MINERALPUDDER!


Har dere prøvd Tromborg sitt mineralpudder?

Konsistensen er lett , puddere er rent og helt naturlig!!
Tromborg produserer økologisk make-up av ypperste klasse. Serien er helt i tråd med det aktive, bevisste nordiske kvinner representerer av trender i tiden.. Serien er luftig, elegant, lekker og naturlig nordisk. Tromborg er skapt for den lyse, kjølige og sunne utstråling som kjennetegner nordisk skjønnhet.

Jeg har faktisk brukt dette pudderet før og har vært veldig fornøyd!
Mener jeg brukte en annen farge da, men nå som huden min har fått vinterfarge (gjennomsiktig) passer nok denne bedre.
Det er deilig å vite at sminken jeg bruker også gjør godt for huden min!
Har blitt mye mer bevisst på dette etter at jeg besøkte wahwah.. Håper jo at huden min er i noen lunde bra form når jeg blir eldre.

Har dere forresten merket at noen mineralpudder kan svi/stikke litt i huden?
Reagerer du på noen av pudrene?
Det kan hende at ditt mineralpudder inneholder bismuth. Dette er et stoff noen av produsentene bruker for at produktet skal sitte bedre på huden, gjøre at fargen skal skinne/gi glød.
Dette fyllstoffet er ikke bra for huden din og kan føre til tette porer og det igjen resulterer i kviser/acner.

Tromborg er uten dette stoffet! Det er helt naturlig og jeg elsker det!!
Passer for alle, i alle aldre. Lett å påføre , lett å vaske av.
Huden ser frisk ut og får en naturlig glød.

Pudderet finner du på wahwah  og her kan du se hvor du finner din nærmeste spa!
Dette Innlegget er i sammarbeid med wahwah

29 kommentarer
  1. hei 😉
   Går Hudpleielinja i Trondheim, og vi holder på med et prosjekt om stilhistorie. Jeg har fått i oppgave i å finne forandringer ved hår og make-up fra år 2000 og til idag, 2010. Jeg tenkte dette var en glimrende mulighet til å spørre deg. Håper du kan hjelpe meg 😉

  2. Hei, Jeg er mye inne i butikken min og mest mulig ute når jeg kan. Hud og hår blir ofte litt livløst så dette var en blogg midt i blinken for meg! Jeg mener absolutt det er lov å glitre på tur, lipgloss er alltid med. Om dere har tips til gode hud og hår produkt for mine kvinnelige kunder og meg så tar vi gjerne imot:)
   God helg!
   Mvh
   TC

  3. Hei, Jeg har også prøvd dette pudderet, synes det er kjempe fint. Man trenger bare å bruke lite, for å få litt farge. Burker den som heter siesta, da slipper man å bruke solpudder eller blush og alt det, men samtidig ser det helt naturlig ut. Det eneste minuset som (som gjelder alle puddere jeg har prøvd til nå) er at det ikke holder seg så lenge, greit at det ikke skal holde hele dagen, men hvertfall til du er ferdig på jobb ca 2- 3 tiden. Har du noen tips om hvordan det kan sitte på litt lenger, å se slik ut som når man tok det på om morgenen. ? Vet de har et rice powder som skal matte ned, men vet ikke om den gjør at det holder lenger???

  4. syns ikke det pudderet ble så bra på når hudpleieren min på wahwah (som jeg forøvrig diggggerrrrr!!!) tok det på meg. Bestilte mineral essense på nettet, syns det dekker mye bedre..og er uten bismuth 🙂 Bare et lite tips, hvis noen der ute ønsker noe mer dekkende! 🙂 love wahwah <3
   Alexandra

  5. hei zølvi 🙂
   hvor lagde du den headeren ? i hvilket redigeringsprogram ? den var veldig kul, du kan gjerne svare på bloggen vår 🙂

  6. Oi! det er bismuth i id bare minerals, og jeg forstod med en gang hva du mente når du sa stikking og svie, men kansje jeg bør forsøke Tromborg : D

  7. Jeg brukte bare minerals før jeg fant ut om everydayminerals.com på et sminkeforum:)
   Dette er lenge siden nå men jeg anbefaler everyday minerals som er helt rene mineralpuddere(no bismuth bare gode saker!) som jeg har brukt i flere år nå. I tillegg er det kjempefine priser(70kr for stor foundation) noe som passer helt supert siden jeg er en fattig student i Australia.
   De har det beste utvalget og 3 ulike formularer samtidig som de garanterer at du kan finne din perfekte match ved å gi ut gratis prøvekit som varer en god stund! De vil dessuten hjelpe deg om du ikke får til å finne matchen din.
   Dette er bare et godt råd alle sammen. Jeg selger ingenting bare så dere vetXD

  8. Hei 🙂 Digger bloggen din, og er ofte innom!
   Jeg er 15 år, og skal snart på ball med trinnet mitt 🙂
   Så da lurte jeg på om du kunne vise noen fine ballfrisyrer,
   hvis du har noen forslag? 🙂
   Jeg har langt hår forresten, og vil ha det for det meste løst, og kanskje litt krøller.
   Også hadde det vært fint om du skrev hvordan man gjør det,
   slik at jeg kan få det til hjemme 🙂
   Tuusen takk! 🙂

  9. kan du komme med hårtips for jenter med kort hår? hvordan man kan ordne det ikke klippe det :p
   og kanskje noen krepp tips? 🙂

  10. Heisann!
   Jeg har et spørsmål, skader Osis Dust It hårpudder håret? Jeg fikk beskjed av en frisørlignende person at det kunne forårsake at jeg mistet håret når jeg ble gravid, og at jeg derfor ikke burde bruke dette. Stemmer dette? Burde jeg finne andre produkter, har du evt noen forslag?

  11. Hei! Jeg skal på juleball og har lyst til å se fresh ut. Har nesten bestemt meg for at jeg helt sikkert vil ha en profesjonell til å style og sminke meg før ballet da jeg ikke tror jeg vil få et like vellykket resultat på egenhånd… Har du noen flinke hår og makeup stylister å anbefale? I oslo området?

  12. Hei 🙂
   Jeg har utrolig flisete og flokete hår, men har ikke lyst til å klippe det… Så jeg lurte på om du hadde noen tips om brae shampooer, balsamer og kurer! Og om du har ett tips på hvordan jeg kan få håret mitt til å vokse fortere, skulle gjerne hatt det lenger :)<3
   Klem fra Sunniva! Elsker bloggen din.

  13. Jeg bruker Nature’s Minerals fra The Body Shop. Den inneholder ikke bismuth. Dessuten så er jo ingen produkter fra The Body Shop testet på dyr 🙂

  14. Tromborg ER fantastisk!! Mye bedre enn både glo og i.d. Her i Norge er det dyrt, 425 kroner eller noe sånt. Men på selfcareshop.dk koster det 290 DKK, i tillegg til at de trekker fra den danske merverdiavgiften OG unnlater å deklarere verdi på pakken slik at du slipper unna avgifter i Norge. 🙂

  15. Hei jeg bare siterer til det du sier at tromborg ikke inneholder stoffet bismuth. Dessverre stemmer ikke det, faktisk inneholder tromoborg 1% bismuth. Det har de på wahwah-aker brygge sagt!! Ikke meningen å hakke på deg,men dette er greit å vite for de som har veldig sensitiv hud at det ikke får feil info. Ha en fin dag!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg