SPØRSMÅL OG SVAR!

Noen av spm. fra kommentarfeltet.

Hva er din favorittstylingserie:

Jeg har ikke en spesiell serie jeg liker bedre enn andre, men noen produkter fra den ene og den andre. Sexyhair sin baccomb in a bottle, wella sin ocean spritz, Kerastase sin elixir. – Akkurat nå, det skifter med sesongene, frisyren og trender.

Hei hvor jobber du om dagen nå?
Jeg jobber på Norsk frisør og hudpleieskole i Bergen. Jobber også på Think hairwear ved fløybanen.

kan du fortelle hvordan man bruker tørrshampooo ? ska man spraye langt fra håret og mye?
Det står ofte på flasken du kjøper, kan være forskjellig. 
Det er også forskjell på hvordan du bruker den, men poenget er at den skal ta bort fett og lukt fra håret. Det skal ikke være en erstatter for hårvasken, men at håret kan freshes opp og løftes litt ved hjelp av denne.

 

hvordan får du til den headeren din? med bilder inne i bokstavene 😀 Kan du lage et innlegg om det?
Jeg hadde en konkurranse og denne vant! 🙂

hvilken rettetang vil du anbefalen? øsker meg det til jul, haha
Bruker GHD og Gorgeous i salongen, de er kjempegode!

om krøller-
1. Hvor kjøper man slike med borrelås, er det bare på Hennes liksom eller?
Ja, tror du kan finne de der!
2. Kan du bruke de med borrelås, i hånkletørt hår(Kanskje litt tørrere), hvis du beregner nokk tid til det?
Det kan du:)

3. Sånn ca hvor lang tid tar dette i tid, med litt mellomtjukt hår? (Kanskje litt vanskelig å vite hvor tjukkt det er, men nesten trippelt,5(:P) så tjukkt som en vanelig penn, hvis det hjalp noe)
Beregne god tid om håret er vått, eller spray det fuktig med en saltvannsspray eller volumspray(ikke stiv)
Ca 30 min. Kommer også an på lengden på håret.

Jeg er enda med i konkurransen om å vinne gavekort til barna i Afrika! – Trykk dere inn her og gi mitt innlegg en stemme.

14 kommentarer
  1. Jeg har et nytt spørsmål! Er mørkblond nå, men er så lei av min naturlige farge. Vil bli mørkere, lys brunette kanskje, men vil ikke gjøre noe drastisk. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre? Er litt nervøs for at det skal bli altfor mørkt!

  2. Hei! Jeg bare lurer på en ting.. Jeg kurer håret mitt en gang i uken med Redken real control hårkur, men jeg synes ikke jeg har noe fin glans i håret. Jeg bruker ikke noe frisørmerket shampoo og balsam så spørsmålet mitt er: Hvilken shampoo og balsam kan du anbefale for å få en fin glans men som alikevel ikke sliter på håret? Trenger hjel! 🙂

  3. Hei! Har et spørsmål om minicolorasjon. Var hos frisøren for 1-2 mnd siden, og farget det. Ettervekst blir det selvfølgelig litt av etter hvert, men jeg opplever at hårfargen falmer lett av. Frisøren min sa at hun bruker minicolorasjon på meg siden det ikke er like skadelig som vanlig hårfarge, og siden jeg er så ung og ikke har grått hår. Men jeg har lest om det på nettet, og det står at det vaskes ut etter hver vask. Det forklarer vel hvorfor dusjvannet blir sort.. ehe. Men bruker frisørene kun minicolor på de med ikke-grått hår? Jeg synes det er ganske dårlig, for det blir jo mye penger om man skal fly rundt til frisøren HVER måned og betale mye hver gang. Kan jeg neste gang evt be om “ordentlig” hårfarge?
   Er ikke noe gøy at sort/mørkbrunfargen min plutselig blir brunrød-aktig noen steder. Håååper på svar fra deg, du som kan dette 😉

  4. Hvordan skal man egentli bruke hår kur? Har en fra sp. Jeg bruker først shampoo,hårkur, så balsam og til slutt så skyller jeg håret i kaldt vann 🙂 gjør jeg det rett?

  5. Hei!
   Vil først og fremst si at jeg elsker bloggen!
   Men.. Jeg har nettopp klippet rett lugg, og jeg lurer på om du kunne legge ut en video med hvordan man kan style håret med lugg?
   -Ymma

  6. Hei!! Jeg digger bloggen din! Du er en skikkelig god blogger! Digger salongtipsene dine! Håper du får en god, søt og fin jul!!:)

  7. Marthe T: Jeg har bare prøvd ett produkt fra Paul Mitchell (smoothing super skinny serum). Jeg var redd for at håret skulle bli fett (får fort fett hår), men det var ikke noe problem, også lukter den deilig vannmelon. Ett pump holder for håret mitt (har ganske tynt hår) tar det i lengdene. Jeg er superfornøyd med den i alle fall 🙂 Man kan også bruke den på huden om man har noen ekstra tørre områder.

  8. Hei 🙂
   Kunne ikke du vært så snill og skrevet litt om permanent. Har så lyst på krøller, men vet ikke om dette sliter veldig på håret osv…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg