REN!

Citrus Limonum Prebiotic Hand Cream - 300 ml
Ren er en serie jeg har sett på lenge, men ikke prøvd.
Produktene ser så delikate og fine ut!
Dette er en frisk og lett håndkrem som er laget med oljer fra økologiske sicilianske sitroner og prebiotiske oligosakkarider, som beskytter hender og negler samtidig som huden får fuktighet og holdes fuktet.
Genial for tørre frisørhender!
Denne var deilig!!
Se produktet her

Innlegget er i sammarbeid med coverbrands.no

15 kommentarer
  1. Hei! Jeg har ikke helt funnet ut hvor jeg skal poste spørsmål til deg,så spør her! Og håper på det beste 😉
   Leser daglig bloggen din, kjempefin og inspirerende! Leser også noen andre blogger ang hår,hudpleie og sminke, bla.a http://www.hildechristina.com. Et innlegg postet 16.nov skriver hun litt om vask av hår. At shampo kun er for hodebunn, mens balsam og kur skal jobbes inn fra tuppene og opp og ikke i hodebunn. Stemmer dette? I såfall gjør jeg feil :S
   Et annet spm; Kan du anbefale noen basiskoster fra Mac? Jeg har flere fra MakeUpStore, er veldig fornøyd med de, men har hørt mye bra om Mac og har lyst å prøve de!
   Siste spm! Etter å ha ammet i 1 år, så er håret mitt helt på tulletur! Har prøvd Joico reconstruct-serien(shampo og balsam)+ kuren deres, men føler ikke det har hjulpet. Mister fremdeles veldig mye hår. Har du noe du kan anbefale til meg? Og NÅ kommer siste spm; Nanomaxbehandling, er det for alle? Og hvor mange behandlinger trenger man?
   Takker for svar :))

  2. Lisa: Hei, her er noen svar.
   Spørsmål 1: Det spørs helt på hvilken hodebunn du har og hvilken shampo du bruker. Bruker du styling i lengdene bør jo dette vaskes bort- og da med shampo. Det finnes flere kurer som fint kan brukes i hodebunnen.
   – Det beste er om du går innom en mac butikk og får hjelp til å velge koster der;) Da kan du se og kjenne.
   – Å miste hår etter amming er ikke unormalt og er vanskelig å gjøre noe med da dette ofte er noe hormonelt. Nisim kan funke- en shampo.
   Nanomax er for alle og du trenger 3 behandlinger.

  3. Hei, jeg har et sprøsmål.. er det ein måte så klippe håret på sånn at det blir stritt?
   Jeg har hørt om det, men jeg vet ikke helt. Kan dere svare på dette fortest mulig?

  4. Vi skal ha ball på skolen snart – så lurte på om du kunne gi noen tips til hvordan man kan være på håret. Jeg har kort hår (hår til halebeinet) , så fint om det er noen frisyrer som passer til litt kort hår : D

  5. Hei har et spørsmål!
   Noen bloggere har reklamert for hårproduktene “FAST”, har du hørt noe om dette produktet? Vet du om at det virker slik som at det står at det skal gjøre? http://www.nisim.no/category/66-fast.aspx der er en link sånn at du kan sjekke ut ;-)) Håper at du svarer så fort som mulig!
   Elsker bloggen din:)

  6. Hei:) fant heller ikke ut hvor jeg skal poste spørsmål til deg, så spør bare her.
   Jeg likte veldig godt den brunehårfargen din og kunne godt ha tenkt meg den samme:)
   Hva heter den?

  7. Hei:) jeg er en jente som er utrulig stor fan av denne bloggen siden jeg er så opptatt av hår, jeg lurte på og du kunne skrive litt tips til oss som sparer til langt hår :)?

  8. Å, jeg digger “REN”. Kan anbefale deg Mayday mayday fra samme merket hvis du har tørre hender. Eller så er “Weleda Skin food” også god. Veldig bra blogg forresten ;o)

  9. Jeg elsker REN! Bruker selv hudkremen deres for fet/ kombinert hud, og den er den beste jeg har prøvd på lenge! Produktene jeg har aller mest lyst på ligger liiitt over et slitent studentbudsjett, men det er jo snart jul 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg