1. hei, elsker bloggen!
   men kunne du hjelpe meg med noe?
   det er snart juleball på ungdomskolen min, og jeg skal til frisør for å fikse året siden dette er 10.klasse ballet. Men fikk beskjed om at jeg skulle se etter noen frisyrer jeg kunne tenke meg før jeg skulle til frisøren:) jeg har mellom-mørkt hår, lengde på mellom skuldrene og puppene. og er usikker på om jeg vil ha en “pyntet klump” eller krøller, kansje en blanding av disse to? er ikke sikker.. men kan DU hjelpe meg med noen forslag til hvordan jeg kan fikse det ? tenkte du har noen goode forslag med bilder på lur 😀 ?
   vill ha noe enkelt, søtt og elegant 🙂
   digger deg og håper du kan hjelpe ! <3

  2. Hei <3
   Jeg var hos frisøren min og ville klippe opp håret for og få litt mere liv i det, men jeg ville ha samme lengde og skråluggen skulle han ikke røre.
   Jeg hadde hår til rett under puppene men jeg endte opp med hår til ca 2 cm lenger nedenfor skuldrene og så oppklipt at jeg ikke kan sette det opp og sideluggen min er så kort at jeg ikke kan sette den opp D':
   jeg er sååå fortvilet og gråter hver morgen når jeg skal stelle meg!
   Hva skal jeg gjøre!? Jeg hater denne frisyren! Er det noen hårkurer som får håret til og gro fortere eller noe som kan hjelpe meg!?
   Jeg er desperat! Vær så snill og svar! Jeg er desperat etter hjelp!
   Elsker bloggen din <3
   Hilsen: Linnéa.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg