1. Flott tips 🙂 kan du ikke lage en videoblogg med den øyesminken du har i denne videobloggen step, by step? 🙂

  2. Liker bloggen din kjempegodt. Herlig med tips om hår og sminke fra en ordentlig frisør. 🙂
   Jeg skal forresten snart stripe håret mitt for første gang, og gleder meg veldig. Håret mitt blir veldig fort fett, og jeg lurer på om det faktisk er slik at striping/farging av håret vil kunne forbedre dette problemet?

  3. Heiii:)
   Jeg lurer litt på om ballfrisyrer, jeg har tenkt til å lage noe med bølgetangen min , og da har jeg kanskje tenkt til og ta litt av luggen bak og feste det bak med en sånn klype/spenne, med pynt , lurte på om du kunne vise noen eksempler med bilder eller liknende, for jeg vil helst prøve dette før jeg skal på ball,såå det blir vellykket, håper jeg får svar så fort du får tid:)!

  4. Heisan:) vil først og fremst bare si at eg liker bloggen veldig veldig godt:D
   Men, så er de så mange hårtips som ikke funker på mitt hår:S håret mitt er ikke stritt i de hele tatt.. Er ikke fra Norge og har et ganske stort og krøllete hår. men når jg stritter de blir de ganske tynt. Finner ingen naturlig fine fristyrer til meg uten at eg jeg må ha extensions i:/
   Håper på svar..:D

  5. Kan du ikke legge ut noen videoer med kule hårfrisyrer til julesesongen? Gjerne noen som passer for tenåringer! 🙂

  6. enig med Line, skal på juleball, og skoleball om ikke lenge, og blir utrolig kjedelig med samme frisyren som daglig. jeg har også krøller som jeg ikke får bort med mindre jeg tar antiperm/straight&shine/retter det. har hørt det sliter masse, har du noen tips til det å få rett hår på en ikke fult så skadelig måte? har utrolig lyst på rett, langt hår.. har du noen tips til at håret kan vekse fortere, på en måte? for klipte mitt til kragebenet i april, og har vokst ca 15cm til nå.. så skal jeg jo konfirmeres i slutten av mai, og målet er å få langt hår .. desperat etter hjelp!

  7. Heii:)
   Jeg digger bloggen din, det at du kommer med så mange hår og sminketips !
   Men jeg lurte bare på om du kunne legge ut noen tips til korthår. Jeg har hår ned til skuldrene og skal på ball snart, å har ingen aning på hva jeg kan gjøre med håret mitt. Har du noen tips :)?

  8. Kan du legge ut en video hvor du viser hvordan man kan lage en fin juleoppsetning ? 🙂
   Eller noen fine frisyrer som man kan ha på julefester, julebord å også bare for å pynte seg.

  9. mange jenter skal på juleball osv nå snart. kan du lage et innlegg om tips på enkle men søte frisyrer til anledningen? Gjerne for de med skulderlang hår også, siden dette er noe mange har.
   elsker bloggen:- )

  10. Hei, takk for tipset, du er så flink!
   Ehm, jeg så videoen om hårruller! Jeg vurderer og kjøpe sånne bårrelåsruller, men jeg har utrolig glatt hår, så hvis jeg bruker krølltang(okei, den er litt dårlig,mennn) Da holder ikke krøllene seg… Og du sa det ikke gikk an å bruke vanlig hårspray. Går det an å bruke en sånn som er litt lett, den gjør ikke håret strivt eller noe, den virker litt som skum på en måte… eller må jeg ha saltvannsspray?
   Elsker bloggen, spesielt lørdagstipsene ;-)))

  11. Kan du lage en video der du viser step by step hvordan man bruker håruller ? åssen man tar de ut og åssen man tar de i ? hadde vært fint om du hadde giddi 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg