blondt. eller jeg stripet det.. I juni noen mnd etter så tok en jeg kjenner som gikk adam og eva frisørskolen å tok perm på meg siden hun trengte modell. Da mentoren så håret mitt så sa hun at det var 60 prosent sjangse for at ikke permanenten ville sitte i håret mitt.. og hvis den satt ville den bare være der litt. men tingen er at permen satt i nermere litt over et halvt år. og fortsatt er håret bølgete. Jeg grer håret,vasker det nøye opg kurer det for å få fikset håret mitt igjen. men tingen er at noen steder i håret så uller det seg sammen til stooore klyser. nesten som dreds eller sånn baller som katten har i pelsen. sånn tykke. og jeg får IKKE gredd det ut. INGENTING funker. Verken uansett hvor mye balsam eller kur jeg bruker så vil det ikke ta det og jeg får ikke gredd det ut. HVA SKAL JEG GJØRE? Har du noen tips til produkter jeg kan bruke for å hjelpe det å komme ut.. jeg bruker laaang tid på å gre di ut og når jeg først har klart det, kommer dem tilbake like raskt… jeg er virkelig helt lost. hva kan jeg gjøre?
   I tillegg RØYTER jeg som en gal.jeg mister så masse hår. bare jeg tar i det mister jeg hår.. er det noe tabelett kur ellernoe jeg kan ta for at jeg ikke skal miste hår?
   jeg vil ikke bli skallet.! HÅPEEER VIRKELIG DU KAN HJELPE MEG!! JEG TRENGER DET SÅ SÅRT!! HADDE BLITT UTROLIG GLAD OM DU KUNNE SVARE MEG! Evt Sende meg svar på mail om hva jeg kan gjøre.. : [email protected] er mailen i tilfelle! og blogg adressen er cillaa.blogg.no Håper du kan hjelpe meg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg