En sjelden vask!

Vil du vaske håret sjeldnere? Ikke hver eneste dag..? Her er noen tips.

– Bruk volum shampo og balsam. Det løfter håret fra hodebunn og kan hjeøpe til med at det ikke blir så fort fett. og skittent.
– Spar på stylinproduktene , siden dette kan tynge håret.
– Føn med rundbørste og fokuser på å løfte håret fra hodebunnen. Bruk gjerne en volumspray eller skum for at dette skal holde.
– Bruker du god tid på å forme håret første dagen, vil dette holde seg til neste vask! Bruk en krepptang for å få volum ved bunn og krølltang/ruller i lengdene. Gjør du dette ordentlig , vil det holde i flere dager.
– Saltvannsspray kan være et hjelpemiddel for å “tørke” ut bunnen. Slik kan håret holde seg pent lenger.
– Siste dagen kan du jo evt tupere i bunn, bruke klemmer for å få det opp, hårbånd, strikk eller lingnende.
– Krøller og bølger holder seg bedre enn et rett hår.
– Avslutte vasken med kaldt vann.
– Bruk kur/balsam kun i lengdene og ikke massere for mye i hodebunnen da dette kan stimulere talgproduksjonen.

18 kommentarer
  1. har bare et spørsmål som jeg blir uuuuutrolig glad for om du svarer på.. skal man ta concealer eller fondation først ? 🙂

  2. hei 🙂
   jeg lurte på en ting angående rettetanger. jeg retter håret stort sett hver dag fordi jeg har en del krøller. vet du noe om ed hardy rettetangen, om den er bra/dårlig?
   jeg skal kjøpe meg ny rettetang, og vil helst ha en ghd men noen sier at ed hardy skal være minst like bra. hva mener du? hadde blitt veldig glad for svar 🙂

  3. Jeg har et spørsmål ang. shampo. I vanlige butikker finnes det nå shampoer som Frank Provost og Tresemmè som hevder at de har samme kvaliteten som salong-shampoer, og de er jo mye billigere. Stemmer det?

  4. Hei!:)
   Har et spørsmål til deg ang. hjemmefarging.
   Selv har jeg mørke brunt hår. Har farget håret en del ganger, så det er litt rødskjær i det.
   Jeg ønsker å få en lysere brunfarge på håret nå, men veit ikke helt hvordan jeg skal gå frem.
   Man burde vel egentlig helst gå til frisøren, men jeg vil prøve dette selv.
   Hvordan får jeg det til?

  5. Hei 🙂
   Har du noen tips til hvilke hårfarger som passer og som funker til jenter med mye rødskjær i sin naturlige farge? VELDIG vanskelig å få vekk rødskjære med mindre jeg bruker veldig mørke farger eller veldig sterk blondering.. Kunne tenkt meg et lysebrunt resultat 🙂

  6. Hei! Lurte på om du har noen tips for hvordan beskytte håret i kulden? Ofte jeg dusjer før jeg går ut, så håret blir til is! Er dette veldig skadelig? Er det eventulet bedre for håret å føne det?
   Klem fra ei som lurer og digger bloggen og tipsene dine!

  7. hei!
   Jeg har passe tykt,passe langt og brunt hår og har fått flass. Har aldri(har hvertfall ikke lagt merke til det – nå har jeg kjempemye!) hatt det før så jeg lurer på om du har noen tips til shampoo og balsam ?
   Håper du kan svare meg så fort som mulig : D

  8. Hei 🙂
   Jeg har et spørsmål jeg håper du kunne svare på. Når jeg ser på frisør program og tips har jeg hørt at man skal se på ansiktsformen hvilken lengde og frisyre som passer til personen. Også har jeg lyst til å klippe meg skulderkort. Jeg har et rundt ansikt. Så jeg lurt på om jeg ville passet kort hår når jeg har rundt ansikt? Hvordan skal da panneluggen være for å få det mer kult?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg