NANOMAX


Bilder fra siste nanomax-behandlingen min.
Er strålende fornøyd! Tuppene trenger en stuss, men resten e veldig bra!


Cecilie fyller keratin i håret mitt.


Du kan bestille time på nett — >   www.thinkhairwear.no
Behandlingen tar ca 1 time og kan ikke gjøres sammen med en kjemisk behandling.
Dette var gøy!! 🙂

–> Kanskje du kan hjelpe meg her?
http://www.zolvi.blogg.no

13 kommentarer
  1. Hei, jeg håper du kan hjelpe meg med noe : ) Jeg vill gjerne bli sminkørstylist. Kan du hjelpe meg å finnes noen skoler i skienporsgrunn ? Åssen utaning jeg trenger å hvor lenge utaningen tar ? eller kortids skole, noe jeg har hørt om.
   Håper du kan hjelpe meg, hadde satt stor pris på det 🙂

  2. Hei! Veldig kjekk blogg du har, masse gode tips 🙂
   Lurte på om du kunne svart meg på et spørsmål! Jeg pleide å bruke lysfarge i håret mitt, og var kjempe fornøyd med det naturlige resultatet. Men plutselig en gang jeg skulle ta etterveksten ble det kjempe oransje. Vet du hvorfor det blir sån, og hva jeg nå kan gjøre for å få en naturlig lys farge? Liker ikke det helt hvit blonde håret man får av bleking.. 🙁
   Håper du svarer! : )

  3. Hei! Lurte på hvilkne concealere du anbefaler? Jeg har noen fæle blå ringer rundt øyene, og trenger noe for å dekke dem. Har du tips til en concealer som dekker godt, varer lenge, og som ikke er alt for dyr? 🙂

  4. Hei.
   Kunne du ha nevnt navn og pris på en varmebeskyttende spray som man bruker når man skal rette håret med rettetang?? : )

  5. hei 🙂 fin blogg du har!
   noe jeg lurte på, så fint om du svarer 🙂
   – for 1 år siden, farget jeg håret mitt så utrolig mye på grunn av for mye bleking. og dermed blei håret mitt skadet. jeg bestemmte meg og gjøre noe med det, og farget det brunt, men avlikevel har jeg mistet en del hår fra før, på grunn av blondering som sagt. jeg begynnte med clips og begynnte og kure det (har kura i et halvt år nå, og håret er så mye bedre!) clipsene må jeg ta dem av om kveldene og sette dem på tidelig igjen, før jeg går ut av huset. skal si deg at det blir man så lei av! enkelt og greit jeg går ikke uten clips! takler ikke kort hår som jeg har nå fordi håret mitt var så skada at jeg måtte klippe bort det som var slitt.
   jeg har 3 spørsmål, som jeg egentlig var ute etter.
   1) hvor mye kosta det for deg og ta på keratin i håret?
   2) hvor ligger dette stedet hen?
   3) skader det ikke håret, når du skal ha det ut igjen?
   4) jeg som har mørke brunt hår, kan frisøren ta og strippe håret slik at det blir som på bilde der oppe og få inn hår som passer inn, eller har jeg for slitt hår til det, at håret mitt ikke tåler det tru?
   fint om du svarer, setter utrolig stor pris på det! har drivet og lett etter en blogg som har litt om hår og greier, og der fant jeg det! hehe 🙂
   send svaret på e-posten :)!

  6. Hei!
   Hva heter fargen/fargene du har på håret? syns det var super fint!
   Vil gjerne be frisøren gjøre noe lignende…

  7. hei. Hva er det du gjør med håret ditt? er det extensions med keratin eller hva gjør du her??? forstod det ikke helt… og hvor gjøres dette?

  8. Den behandlingen har jeg hørt om og har hørt at det skal være en ‘”permanent kur” som reparerer håret jeg har og bleket farget mitt så mye at kansje ikke så dumt å ta det 😛 hvor mye koster det ? x)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg