I kveld braker det løs!


Jeg har hatt en fantastisk dag med masse gøy på plakaten.
Var innom Think hairwear for å hente saksene mine før jeg drar til Oslo i morgen og gjør 2 vinnere ny på håret;) – i kvinneguidens konkuranse.
Blir kjempegøy og jeg gleder meg masse til å treffe dem!!

Men i kveld, ta på dere kjole, makeup og hår og still opp på Feliz!
Her får dere se et forrykende hårshow med kreative farger, oppsettninger og klipp. De dele ut goodiebags og har masse konkurranser før showet;)


Noen av de kreative jentene på Think!


Jeg jobber på Think ved fløybanen og stortrives på salongen der.. Selv om jeg har en fulltidstilling utenom .. eller, egentlig mye mer enn det – så elsker jeg å kunne klippe kunder ved siden av!
Jeg tror at sjefen min, Øivind er en av Bergens, om ikke Norges beste frisører og har lært meg utrolig mye! Han har mye av æren for at jeg er kommet der jeg er i dag. 😉

Ha en strålende kveld, så sees vi kanskje i kveld!

13 kommentarer
  1. du har tatt nanomax, lurte bare på om det tar bort krøllene man har. for jeg har krøller men jeg vil ikke at de skal bort. skal ta nanomax intensive forresten.

  2. Heisann 🙂
   Jeg lurer på en ting, håret mitt er slitt og tørt så vet jeg ikke hva som er lurt og bruke..
   Jeg bruker rettetang og hårføner, men bruker beskytelses spray, men det sliter jo fortsatt på håret. Nå har jeg spart lenge for og få langt hår og jeg har fått det nå, men håret er utslitt og jeg tror jeg må klippe av ganske my og det vil jeg ikke. Så jeg lurte på om du viste av noen bare shampoer, hårkurer eller noe som kan rette opp håret mitt? 🙂
   Blir kjempe glad for svar.
   Takk på forhånd! 🙂

  3. heihei! 😀
   lurte på om du kunne ordne noen hårvideoer til f.eks. juleball osv?? <3
   har skulle hatt noen frisyrer å se etter, og du er så utrolig flink!

  4. Hei jeg er med i finalen på en konkurranse Chess arrangerer. Konkurransen avsluttes på søndag og jeg trenger masse stemmer for å klare dette. Jeg har prøvd å sanke inn stemmer ved å sende denne linken rundt på mange blogger, dette er noe jeg vanligvis ikke gjør, siden jeg ikke liker å reklamere på den måten. Men nå føler jeg at det er den eneste utveien for å ha en sjanse til å vinne.
   Så mitt spørsmål til deg er om du kan stemme på meg og om du har tid kanskje informere om konkurransen i et innlegg på din blogg. Dette kan hjelpe meg mye videre i konkurransen.
   Her er linken: http://bloggover.chess.no/blogger/rebecca-heldal/
   Beklager for at jeg spammer bloggen din, men jeg trenger hjelp.
   Tusen takk <3 hilsen rebecca heldal

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg