1. Kunne du gitt noen tips til hårkur for ganske tynt , ikke så veldig tørt hår ? Og hvor kjøper jeg den/det?

  2. Hei! Retter håret ca hver dag, noe som har ført til veldig tørt og slitt hår! Er nøye med å bruke hårkur og varmebeskyttende, men håret vokser veldig, veldig sent! Har du noen tips? Og har du erfaring med merket F.A.S.T?

  3. Når du tar i varmebeskyttelse etter du har dysjet, og deretter føner det osv. Ligger varmebeskyttelsen forsatt i håret dagen etterpå da , slik at du kan bruke varme-verktøy uten å påføre mer ?

  4. Hei:)
   Hvor kjøpes den blå håsprayen D:fi Struct?
   Har lett overalt leenge! men finner den ikke!
   Finner på utenlandske nettsider men dem sender ikke hårsprayer til andre land….
   Takk på forhånd;)

  5. Vet du om noe som gir volum i røttene, utenat du trenger å føne eller ha hodet opp ned… Helst ikke skum?? Og en god spray som holder i regn ?

  6. Jeg liker ikke at håret mitt ser veldig “nyklippet” ut. Mitt hår er også ganske tynt så frisøren sier jeg ikke kan klippe så mye “etasjer” eller ” klippe det opp ” , vet du hvordan jeg kan løse dette ?

  7. Hei Jeg lurer på om hvor de produktene du anbefaler finnes ( Da mener jeg butikker)
   Har du tenkt til å konkurranser?
   Jeg har tørr hodebunn hva bør jeg bruke ??
   Digger bloggen din, du gir meg masse tips 😀

  8. Kaja: Jeg har hørt at den ikke finnes lengre :((( Det var min favoritt også!! Det finnes ingen som ligner heller..
   Akryl: Saltvannsspray!! Prøv ocean spritz fra wella-love it!
   anonym: Be de pointe det om du ikke liker rette kanter.. Det funker for meg. Bruk volumprodukter for å få fylde. Klipp det gjerne litt opp, men ikke for mye nei.. Kanskje lugg og skrått mot ansiktet?

  9. hei ! Jeg er litt tørr i hodebunnen , flasser ikke , men er tørr . En frisør sa en gang at jeg kunne smøre og gni balsamen litt ekstra. Har du noen tips ? 🙂

  10. Hvilke nettsider anbefaler du for å kjøpe hårprodukter?Er ute etter Sexy Hair. Kan noen av disse fungere med studentøkonomi, eller ligger nettbutikkene i samme prisklasse som i salong? _)

  11. Hva synes du om Sebastian Professional? Er den rette sjampoen til deg fra Sebastian så mye bedre enn den rette for deg fra f. eks Tigi Bedhead, at det virkelig er verdt å betale mer enn dobbelt så mye?

  12. Hei 🙂
   Kan du legge ut noen julebord-frisyrer? 🙂
   Skader det mye på håret å begynne å farge det som 15 – åring?

  13. Hei hei 🙂 Jeg er frisørlærling, og lurer på hva du har gjort med håret ditt. For en stund siden hadde du en fin brunfarge, hvordan har du gått frem for å få det slik som det er i dag?:)Ser ut som om det er stripet i overhåret, og er det evt.med folie eller hette? Vanlig bleking? klem

  14. Hei!
   Har litt krøller i håret mitt, men lurer på om du har noen tips til hvordan jeg kan få de mer frem? Vet du om en bra krølltang?

  15. Hva er den beste kuren for brunt farget, tørt, langt, mellomtynt hår? Vil ha det mykt men ikke flatt 🙂 + at kurene jeg har prøvd virker bare en dag, dagen etter er det like tørt..:-(

  16. Ida- Jeg har ikke prøvd de faktisk.. Så det kan jeg ikke svare på :/
   Henriette: Det kan jeg 🙂 Så lenge du farger det hos frisøren går det bra:)
   Astrid: Ikke nødvendigvis, men det kan styrke håret. Husk et sunt kosthold + gode produkter.Massere hodebunn, ikke utføre kjemiske behandlinger selv + +
   Benedicte: Ja, stripet med folier:) Hos Rina på Think hairwear.
   Mariann: Ja, krøller er så fint!! 🙂 Bruk krøllprodukter som Catwalk serien, kerastase eller tigis foxy curls. Krølltang fra curlstyler eller ghd tang som du kan krølle med?

  17. Hei!
   Passer Tigi Bedhead Dumb Blonde til tørt hår? I thought so, men så leste jeg på flaskene da jeg fikk dem at de er for kjemisk behandlet hår. Mitt er tørt etter solen, men ikke kjemisk behandlet. Vil du fraråde meg å bruke Dumb blonde, eller..?
   (bruker hårkuren HYDRE fra Sebastian ca en gang i uken).

  18. Hei! 😀
   Jeg har veldig tynt hår med naturlig fall/krøller.. Pleier å rette håret mitt hver dag som jeg skal på skolen eller noe annet. Retter det ikke i ferier eller i helgene.. Tips om shampoo, balsam og kur? Serum? Andre ting?
   Og jeg tenkte å snart klippe meg, har nå hår til ca. 10-15 cm under skuldrene, men føler håret mitt er så tynt og pistrete og ikke særlig fint. Tips om hårfrisyre som kan passe meg? Vil helst ikke klippe håret helt kort..

  19. Marte: Joda, den funker til det også 🙂 Men, du kan jo bytte litt på dem. Prøv for eksempel en fuktighetsshampo fra S factor, eller kerastase?
   Elise: Alt er lov 🙂 Jeg liker oppklipte lengder;)
   jeanett: Prøv utrettende produkter. Hva med den nye sleek-serien til catwalk? Flat out til KMS? Eller.. så synes jeg du skal bruke krøllene dine på skolen også!! Krøller er kjempefint!! 🙂
   Prøv med foxycurls fra tigi;)

  20. 1. Har du prøvd noen “Aveda” hårprodukter før? Hva syntes du om de?
   2. Kan du nevne noen gode kurer for slitt, ubehandlet, tykt og mørkt hår?
   3. Jeg pleier å rette håret mitt ganske ofte, siden jeg har noen naturlige krøller. Har du noen varmebeskyttende sprayer som påføres i tørt hår?

  21. Håret mitt går gjennom rettetang hver dag, og det er mye bleket. Jeg har akkurat klipt store deler av håret mitt, og det er nå litt lenger enn skulderkort. Jeg tør å påstå at jeg har brukt tusenvis av kroner på dyre frisør-produkter, men jeg synes få har funket ordentlig. Etter hårvask er håret mitt sinnsykt saueull-aktig, og dette er ikke en hårtype jeg hadde før jeg begynte å behandle håret mitt. Har du noen produkter du kan anbefale til meg, og som kan redde håret mitt?

  22. Hvilke fristyrer er det som er in for halvlangt/langt hår i vinter?
   Er det mulig å få et mørkt brunt hår lysere brunt hos frisør? 🙂

  23. Hei:) fast leser av bloggen din og sett mesteparten av videoene dine 🙂
   Men jeg er fortsatt ikke heilt sikker på om hva varmebeskytende du anbefaler som ikke er alt for dyr? 🙂 også om de produktene du kjøper hos vita er like gode som de fra frisørsalonger. ? om det gjør noe om du kjøper varme beskyttende på vita enn på frisørsalong. 🙂 ?

  24. Maren- har lagt ut noen bilder på bloggen av frisyrer som er in 😉
   – Ja, striper eller avfarging og korrigering. Spørs hvor mørk du er og om du har farget det selv..
   Heidi: Bleking er svært skadelig for håret og det er ikke alt frisør-produkter klarer å fikse. Du kan prøve nanomax evt.? Men prøv å ikke behandle det så mye, kerastase er god på kurer.
   Mariann: Stor krølltang 😉

  25. Har du noen tips til hvordan man kan ordne seg på håret når det er kort?
   Har selv hår til litt over skuldrene (oppklipt) og aner ikke hva jeg skal gjøre med det. Er så lei, fordi det blir så kjedelig i lengden.

  26. Hei 😀 Jeg farget håret mitt rødt for et års tid siden og har både bleket og farget det siden da (ja huff, jeg er slem mot håret mitt :|) men jeg lurer på om du har noen gode tips til å få fjernet det røde ordentlig? Håret mitt rekker meg til litt lengre enn korsryggen.

  27. Jeg er litt desperat etter en god erstatning til D:fi D:struct hårspray. Den var så utorlig god, jeg finner ingen som er like god. Hva er ditt tips?

  28. Håret mitt stopper ved et punkt og vill ikke vokse mere, har prøvd å spare i flere år, men ingenting fungerer. Nå har jeg tenkt på å kanskje sette på noen extensions, men jeg har hørt at når man sveiser på blir håret skikkelig tørt å slitt. Det finnes jo extensions med rør eller noe gjør det ikke?
   hvilken extension annbefaler du som ikke (sveises på) sliter på håret, som har en bra kvalitet? 🙂
   bør jeg gjøre det til frisøren? 🙂

  29. Hva er den beste kuren for brunt farget, tørt, langt, mellomtynt hår? Vil ha det mykt men ikke flatt 🙂 + at kurene jeg har prøvd virker bare en dag, dagen etter er det like tørt.

  30. Håret mitt stopper ved et punkt og vill ikke vokse mere, har prøvd å spare i flere år, men ingenting fungerer. Nå har jeg tenkt på å kanskje sette på noen extensions, men jeg har hørt at når man sveiser på blir håret skikkelig tørt å slitt. Det finnes jo extensions med rør eller noe gjør det ikke?
   hvilken extension annbefaler du som ikke (sveises på) sliter på håret, som har en bra kvalitet? 🙂
   bør jeg gjøre det til frisøren?

  31. er asiater. de gulebrune stripene mine er ujevne, og det er få av de i håret mitt. hvis jeg skal farge håret brunt, må jeg farge stripene svarte?
   og tror du det hadde vært fint med mørke blonde striper, og brune striper og svarte striper på mitt hår? er verken mørk eller lys

  32. Hva syntes du om antisnap fra redken ? Og du har en utrolig fin blogg:-) !
   Noen produkter du vil anbefale for tørt bleket hår?/ hva meed et lite innlegg om retting og om produkter som hjelper rettehåret osv,da tror jeg det er mer enn bare meg som blir glad : D

  33. Heihei! Jeg har rettet håret mitt i en del år nå, men har begynt å kutte ned litt. Det som plager meg er at når jeg vasker håret og får bølger, så både ser og føles håret så tørt ut. Jeg lurte på om du kanskje vet om noen kurer (som ikke er så altfor dyre) som gjør at håret kjennes mykt og ser glansfult ut?

  34. jeg har utrolig slitt og tørt hår, jeg klipper tuppene mine selv ca en gang i månen, kurer de ca 1-2 ganger i månen men det blir fort slitt igjen, jeg prøver å spare til langt hår, har du noen tips ?

  35. Har du noen gode anbefalinger til en mørk blondt hår som er stripet blondt, for å vær blond billigst og lengst mulig?
   Tips til hjemmeblekning? 🙂

  36. Kan du legge ut noen inspirasjonsbilder til skulderlangt og helt kort romantisk og feminint hår? Har selv en kjedelig frisyre som har vokst rett nedenfor haken nå og vil bli kort igjen, men har gått veldig lei av de tøffe frisyrene og vil gå for noe mye mer jentene men finner ingenting. Jeg har ikke så feminint ansikt at jeg kan gå for androgyne frisyrer. Hvis du har noen linker, kan du skrive dem?

  37. Er rett,tung lugg fortsatt in ? Jeg har så lyst til å klippe meg lugg,men er litt usikker om det fortsatt er i motebilde 🙂

  38. Tror jeg kanskje har spurt om dette før. Men jeg er ganske bekymret for håret mitt.
   Kan man bruke vanlig butikkshampoo i håret eller skader det for mye. Jeg bruker å veksle litt mellom loreal og andre shampooer.
   Har ikke bankkort så jeg kan ikke bestille eller kjøpe i salong siden dette er for dyrt.
   Hvilken butikkshampoo kan du anbefale?
   Jeg bruker ikke mye rettetang og sånt, det er ekstemt skjeldent

  39. Hei, jeg farget håret mitt brunt ( fra gylent-rødt aktig) og det blev grønt, (det er sånn man gjør hjemme) hvordan gjør jeg det best for og gjøre det brunt?
   og
   jeg røyter sykt! har du noe tips til hvordan jeg ikke røyter sånn:)?
   takk

  40. Hei 🙂 Har 3 spørsmål.
   Håret mitt er skikkelig tynt, mister sikkert mer hår enn det som er normalt. Hvordan kan jeg få en stopp på hårtap?
   Har også veldig fett hår, spesielt håret ved ansiktet. Hva kan jeg gjøre?
   Hodebunnen min tror jeg er veldig sensitiv, det gjør litt vondt i bunnen da jeg tar meg i håret/luggen, hva kan dette være?
   Hilsen Elisabeth! Håper på svar 🙂

  41. jeg har ganske tørt hår. Særlig i tuppene. Jeg bruker kms sin serie og joico sin hårkur. Men hva er det beste produktet for å få mykt og litt mer glans i håret? 🙂

  42. Hei, jeg håper du kan hjelpe meg med noe : ) Jeg vill gjerne bli sminkørstylist. Kan du hjelpe meg å finnes noen skoler i skienporsgrunn ? Åssen utaning jeg trenger å hvor lenge utaningen tar ? eller kortids skole, noe jeg har hørt om.
   Håper du kan hjelpe meg, hadde satt stor pris på det 🙂 Håper du svarer men denne gangen da :p

  43. Har veldig tykt hår, med masse krøller, som blir veldig lett krusete med “småkrøller”.
   Hvilke tips har du?
   Hvilke produkter anbefaler du for å ha i etter man har dusjet, for å roe ned krøllene og unngå at det kruser seg?

  44. – Har du noen tips for at håret skal vokse fortere ?
   – Hviken hårkur ville du anbefal for utrolig slitt hår?

  45. hvor får man kjøpt naturbørste til en rimelig pris?
   Kan du foresten lage et innlegg om naturbørster?

  46. Det er snart juleball, kan du legge ut en hårvideo? Jeg har mellomlangt hår med litt lang lugg… Tror du du kunne skrive hvordan jeg kan sette det opp?
   Det hadde vært fint hvis du kunne ha gjort det

  47. Har du noen tips for å få fine negler? Alle spør om hår, men jeg vet du har skrevet om mye annet også.
   Kan du foreksempel lage en video om hvordan man kan sminke seg litt rocka??? Du lager videoer som er kjempefine, men alle er om hår!
   Klem

  48. Hei:)
   Hvor mye koster det å klippe seg på Norges frisørskole bergen? Jeg trenger en klipp og kanskje en kur. Jeg vil også klippe en ny frisyre men aner ikke hvordan. Er frisørene flinke med å finne noe som passer meg?

  49. Hei : )
   Jeg går idrett på vidergående og har langt hår. Siden vi dusjer hele tiden blir håret ganske tørt og slitt.. Kan du nemne noen shampoer/balsam/fuktighetsgivende kurer som vil hjelpe håret mitt?
   Og jeg har lyst å klippe meg kort senere.. Altså sånn “Razor hair cut”, men jeg vet ikke om det vil passe meg.. Jeg har et ovalt ansikt som er litt lubbent.. Kan du hjelpe meg? Å hvordan vil du ha klipt en razor hair cut?

  50. Jeg sliter med tørt hår, men har ikke råd til å kjøpe gode produkter. Kan du hjelpe meg med det?:)
   jeg sparer til langt hår og bruker redken rettespray 07, kan jeg rette håret hver dag uten å få slitt hår?:)

  51. Hei! Er veldig glad i bloggen din, har så mange fine tips ovs. 🙂
   Jeg har oppklipt, skulderkort hår med lang pannelugg som er litt kortere enn håret.
   Håret mitt har ganske mye fall, og jeg lurer på om du kan gi meg noen andre tips til å sette opp håret på en hestehale, for jeg har ikke så god tid om morningen så fint om det ikke er så vansklig 🙂
   Takk på forhånd!

  52. hei 🙂
   er det en butikk i bergen der du kan kjøpe mac sminke? 🙂
   eller må du bestille på nettet?

  53. Hei. Jeg har akkurat farget håret mitt mørkere, men noen gylne striper i. Hadde håret nesten helbleket før dette. Jeg har prøvd en del kurer, men ingen gir meg fuktighet. Håret mitt er fremdeles knusk tørt . Umulig å gre rett etter vask.Bare en stor uss! Og jeg børster det ikke noe særlig etter vask ettersom det sliter så på håret. Har du noen kurer du kan anbefale meg som du tror virker?? HÅPER på svar! Blir gal av det håret mitt nå. Og ja jeg bruker KUN salong produkter! Og har gjort dette i salong også. WHAT TO DO?? HELP!!!

  54. Er extensions dyrt?
   Hvor kan det kjøpes?
   Finnes det andre “ting” man kan feste extension(en) på? ikke klips….
   Foresten har du noe tips til at håret kan vokse litt fortere? 🙂

  55. Heei , jeg luirte på om hvordan kan fake en pannelugg ? jeg har inmari lyst på å lage noen av de frisyrene du lager men jeg vil ikke klippe meg , hilsen meg:))

  56. Jeg har falli håret, det er også mye volume.Jeg har ikke lyst på anti-parmanent men det er mange som sier at det ikke komer til å bli fin ettervekst. Har du noen gode råd til å få roet ned krøllene litt?

  57. Hei. Jeg går i 10 klasse og vurderer og bli frisør. Men jeg har eksem, og det tror jeg kan blir et problem. Hva synes du? Kan det bli et stort problem om jeg har eksem?

  58. Jeg hadde tenkt å kjøpe shampooen fra define som reduserer flisete tupper også fikk jeg vite at define ødelegger håret er det sant?!

  59. Hei 🙂 Kan du anbefale noen steder å kjøpe extension fra på nett?Bare hår, sånn at jeg kan sette det på selv. med keratin fester. 🙂

  60. kan du plis si en shampo og balsam som man kan kjøpe på H&M og andre billige steder,istedenfor bare frisørshampo?
   Hvor kan man få kjøpt Mac-produktene?
   Håper du svarer meg!!

  61. Hei!
   Hvilke type koster ville du ha anbefalt hvis man skal kjøpe noen gode basiskoster fra Mac? Jeg har mange koster fra Makeup Store, men har hørt mye bra om Mac, så jeg vil prøve de også!
   Et annet spm, jeg har ammet i 1 år nå og har fremdeles sinnsykt med “røyting” Kan du anbefale meg noen shampo som kan begrense håravfall? Jeg har fått anbefalt Joico K-pac reconstruct, både shampo og balsam+ kur;intense hydrator. Men etter å ha brukt kun dette i over 2 mnd nå, så synes jeg ikke det har blitt noe bedre! Om ikke det begrenser håravfall, så om du har et tips til meg om hva jeg kan gjøre? Takk for svar :))

  62. Hei!
   Jeg er en jente med bølger i håret. kan FORTELLE meg kor vi kan kjøpe den billigste rettetangen?kan du si hvor jeg kan kjøpe den? Jeg vil ha en god en menn vil ha den billig.
   Kan du si prisen på den billigste rette tang på en salong. Min nærmest frisør er visit kan du si den billigste. eller billigste på think.
   Kor ligger den think salongen du jobber på kan du si adressen?

  63. kan du vise en video hvordan du setter opp hår på en PEN måte, sånn “fin”frisyre du har når du pynter deg liksom og skal ta finstasen på. Har hår som er cirka like langt som til brystkassen

  64. Har du noen tips til hvordan man kan få tykkere hår, eller få det til å virke som om håret er tykkere?
   Når jeg krøller håret mit blir det alltid kjempekort og krøllene varer ikke lenge, har du noen tips til hvordan jeg kan få håret mitt til å beholde lengden og at krøllene varer lengere?

  65. Hva synes du om hennes og mauritz sin saltvannspray yil 39.50 nok??
   JEg har klippet og håret og har srå panne lugg. har du noen kule fletter eller sveiser om passer bra??? 😀 <3

  66. Hvilket pudder kan du anbefale?
   Hvilken øye sjygge kan du anbefale for blågrønne øyne?
   Kan du vise noen enkle og raske?
   nå er det snart jul og ball, hvilken frysyre kan du anbefale får halv langt hår?
   hvilken hårspray er din favoritt?

  67. Jeg lurer på hva du synes om tigi sine bed head serier, og om de er bra?
   Er Joico sin hårkur bra, og funker den?
   Hvordan påfører jeg en varmebeskyttelsesspray?

  68. Hei : ) Jeg trener så å si hver dag, men er det bra for håret å bli vaska hver dag med shampo og balsam? Hvilke produkt er bra ?

  69. kan du legge ut flere hår videoer? noen nye frisyrer som er enkelt og fint 🙂 føler det er så lenge siden du har lagt ut hår videoer 🙁

  70. Hei. Jeg har helt blondt hår, og ønsker brunt hår. Jeg har naturlig lyst hud og litt fregner. har også ganske lyse øyenbryn, men tror du likevell jeg kan passe med brunt hår? Har tenkt på det lenge, men vet ikke helt om jeg tørr. Er det vanskelig å få tilbake sin naturlige hårfarge? (Jeg har aldri farget eller stripet håret før) Hvor lang tid, og hvor mange behadlinger trenger jeg for å få tilbake min hårfarge? Burde jeg satse på å gjøre dette? Lyst på forandring 🙂

  71. Hei!
   2 Spørsmål jeg virkelig håper du kan svare på. Jeg er en jente på 13 år. Jeg har mørkebrunt hår, VELDIG rett, rekker ned til over brystet og en liten tynn lugg som rekker ned til nesa. (Jeg hadde pannelugg før.)
   1. Jeg skal på juleball den 26. November, Og jeg trenger noe å gjøre med håret!
   2. Har du noen tips til hvordan håret kan vokse raskere?
   Fint om du kunne svare så fort som mulig på min blogg Illustratioon.blogg.no.
   Tusen Takk!
   – Anja

  72. Hei Zølvi! 🙂
   Jeg har veldig krøllete og langt hår! Jeg har søkt veldig lenge etter anti permanent eller straight&shine! men håret mitt er veldig, veldig slitt, og jeg bruker Babyliss Nano Pro, 230 varmegrader! jeg har rettet siden 7 klasse, nå 9 klasse!
   Så har du tips eller råd som kan rette eller fikse håret mitt? jeg har masse volum, jeg har lokker og en type sikk sakk krøller… jeg har stripet det også, så det er forferdelig slitt! Jeg trenger virkelig hjelp. Har hørt at hvis man tar anti permanent, så blir det enten vellykket, eller så mister jeg alt ! Vær så snill, Zølvi, kan du gi meg ett godt råd eller tips? !

  73. HEEEI! 😀
   Trenger tips og triks for å få laget en fin fiskebensflette!!
   Ender alltid opp med at fletta ser ut som et mislykka strikkeskjerf 🙁 buhu.

  74. Hei.
   Jeg har et lite spørsmål til deg.
   Når jeg skal årdne håre er jeg veldig fan av masse volum.. tupering er noe jeg også gjør ganske mye for å få så mye volum. men dette er jo noe som sliter veldig på håret .. har du noen gode tips til hvordan å få mye volum?

  75. Jeg lurer på det samme som Ylva og på om:
   Hva gjør jeg hvis jeg vil lage fake BOB men ikke har oppklipte lenger til å legge over og jeg vil ikke klippe meg ? <3:)))

  76. hei, jeg har ekstremt tykt hår og det kan bli litt for mye noen gang. Hva kan jeg jeg gjøre for å tynne det ut, uten at det skal bli flisete?

  77. hei!
   Jeg føner håret hver dag, sliter det på håret eller noe? Kunne du blogget ett innlegg om det med bruk av hørføner? ^^

  78. Heii 😀
   Eg er en jente på 15 år som aldri har farget håret før.
   Eg er egentlig blond men har litt lyse-brune nyanser i håret, men eg tenkte å stripe håret blondt , tror du det vil gå bra/bli fint ?
   Bloggen din er såå bra, men du må lage maange flere videoblogger, bare elsker de 😀

  79. hei, jeg har bursdag om to uker, også har jeg pannelugg, åsså lurer jeg på om du kan lage noen frysyrer som jeg kan ha når jeg har pannelugg,. ikke så alt for avangserte, men viss du hadde orket 🙂

  80. Heisann, jeg lurer på om du vet om noe som kan hjelpe mot at håret ditt ikke vil ligge der det skal uansett om du buker hårspray ol. Også har jeg et probem: Etter at håret mitt er blirr fuktig, vipper håre seg opp og hårene stikker ut og krøller seg ut, inn og opp Hva kan hjelpe i mens det er bløtt/fuktig? Jeg har skulderlangt hår, og det ser ganske rart ut om den ene siden av håret står til venstere, og andre høyre, det stikker litt hår ut her og der, og jeg rekker ikke å gå på skolen om jeg må fortsette å rette håret stadig vekk, noe jeg kan gjøre under 5 min?

  81. Jeg lurer på om du har et tips om shampoo og balsam til meg. Jeg har bleket håret, ikke særlig slitt, men pleier å kjøpe for slitt hår, for da blir håret mykt. Jeg vil ha i 500 ml eller 750 ml. Takker for svar!
   Er forressten KMS sin moistrepair god?

  82. jeg har tenkt til å kjøpe meg extension til juleballet iår !
   men jeg vil helst ha noe som sitter en stund, vil si at jeg ikke vil ha clips.
   har du noe tips til bra extensions som er billig og som sitter lenge?:)

  83. Hei!
   jeg farger håret mitt ofte, har farget det ganske mørkt- svart, mørkebrunt, sjokoladefarger osv. håret mitt er ikke helt svart nå, men veldig mørkt. farger håret selv. min naturlige hårfarge er veldig lys brun, en karamellaktig farge. er det noen mulighet for at jeg kan få tilbake den naturlige fargen min? håper på svar! best for meg om du kan svare på mail 🙂 [email protected]

  84. Hallo : ) finnes det noe som får håret til å bli rettere uten å bruke slette tang ?
   Og kan du si en bra kur for brusete og krøllete hår ? : )
   Digger bloggen din

  85. hei! jeg skal snart få GHD stylingsjern i rosa og hvit og har sett en tidligere film du har laget der du lager bølger med den, går det ann å lage krøller også? gjør man likt som når man bruker rettetang? pliiiis svar!! lurer veldig 🙁 har litt oppklipt og pannelugg fra før, men ikke krøller eller bølger hvis det skulle hjelpe. Kan du lage film der du viser det i så fall da ville jeg blitt VELDIG glad!! ps. utroig bra blogg! Takk for den artiklen på kvinneguid.no der du skrev tips om pannelugg for en stund siden. Leste den dagen før eller noe og skulle på et senter med mamma og gjorde det med det samme! Fikk masse positive kommentarer og er super fornøyd selv.

  86. Hei 😀
   Kav for ein tørr-shampoo er best?? <3333 😀
   Kan du vis nokre fine frisyrer som vi kan gå med på juleball?? 😀 <333

  87. Heii <3
   Når jeg krøller håret og skal ha de en stund, går de fort ut. Har du et godt tips til hvordan jeg kan få de til å holde lenger??
   🙂

  88. Hei jeg lurte på om du hadde noen spesielle sider der man kan se etter forskjellige frisyrer eller oppsettninger? .. utenom goolge da såklart 🙂
   Håper veldig på svar 😉

  89. Hei !
   Jeg sliter mye med håret mitt !
   jeg har litt tørt håt og jeg har naturlige krøller.. jeg liker dem ikke men hver morgen sliter jeg med håret .. krøllene mine gjør til at håret står rett ut ! da tenker jeg off hvordan skal jeg hvære på håret i dag ! Ender med og sette det opp i topp eller balle alt sammen baki .. hår du noen tips ?
   Klem ! <3

  90. hallo . !
   Akkuratt nå har jeg lyyyse rosa hår , med litt mer rosa fargete striper. Men jeg vill ha blond farge igjen . Så jeg lurte på om det går ann og bleika/farga håret til blondt igjen, uten at det blir en annen farge ? jeg har ikke råd til og dra til frisør , så jeg må kjøpe farge i butikken , noen du kan anbefale ?

  91. Hei. Jeg har akkurat farget håret mitt mørkere, men noen gylne striper i. Hadde håret nesten helbleket før dette. Jeg har prøvd en del kurer, men ingen gir meg fuktighet. Håret mitt er fremdeles knusk tørt . Umulig å gre rett etter vask.Bare en stor uss! Og jeg børster det ikke noe særlig etter vask ettersom det sliter så på håret. Har du noen kurer du kan anbefale meg som du tror virker?? HÅPER på svar! Blir gal av det håret mitt nå. Og ja jeg bruker KUN salong produkter! Og har gjort dette i salong også. WHAT TO DO??

  92. Heisann! Utrolig bra blogg..jeg har følgt med på den lenge!
   Men jeg lurer på en ting: Jeg har begynt å flasse! Og hoddebunnen min klør 24/7!!
   Har du noen tips til hva jeg kan gjøre ?? Jeg har ganske tykt og mørkt hår….
   Pliisss!! har du noen tips til hva jeg kan gjøre, og sånn ca hvor mye det koster ?? 😀 <3

  93. spørsmål 1.
   Jeg slet med flassende hodebunn (nesten soriases), men jeg fikk en shampoo fra karestase fra min søster. Og nå er det helt bra! skal jeg fortsette med denne shampoen eller skal jeg fortsette?
   spørsmaål 2.
   Nå på vinteren blir håret mitt veldig elektrisk ;s ambefaler du noe for elktrisk hår?
   spørsmål 3. Har også veldig tynt hår, vet du om noe for tynt hår? evt. produkter.
   tar foressten b-vitaminer nå
   ;-)) håper på svar! ;¤

  94. Snart er det ball tid!
   Kan du legge ut noen frisyrer til ball?
   Og Jeg skal ha på en rasa/cerise silkekjole hvilken farge kan jeg da ha på øyenskyggen? :-))
   svar plis

  95. Hei, jeg har et lite spm. Jeg lurer pà om jeg skal klippe pannelugg siden forjegang jeg var hos frisòren min sà spurte hun om jeg ville det men a nei den gangen. MEN da har jeg tengt pà det og ville spòrre om hvor lett er det à handtere pannelugger? Om jeg angere/ikke liker den har du tips til en fin fisyre jeg kan lett lage sà det ser penere ut? Og er det lett à style den?
   ònsker svart pà [email protected]
   Klem *Michelle*

  96. hei jeg har et problem , når jeg krøller håret detter krøllenen ut etter 1 time . jeg er født med blondt/hvit hår , har aldri farga håret og håret mitt er veldig glatt og livløst hår ( typpisk norsket ).
   er det noe jeg kan putte i håret før jeg begynner å krøller håret ?
   tar imot alt slags tips , har kjøpt en ny dyr og bra krøll tang også får jeg ikke brukt den 🙁
   klem jorunn
   svar på [email protected]

  97. Hei bare lurte på hvilken farge du har på håret nå? Siden du bytter fargen på bildene nesten hver dag 😀

  98. Hei:) jeg har mørkeblondt hår med en litt marm farge i 🙂 hadde HELT blondt før, noen sterer nesten hvit. Nå savner jeg det blonde håre mitt.. hvordan kan jeg få det tilbake uten at det skal bli gult?? funker det med avfarging?
   Håper på svar!

  99. jeg har egentlig veldig mørk brunt hår, men har farget det blondt.. men etter jeg farget det har håret mitt blitt utrolig tynt, hadde tykt hår før.. men hvis jeg greier det så er det mye som detter av.. hvordan kan jeg få tykkere å finere hår uten og bruke utrolig mye penger ?
   Eller hva er det beste og billigste du kommer på ?<3
   hvis du ikke svarer på bloggen kan du svare meg på [email protected] ?

  100. Jeg har tenkt på å klippe sidecut lenge, og har endelig fått baller nok til å gjøre det. det jeg lurer på om det forsatt er “in”.

  101. Hei!
   Jeg lurte på en liten ting, er det lurt å bleke håret når man er gravid? Jeg har blondt hår fra før, men begynner å få en stygg ettervekst ettersom jeg ikke har turt å bleke det etter at jeg ble gravid. Har hørt det ikke er så farlig å gå til frisør å gjøre det, men ettersom jeg bare trenger å ta etterveksten har jeg bare brukt depend sitt blekemiddel de siste gangene jeg bleket det, kan jeg fortsatt bruke denne, eller bør jeg absolutt besøke en frisør?
   Føler meg helt grusom med denne etterveksten, så hadde vært fint med et svar 🙂 Taaakk!!

  102. hei jeg lurte bare på om du kunne være så snill og begynne å skrive hva ting koster ? det hadde vært veldig flott!

  103. Hei 😀
   Har du noen tips om hvordan man kan få BORT rødhet i huden ?? 😀
   (kremer, eller noe sånt) 🙂

  104. Har du noen forslag til hvordan jeg kan få håret til å se mer glansfullt ut/ få mer glans i det.. :)??
   Jeg har platina-blondt hår, er ikke så veldig glad i sterke hårprodukter: p.g.a flass 🙂

  105. Hei!
   Jeg har bleket håret mitt og siste gangen jeg bleket det skjedde det værste..håret begynte å løsne. Etter jeg var ferdig med å skylle det å tok i håret mitt kunne jeg bare dra av en del hår og det løsnet i etterveksten hadde ca 1cm ettervekst da jeg bleket det. Jeg mistet kun hår her å der ikke på hele hode så har liksom flekkvis med mye kortere hår en ellers. Nå ca 1-2 måneder senere er det omtrent det samme håret er som gummistrikk å det løsner bare mer og mer men kun når det er vått. Har bestillt med FAST shampoo og balsam for at det korte håret skal vokse å det funker faktisk bra:)
   Men jeg begynner å bli litt fortvilet siden jeg mister mer og mer hår når jeg dusjer å nå som jeg har fått mørk ettervekst syns det at jeg mister mer å mer lyst hår 🙁 vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg har ikke lyst til å klippe bort håret mitt siden det vokser så sakte som det gjør pluss at her jeg bor mobber folk deg hvis du ser litt annerledes ut går i annerledes klær eller hvordan du ser ut på håret …:/ har lest på nettet om folk som har bleket det og at håret dems ble som gummistrikk men dro til frisør og fikk ordnet det med å ta å stripe eller farge det forsiktig tilbake til mørkt og at det ble bra etter det.
   Men er det lurt av meg å gjøre det samme? med tanke på at mitt hår ryker av i etterveksten å slik? Tenker liksom på det at hvis jeg farger det mørkt igjen så syns ikke det korte håret så veldig..tenker på hårfarge uten ammoniakk eller sånne sterke stoffer som tar på håret veldig kan være en mulighet?..
   Hva burde jeg gjøre eller hva kan jeg gjøre med dette håret???
   En ting er hvertfall sikkert hvis jeg får farget det mørkt forblir det mørkt for resten av tiden.
   Hilsen frøken Fortvila

  106. Hei!! Har farget håret mitt med blå konditorfarge, spør ikke meg hvorfor.. Og det vil IKKE gå ut, det er en svak (litt sterk her og der) blågrønn farge i hele håret mitt. Bleket håret mitt hos frisør for to uker siden. Kan sølvshampoo funke på dette, eller må frisør fikse det? isåfall hva må de gjøre, og hvor mye koster det hos dere? For frisørene kan fikse det, sant? :'(

  107. Hei Sølvi! Jeg er en 16 år gammel jente fra Fredrikstad, og jeg trenger litt profesjonell hjelp. For ca en måned siden så farget jeg håret mitt hjemme i en farge som het dyp fiolett. Målet mitt var rett og slett en mørk lillarød farge, og jeg ble kjempefornøyd! Min naturlige farge er lysebrun. Nå har fargen begynt å forsvinne, og håret mitt nå kan vel kalles brunrødt. Men jeg skal ut og reise om fire dager og da vil jeg helst ha fargen tilbake, men dette vil jeg gjøre hjemme. Er det stor sannsynlighet for at det ikke går? For jeg tenker at hvis jeg bruker en hårfarge som er ganske kald, så burde det veie opp for det lille rødskjæret som er igjen. Hva synes du jeg burde gjøre?
   Hilsen Andrea

  108. hei. Lurer på om det er mulig for meg å få håret lysere uten at det skal ødelegge håret ? Kanskje mørkeblond. Jeg har lysebrunt hår med litt rødt skjær i.

  109. Hei, jeg har lest at det går an å lage dipdye av konditorfarge, hvor lang tid tar det før det vaskes ut?

  110. Hei, håret mitt ser friskt ut og er ganske fint. Problemet er bare det at det blir ikke lengere, jeg har aldri farga det eller bleka det. Jeg retter det bare av og til, men likevell så vil det ikke bli lengere! Jeg har merka at i tuppene så knekker det litt, og tuppene splittes. Hvordan kan jeg gjøre det sterkere eller hvordan kan jeg få det til å ikke brekke?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg