For alle som lurer..

Jeg vil understreke 100% at jeg ikke får betalt for å skrive om noen som helst produkter på denne, eller min private blogg http://www.zolvi.blogg.no
Produktene jeg skriver om på bloggen er ting vi har på Think hairwear(jobb), skolen(jobb) eller produsenter som sender meg nyheter.
Jeg bruker produkter på kundene i salongen, hører med kollegaer, får delta på kurs med jobb hvor de viser nyheter, og skriver kun om det jeg liker selv. Jeg har ikke noen faste avtaler med noen spesielle merker, men tester ut det jeg selv ønsker, har hørt/lest om og viderformidler dette til dere. 
Jeg får tilsendt nyheter for å teste ut. Stylingserier, shampo, hudpleie , makeup. Jeg velger produkter jeg selv liker, til mitt hår, hodebunn, farger, hud.  Jeg sammarbeider med coverbrands.no, wahwah og div frisørleverandører.
Dette er altså produkter jeg bruker på kundene mine, som elevene bruke, eller jeg selv bruker og kan gå god for.
Jeg skriver også om skolen jeg jobber på fordi jeg selv gikk her og mener det er et fint alternativ til frisørutdannelsen! Jeg elsker jobben min og ønsker selvsagt flere kunder og flere elever.

Dette er min blogg og jeg deler mine tanker, inspirasjon, produktanbefalinger, tips, triks og videoer..
Uten påvirking fra noen merker. Jeg forteller dere om hva jeg selv bruker og hvordan.

8 kommentarer
  1. ser den! 🙂
   Men kan ikke du legge ut en video om hvordan du legger på øyenskygge en gang?
   Det hadde vært utrolig kult!
   PS: Jeg digger bloggen din, og leser den hver dag!

  2. Jeg liker bloggen din kjempegodt, men hadde det ikke vært litt morsomt å gjort den litt mer proff? Få eget domene, lage fulle omtaler av produkter du bruker, dele opp kategorier etter hårtype etc., sånn at det blir lettere å finne frem, osv? Du virker som en utrolig dyktig frisør, som har mye å lære bort, og da er det jo bare gøy å få gjort det “skikkelig”. 🙂

  3. Bra sagt!
   Jeg leser bloggen din hver dag og får skikkelig mye inspirasjon fra det du skriver! du er en skikkelig positiv og søt jente. Stå på videre!
   Å btw ELSKER håret ditt 🙂

  4. hei 😀
   Kan du lage en video, der du sminker helle fjese deitt? og så lurer jeg på en ting, å det er hvor man får tak i frisørdukker?

  5. når du får tilsendt produkter av en produsent. er det sponsing. sponsing er om du får penger/produkter av noen

  6. Det som er så merkelig, er at hvis noen er uenig i et produkt du anbefaler, eller sier sin negative erfaring med det, så poff – “forsvinner” innlegget. Det syns jeg bare blir for dumt! Kan jo skjønne at du tar bort innlegg som er usaklige eller går på deg som person, men saklige innlegg med ærlige erfaringer og meninger syns jeg du kan la stå…eller så kan man jo si at det er ren reklame du driver med for enkelte produkter. Å motta produkter som er ganske så dyre i utg.punktet (feks wahwah sine), er jo en form for betaling dte også..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg