MINE FAVORITTVERKTØY!

Har en kasse i klesskapet mitt (ikke plass på badet) , hvor jeg har alt utstyr til hår, hehe..
På toppen ligger krepptangen, rettetang og krølltang!
Her er mine favoritter denne sesongen:

Krepptang fra HH simonsen. Kjøpt på Think hairwear. Jeg liker den så godt fordi den er bred! – Gir god krepp og mye volum! Denne bruker jeg lørdagskvelden. Pris: ca 900-1000 kr.

Denne GHD tangen kjøpte jeg da jeg flyttet hjem fra Oslo… Så det må vel være 2 år siden nå?
Er så god som ny og kan både krølles med, vippe, lage volum og rette.
Pris ca 1900-2100 kr.

Stor krølltang er også alltid godt å ha! Denne bruker jeg i lengdene mine og er kjempefin å bruke både til hverdags og fest. Pris ca 700-1000kr.

Husk å alltid bruke varmebeskyttelse før bruk av varme verkøy. Håret bør også alltid være helt tørt uten for mye styling i . Bruk gjerne hårspray til slutt for å holde krøllene bedre.

Kjøp sko på bloggen min http://www.zolvi.blogg.no 😉

18 kommentarer
  1. Hei Sølvi!
   Jeg har vært modell ved et moteshow i helgen, og da farget og klippet de også håret mitt. Jeg gikk fra veldig mørkebrunt med rødlige toner til Signalgult! Tenkte dette var ok, siden de sa de kunne bare farge det tilbake etter showet.. Problemet er nå at de har ikke tid før om to uker! Og jeg har allerede begynt å få nokså mørk ettervekst, gulfargen er grønn og oransj og jeg tørr nesten ikke gå på skolen med det.
   Har 0 erfaring med å farge det selv og jeg synes det blir feil og dra til en annen frisør og gi mange penger for noe som de sa de kunne fikse gratis.
   Så jeg lurer, Please! Har du noen tips til hvordan jeg kan få ordnet dette “Hårknuten”??
   PÅ forhånd takk! 🙂

  2. kan du legge ut en video eller bilder om en sveis man kan ha vis man har litt kort eller litt lengre enn til skuldrene krøllete hår ? 😀 vet ikke hvordan jeg skal ha det til jule ballet eller julaften 😛

  3. hei jeg lurer på en ting.
   hvor får jeg tak i en god krølltang? (jeg har ganske tykt hår)
   jeg lurer på om du kan legge ut noen tips til tykkt hår?

  4. Må berre sei at deg digge bloggen din og deg . Eg syns at du er veldig kul og ei forbilde for meg. Dei tipsene du kjem med er berre veldig kule 🙂 deigger deg <3 <3

  5. Kan du lage en video av når du bruker ghd rettetangen å vise hvordan du lager volum, krøller osv? 🙂

  6. Hei Sølvi!
   Først vil jeg si at jeg synes du har en fantastisk blogg! Veldig inspirerende og lærerikt 🙂
   Jeg lurte litt på Joico Body Lux Root Lift, er det varmebeskyttende i den eller bør man bruke en egen varmebeskyttelse før den?

  7. HEI ! Eg har langt brunt hår, Og lurer på om du kan legge ut ein video på korleis enn kan ha håret på juleball ! 🙂 Eg skal på juleball og ønskjer og ha lange bølger, men eg synest de kan bli litt kjedli me berre bølger ! Korleis kan ein få det til og sjå litt kulare ut på toppen og bak ? 🙂 Har du noken gode tips ? 🙂 elsker bloggen ! Den / Du har lært meg mange kule frisyrer ! <3

  8. Har nett lik krølltang, som den nederste 🙂 digger den! men får ikkje heilt te og laga så fine krøller med den endo -.- Fine hårredskaper! 🙂

  9. Finnes kreppetangen fra hh simonsen noen andre steder enn frisørsalonger til en billigere pris?
   eller har du noen andre kreppetenger å anbefale som er billigere?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg