Bruk olje på toppen!

Bruk olje på toppen
I dag finner du mange forskjellige oljer og serum som skal pleie, styrke og kure håret samtidig som det skal gi et blankt og sunt utseende.

Les hele artikkelen her på kvinneguiden.no

10 kommentarer
  1. heeei! det er jo snart lørdag og da pleier du og ha en hårvideo, og jeg har et ønske: vi skal ha en optreden med dansinga jeg går på, da skal vi gjerne ha håret litt kult. Jeg har verken krølle, rette eller kreppetang, jeg har krøllspenner og hårspray, hva skaaal jeg gjøøre?!! pliis lag en hårvideo, det ville bety masse for meg. Jeg har hår nesten helt lik og pannelugg bare mer oppklipt, fargen er så og si lik: http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2010/Sep/29/2841/fall_2010_long_hair_bangs.jpg. =) lærer masse av bloggen din.

  2. Maroccanoil er den beste ! Ingenting slår den. Den er perfekt til tørt og skadet hår! Den gjør ikke håret fett eller tynger i det hele tatt ! Man kan bruke den i vått eller tørt hår, og til og med i fargen!
   Det er det beste produktet jeg har prøvd noen gang !

  3. hei hei=)
   lurer litt på bilde nederst i høyre hjørne på der overskriften er inspirasjon, hva fargen på håret hennes heter? Jeg har vært hos utallige frisører og prøvd å forklare brunfargen jeg ønsker på håret mitt, men får den enten for rødt eller mørkt:( det er helt forferdelig med tanke på alle pengene som er invistert i dette. Fargen jeg ønsker er noe liknende på dette bildet, så blir super glad om du kanskje vet ca hva den heter og hva man kan si til frisøren neste gang. Ringte forresten inn til dere ang Nanomax, synd ingen salonger i Oslo har dette enda:( derfor vurderer jeg sterkt og bestille en tur til bergen og en behandling med nanomax:D Bloggen din er helt fantastisk og til super hjelp!!
   vet dere bloggere legger masse arbeid i det dere gjør, og det ligger mye arbeid bak hvert innlegg!
   tusen takk for en super blogg!!

  4. hei! jeg håper du svarer på dette veldig snart! du skjønner, jeg skal på juleball neste fredag og har kjøpt clip-on extensions! jeg tenkte å ha store hollywoodkrøller men sliter med å få det til hjemme, så jeg vurderer å gå til frisøren å få dem til å krølle det. men så er spørsmålet, ca. hvor mye tror du det koster å få håret mitt og extensionet mitt ferdig krøllet og stylet? har ikke så lyst å bruke en formue!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg