TIPS TIL ØNSKELISTA!


Fremover mot jul kommer jeg med ting dere kan ønske dere selv, eller tips til julegaver.
Noen ganger er det vanskelig å komme på noe en vil ha selv også… 😉
Ha en strålende mandag!

  1. Ja , faktisk er kjempe bra tips !
   Så fin header du har ! Har ikke sett den siden nå , den var kjempe fin ;D

  2. hei!:)
   Lurte på om du kunne si litt om permanent? Har et veldig tynt og fint hår, og er blitt litt lei av å lage volum på det hver dag, og at det ellers bare “henger der” Kunne tenkt meg til å ta store bølger/krøller permanent. men er usikker på om det blir fint.. Har man mange muligheter med permanent?

  3. Jeg har varmebeskyttelsen i denne serien, men synes håret ser veldig fett ut pga. denne glansen sprayen skal gi. noen tips her?

  4. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre med håre når det er lysebruunt og jeg vill ha lyst hår (som er min natulige hårfarge) men skal jeg vente så leeeeng at fargen går ute eller skal jeg farge håret? 🙂
   Elsker bloggen din 😀

  5. Hei!
   Jeg har hørt at noen hårprodukter kan skade rettetangen.
   Nå har jeg begynt å bruke osis dust it shine i håret før jeg retter det, og lurer derfor på om dette kan ødelegge rettetangen? Og om det er noen andre produkter som kan være til skade?
   Ha en fin dag videre 🙂

  6. hei!
   kunne du være så snill å lage noen videoblogger+innlegg på forskjellige sminkelooks, antrekk og selvfølgelig hårfrisyrer som man kan ha i julen ? : ))

  7. Heihei!
   Jeg har glatt, flatt, oppklipt, stritt hår som er vanskelig å tupere. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få volum i det! Noen tips?
   Bølgetang og lignende fungerer veldig godt og varer UTROLIG lenge, men jeg har ikke tid til å gjøre det i hverdagen. Håret mitt blir også veldig fort fett. Hjelper en lett permanent?
   Siste ting … Jeg har grønne øyne og min egentlige hårfarge er brun. Jeg har tidliger hatt mørkebrunt hår, mørk-mørkblondt og stripete hår (lyse/mørke og bare lyse). Har du noen tips om hva jeg kan ha neste gang? Huden min er “gul”-aktig, blir fort brun om sommeren. Nå på høsten og vinteren er jeg ikke den med mørkest hudfarge i jentegjengen, men heller ikke den med lysest.
   Håper på svar 🙂

  8. Hei! Kunna du komt med ett innlegg om hva som evt. kunne blitt kjøpt til gutter(kjærester) i julegave?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg