STOCKHOLM!


God morgen, kjære lesere.
I kveld drar jeg til Stockholm for å sjekke ut div til både det ene og det andre..
Blir der over helgen og det skal bli så godt!!
Tar med pc, så dere blir oppdatert på trendene der også:)


Pakket med det viktigste… Og litt til, hehe..
Denne vesken er genial, siden den har flere lommer;) Blir system i rotet da!
http://coverbrands.no/no/shop/lulu_s/

20 kommentarer
  1. har et spørsmål. har nesten helt svart hår. trur du det e vanskelig å ordne sånn at eg får bondt hår øverst, å mørkt hår under? lurt lenge på det.. trur du eg må farge håre mange ganga for å få det blondt oppå?

  2. kan ikke du lage et innlegg å vise hvordan man setter på clipon extentions når man skal ha hestehale?? jeg får det bare ikke til!!!! HJELP!

  3. heei 🙂
   et lite spm: jeg farger håret med fargen 10.0 , men den er likevel litt gylden i etterveksten. kan en lillashampo gi en kaldere farge, eller bør lillashampo kun brukes hvis man har bleket hår?

  4. Hei kul sminkemappe;P God tur:D
   Jeg lurte på en ting:
   Finnes det en shampoo som gjør håret ditt lenger? Jeg har hørt om shampoen fast, men er det sant at håret ditt blir lengre på bare 3-4 uker? Jeg har nemlig halv kort hår og ønsker meg langt til konfirmasjonen min som er om 1 og et halv år! er det mulig å få lengre hår med fast shampoen? Eller finnes det en enda bedre shampo? Eller finnes det i det hele tatt en shampo som gjør håret ditt lengre? plizz svar!!! Digger bloggen din;P

  5. Jeg har et viktigt spørsmål!
   Jeg har pratet med min mor om en shampo og en conditioner som kalle F.A.S.T
   den skal få håret til å vokse fortere.Kan du eventuelt lage et inlegg/andmeldelse om den:-) Min mor vil at jeg skal spørre en frisør før jeg kjøper den:-)

  6. hei, elsker bloggen!
   men kunne du hjelpe meg med noe?
   det er snart juleball på ungdomskolen min, og jeg skal til frisør for å fikse året siden dette er 10.klasse ballet. Men fikk beskjed om at jeg skulle se etter noen frisyrer jeg kunne tenke meg før jeg skulle til frisøren:) jeg har mellom-mørkt hår, lengde på mellom skuldrene og puppene. og er usikker på om jeg vil ha en “pyntet klump” eller krøller, kansje en blanding av disse to? er ikke sikker.. men kan DU hjelpe meg med noen forslag til hvordan jeg kan fikse det ? tenkte du har noen goode forslag med bilder på lur 😀 ?
   vill ha noe enkelt, søtt og elegant 🙂
   digger deg og håper du kan hjelpe ! <3

  7. Hei !
   Har et par spørsmål anngående exstentions.
   Lengden på mitt hår er ned til skuldrene, og bruker i dag clips exstentions.
   Men, desverre går det ikke skikkelig ”inn” i håret mitt, slik at du ser at det er exstentions pga lengden på håret mitt (tror jeg). Jeg har fått noen tips, om å prøve microringer ? Er dette noe som skader håret ditt? Og vil det se mer naturlig ut på meg, dersom jeg har så kort hår. Vil ikke bruke mange tusen, også funker det ikke. Har en vennine selv, som har microringer.. og jeg synes ikke at det var det mest naturlige jeg har sett. Har du noen tips?
   Eventuelt skrive litt om exstentions, og hva du annbefaler?
   Mvh Meg 🙂 Håper på svar!!

  8. Hei !
   Jeg leser bloggen din hverdag! 🙂
   Jeg har tenkt og klippe meg snart, så har jeg veldig lyst å klippe pannelugg. Er pannelygg “hot” i høst?
   Hilsen Silje :))

  9. hei, jeg skal ha juleball på skolen min snart og jeg har veldig lyst til å farge håret mitt til da, jeg skal ha på meg en nesten kongeblå kjole, du vet ikke om noen hårfarger som kan passe til det ? helst ikke noe blondt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg