1. Hei 🙂
   Nå som det er vinter så blir håret mitt så veldig elektrisk. Har du noen tips om hva jeg kan gjøre for å ikke få så elektrisk hår? 🙂

  2. Ikke for min del nei ; ) Har prøvd det før, og har i tillegg en kvervill(eller hva det heter) som bare ser merkelig ut med lugg 🙁 Kunne tenkt meg å hatt en litt lengre skrålugg kanskje…for å forandre litt på frisyren : )

  3. HeyHey, jeg tror du hadde vert kjempe fin med det!! 🙂
   – Kan du legge ut mere videoer snart, du er SÅ inspirerende!! 😀

  4. Jeg vil klippe lugg,men har så tynt hår så det er ikke så fint, i tillegg har jeg krøller.. Noen tips ?? 🙂

  5. har et skulderlangt hår, har mye hår og det er tungt. Jeg krøller det i ny og ne, men etter ca 30 min er alle krøllene borte! Hva kan jeg gjøre for å få de til å vare lengre? :s Vil gjerne ha de i sånn ca 12 timer, ikke 12 min….

  6. Ja, gjør det, gjør det ! Jeg kjedet meg sist uke, så tok en saks å klippet lugg på meg selv, det ble en hit. 🙂 Tar man luggen bak i fliseklemmer, ser man ut som seg selv, tar man luggen frem, kjenner ikke folk deg igjen. Var det som skjedde med meg. Ganske kjekt å kunne se helt forskjellig ut bare ved hjelp av fliseklemmer. Gjør det, gjør det ! 🙂

  7. Har hatt alt mulig nesten når det kommer til lugg, og jeg er mest fornøyd med skråluggen min ^^, Har tynt hår som også er veldig flatt, noe jeg ikke syns er så veldig pent.. Noen tips? 🙂 (svar på mail? (: )

  8. Hei. Jeg skal på julebord på lørdag, og jeg har kjøpt meg ghd rettetang. Jeg har prøvd å lage krøller ( helst bølger) Men får det ikke til. Vet du hvor jeg kan finne tips eller kan du være så snill å lage en video? =)

  9. Du har en utrolig flott blogg, og er faktisk den eneste jeg leser omtrent fast! Det er så greit og få vite fakta osv om alt av produkter man “trenger”. Men en ting jeg ikke forstår er at du alltid blir lei, det virker i verfall som om alt bare dreier seg om utseende, hvordan se bedre ut, at det er hele meningen med livet liksom. Unnskyld at jeg sier det, men synes bare det er litt trist! Men som sakt, bloggen er kjempe grei og den enest jeg leser fast, så forsett som du gjør, men tenker mer på deg som person, og budskapet ditt. At alt i dette livet ikke bare må være utsende! Hvor forferdelig mye vikrigere det er å a et forhold til Jesus! (-:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg