1. hallo, jeg lurte på om hva jeg må gjøre eller bruke for at håret mitt skla vokse fortere? i 2 mnd vokser håret mitt ca 1-3 cm ..

  2. nærmer seg jul, og ønsker meg noe som kan reparere ødelagt og slitt blondt hår. har du noen annbefalinger?

  3. Hei , eg lurte på ka som er smartest clips eller sette på hår extensions
   har du ein bra side til meg ?

  4. Jeg har mistet ekstremt mye hår de siste månedene, og håret mitt blir bare tynnere og tynnere. Hva kan dette skyldes?

  5. Hallo! Jeg elsker bloggen din og leser den hveeer dag! Jeg har klipt håret mitt kort, og angrer veldig på det. Håret er nå sånn ca. 3 cm under skulderene. Har du noen kule tips for kort hår? : D

  6. Av de tre shampoene i serien “TIGI Bed Head Urban Antidotes,” hvilken av de fargene syntes du luktet best? Den røde, den blå eller den grønne, hvis du har prøvt alle da? Jeg har den blå, og syntes den lukter veldig godt, men jeg vurderer å kjøbe en annen type neste gang 🙂

  7. heei. har ett spørsmål ang extension. Sliter teip mye mindre enn keratin? hmm. har keratin og er veldig fornøyd, men er redd det skal bli veldig slitt etter en stund. Håper på svar 🙂

  8. Heeii, digger bloggen din <3!. Men jeg lurer på om du har noen tips hvordan jeg kan få midtskillen min til og ligge, når jeg har midtskille står håret mitt på den ene siden rett opp nesten ?..

  9. Hei ! dette har ikke noe med innlegge å gjøre, men det er et spørsmål 🙂
   Jeg har “over-blondert” håret mitt… nå er det ganske tomt for piggmenter, og det er utrolig tørt.
   Jeg spurte innpå vita, og jeg kunne ta glansvask, men den glansvasken jeg ville ha sa de at håret mitt ville bli grønt av ! Er det sån at jeg må først farge håret mitt orange ?? Hvordan gjore du det?? Syns du jeg bør gå til frisør å gjøre det..! og sisst, syns du at glansvask eller vanlig farge gir best ressultat? jeg MÅÅÅ ha det glansfult!!! hadde vært fint om du kunne svart på en sapørsmålsrunde, takk 🙂

  10. Hei på deg. Jeg har et stort problem som jeg lurte på om du kunne svare på. Det lyder slik:
   Jeg har i flere år vært veldig IVRIG for å farge håret mitt blondt, for så å bli brunette, for så å stripe det blondt igjen, for så å farge det brunt igjen, svart deretter, avfarging, striping til blondt igjen, osv. Nå er jeg brunette. Men egentlig er jeg normal blond. Nå holder jeg på å spare etterveksten, slik at jeg kan klippe meg til min naturlige blondfarge. Grunnen til at jeg ikke orker å stripe det blondt, er at jeg rett og slett har ødelagt håret mitt, så tenker det naturlige skal få vokse ut.
   Men det jeg lurte på er: Hvilken kort frisyre er in nå? Jeg tenker jeg kan ha det ganske kort bake, men panneluggen (skrålugg) er jeg avhengig av. Har du noen tips til korte hårfrisyrer som er in?
   Fakta om meg:
   Har halvlangt hår, naturlig lysblond, ødelagt hår 😛 hehe.
   Håper på svar!

  11. Jeg har akkurat tatt sidecut og lurte på om du kunne vise noen bilder med kule frisyrer for de som har det? 😀

  12. Hei. Lurer på å farge håret i ein fin høstfarge, men har langt og tjukkt, og trenger ein god frisør som er flink på farging..har du noen å anbefale?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg