NY PRIMER!

NYHET! Smashbox Photo Finish Luminizing Primer
Jeg bruker face og lid primer hver dag. Et must for å holde sminken fresh hele dagen;)
Denne Photo Finish Luminizing Foundation Primer finishen blir som silke på huden. . Man påfører den hurtig og lett med fingerene, og dens unike formel glatter ut alle ujevnheter I huden og fyller samtidig de fine linjene i ansiktet.

Jeg blander den faktisk i selve foundationen også (når jeg bruker glo minerals liquid-fordi jeg synes den er litt for tykk.)  Et must på et julebord, juleparty eller nyttårsfesten!
Fin å bruke om du har en ujevn hud, arr eller urenheter. Den jevner huden slik at makeupen vil bli jevnere og penere. Det som er greit med denne primeren er at du også kan bruke den alene, uten forundation!
Nice!

Dere kan lese mer om primeren her på coverbrands.no

Produktanmeldelse i sammarbeid med coverbrands.no

4 kommentarer
  1. Hørtes veldig bra ut !
   Ville vært gøy å prøve den, har en dell arr i ansiktet etter jeg var mindre så kanskje det hadde hadde blitt litt finere makeup da .. Syns du skal fortsette med sånne tips, de er nyttige !

  2. jeg vet at dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg må bare spørre. hvordan unngår man frizzy hår? jeg har helt ekstremt frizzy hår, som gjør at jeg ikke kan bruke extensionsene mine 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg