JULEFEST!


Endelig helg og juleavslutning med jobben.
På frisørfester er det mye hårstash og makeup og her er noen av mine egene + kollegaer sine lørdagstips.

– Planlegg hår, makeup og kjole før den store dagen. Legg frem alt du trenger slik at du vet du har alt.
– Kreppe, krølle, slette, bølge, flette, tvinne, tupere? Har du alt utstyr?
– Kjøp en ny øyenskygge til kvelden. Våre favoritter er mac og glo minerals.
– Leppestiften er et must i veska! Har du mye sminke på øyner, velg en naturlig/dus farge på lepper og bruk mer farge om du toner ned øyner.
– Farge øyenbryn hos en hudpleier/frisør eller bruk blyant for å markere dem bedre. De rammer inn hele ansiktet og er lett å glemme.
– Bruk en ansiktsmaske før makeup, det vil få huden til å stråle! + sminken hoder gjerne bedre.
– Husk å vaske av all sminke før du legger deg. En god fuktighetskrem er også et must.

Les om undercuts på www.frisorspirene.blogg.no

12 kommentarer
  1. Så fint du hadde ordnet deg til juleavslutningen:) Jeg skal på julebord i morgen, så hadde vært supert om du kunne lagt ut en video med hvordan du har fikset hår og sminke=)

  2. Hei! Har du hørt om “the brazilian blow dry”? Jeg leste en artikkel om det, og det skal visst være fantastisk. Må man gjøre det i salong, eller kan man kjøpe produktene å gjøre det hjemme også? 🙂

  3. Hei. Dette har ingenting med innlegget her å gjøre, men jeg har et hår- spørsmål! Jeg har opprinnelig blondt hår, har altid hatt det og aldri farget/stripet det. Så jeg er ganske lei av det nå, å har lenge vurdert å farge håret brunt. Men jeg er ikke sikker på at jeg tørr, og om jeg kommer til å passe med det. Er kanskje litt vanskelig for deg å si når du ikke ser meg, men jeg har ganske bleik hud, mellom mørke bryn og litt fregner. Hvordan farge skal man ta for å ikke se blek ut? (brunfarge) Og kan jeg få tilbake min naturlige hårfarge om jeg blir missfornøyd?! Ellers tør jeg ikke.

  4. Heihei! Først vil jeg bare utpeke at bloggen din er super bra, og jeg får både inspirasjon og lysten til å prøve nye ting av å lese den. Supert! Håper du fortsetter med det i en god stund fremover:-)
   Jeg har ett spørsmål; Jeg har mørke, mørke brunt hår – så mørkt at det ser svart ut. Og er ganske lei og vil ha en forandring. Fargen jeg ønsker å ha mørke brunt. Har du tips til hvilken farge jeg kan velge? Og i den sammenheng, om jeg må farge håret hos en frisør, eller kan jeg gjøre det hjemme? hva ville du ha anbefalt? Håper på svar for nå har jeg hatt lyst til å farge håret i nesten 3-4 mnd men har ikke turt får jeg er redd det skal gå galt!:-)

  5. Hei!
   SUPERBRA BLOGG! ; )
   Jeg har et spørsmål:
   Jeg lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å få lengere og lysere hår uten å farge det, og bruke extentions eller vente MANGE ÅR OG MÅNEDER!…? Kanskje du kan skrive et innlegg med tips og anbefalinger? Ville virkelig hjulpet meg ! <3 Bloggen din er så fin : )
   http://www.madderinden.blogg.no

  6. HEI ! Eg har langt brunt hår, Og lurer på om du kan legge ut ein video på korleis enn kan ha håret på juleball ! 🙂 Eg skal på juleball og ønskjer og ha lange bølger, men eg synest de kan bli litt kjedli me berre bølger ! Korleis kan ein få det til og sjå litt kulare ut på toppen og bak ? 🙂 Har du noken gode tips ? 🙂 elsker bloggen ! Den / Du har lært meg mange kule frisyrer ! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg