Til julebord og fest!

Her kommer noen tips til dere som spør om hår til julebord og fest.
Har flere som ligger på youtube. Søk på Sølvi , salongen.blogg eller zolvi1.

15 kommentarer
  1. Kan du vise frem noen gode krølltenger som krøller fort vis man har dårlig tid? 🙂
   Hilsen en som lurer 😀

  2. Gode tipes 😀
   Lurte på en ting; jeg har bleket håret mitt en del. Hadde svart hår for ikke så lenge siden, så da kan du tenke deg at det er tålig slitt, selv om jeg gjennomførte så godt som hele prossessen hos frisør. Men jeg vil ha en kald blondfarge, og jeg har prøvd Loreal sin silver shampoo, men jeg fikk bare lilla flekker i håret. Extensionsene mine ble til og med lilla noen steder. Har du noen andre ting enn sølvshampoo å anbefale for å få kaldt hår? Vet du noe om fargeskummene til Goldwell f.eks?

  3. Den første videoen du la ut på dette innlegge: Til julebord og fest! har du ett bånd på deg, det synes jeg var kjempe kult, og har veldig lyst å begynne med det selv 🙂 men når du begynner på videoen sier du at du har krøllet håre ditt litt osv, så lurer jeg på hvordan du gjør dette? Det ser liksom ut som noen naturlige krøller, å det er det jeg liker. Så jeg hadde sett stor pris på om du kunne vist på en videoblogg hvordan du lager disse krøllene, fra begynnelse til slutt 🙂 Om du liksom setter opp noe hår når du skal begynne med det underste håre osv..

  4. lurer bare på en ting; kan du lage en (gjerne flere) videoblogg(er) der du viser hvordan man kan ha håret til vanlg hvis man ikke vil ha det slett/uten noe i det!!
   – En stor fan

  5. mener det ikke frekt, men syns underhåret ditt på sidene så veldig fett ut, mens det blonde overhåret ikke gjorde det. blir ikke håret ditt slitt av all kreppingen og sprayingen? mitt er fullstendig ødelagt etter en gang med krølling, så jeg prøver å bare krølle det til spesielle anledninger.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg