1. Eller Sigma sine koster! :))
   Supert med tips til ønskelista! Man kjøper jo så mye rart til seg selv at når jula kommer aner man ikke hva man skal ønske seg;) Ha en fin uke!:)

  2. eco børstene fra aprotek1 er supermyke og veldig gode å sminke seg med! tro det eller ei. elsker dem! De er ikke så dyre heller 🙂 jeg gjorde dette kjøpet sist uke etter mange anbefalinger.

  3. Hei 🙂 jeg har netopp farget håret, og det skulle bli mørkebrunt, men det ble nesten svart, og jeg syns ikke jeg kler fargen og vil farge det på nytt. Så jeg lurer på om hvis jeg farger det i en lysere brunfarge, kommer håret til å bli sånn farge som det står på pakken, eller kommer det til å bli orange eller noe sånt? :p (jeg snakke om farge man kjøper i vanlig butikk altså)

  4. Elsker fargen på håret ditt! Jeg har bleket hår (naturlig lys brun) men ønsker samme farge som du har. Hva ber jeg frysøren om? 🙂

  5. Hei! jeg digger bloggen din. men jeg lurte på en ting. jeg har brune øyne. og har naturlig brunt hår. men jeg farget det i fjord og har hatt brundt siden da. men jeg savner det naturlige håret mitt! og jeg lurer på hvordan jeg skal få det tilbake, også føler jeg litt at jeg ser dum ut med blondt hår siden jeg har brune øyne. det ser på en måte ikk enoe naturlig ut.. men det kan jeg desverre ikke noe for! men kan du svare meg , på hva jeg skal gjøre? jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre:( jeg er itilegg bare så lei av håret mitt! så jeg må nesten gjøre noe nytt fortest som mulig.. tusen takk vis du gidder og svare på dette her, da hadde jeg blitt utrolig glad:)

  6. Vil veldig gjerne ha sminkekoster fra mac, men jeg skal få dyre produkter istedenfor. Jeg har en litt vrien hudtype ^^ Fet og tørr hud (kombinasjon) og samtidig sensitiv! hehehe <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg