1. Tjener man bra på å jobbe som frisør/hårstylist? Er det normal lønn?
   Liker bloggen din kjempegodt! 🙂

  2. Heihei!
   Super blogg 🙂
   Hadde vært fint om du kom med tips om hairdues og klipp som passer oss med høy panne.
   Klem

  3. Bra blogg.
   men har et spørsmål..
   jeg har naturlige krøller, noe som irriterer meg. jeg vil helst ha slett hår for det er det jeg kler beste + at krøllene mine er skikkeli stygge..
   men jeg har prøvd alt. slettetang funker ikke, shampoo som liksom skal få håret ditt til å bli slett er jo bare tull. verdiløst ! ingenting gjør sånn at jeg får slett hår. og jeg vil ikke være den jenta som hele tiden må gå med lue eller gjemme håret mitt, fordi jeg syns det er helt forferdelig !! pliiis hjelp meg, hva funker ?
   ( vil ikke ta permanent slett hår, tanta mi gjorde det å håret hennes ble ødelagt !!!!!! )

  4. Veldig fin frisyre:)
   Har et problem; Har krøller/bølger og utrolig “stort” hår, og kan på grunn av det ikke gre håret med mindre det er vått.. Vasker håret annenhver dag, og som du sikkert skjønte grer jeg da håret like “ofte”. Har du noe tips eller noe, for at jeg kan gre håret når det er tørt uten at det eksploderer i en stor “kladd”?

  5. Hei. Jeg fant ikke noen annen plass å stille spm. Jeg er på utskik etter click on extension, har du noen typer å anbefale? Jeg er veldig redd for å bomme på farge, så jeg er litt skeptisk på å bestille fra nettet.

  6. Du har en utrolig bra blogg! Skal begynne å lese den mye mer ofte! Jeg har et lite spørsmål. Jeg har klipt håret mitt veldig kort.. Og det angrer jeg på. Jeg savner det lange håret mitt! Jeg har prøvd hairextantions men det funker bare ikke for meg.. Har du noen tips om hvordan håret vokser fortere? Du som er frisør.. Jeg har også fått mer og mer tykt hår i det siste. Søstra mi anbefalte meg å bruke barberhøvvelen og tynne ut håret med den.. Funker det?
   Håper du kan svare!
   http://www.bellamarie.blogg.no

  7. Til deg med krøllene. Prøv noe olje i det for å få temmet bruset. Eks Biosilk. Ta det i i tørt hår, og gre det 🙂 Hvis ikke så er butter treat til redken utrolig god mot brusette og uregjerlig hår, som feks ditt 🙂

  8. Hei Sølvi ! 🙂
   Eg like bloggen din veldig godt. På denne videoen e du veldi fin sminka, å lure på om du kan laga ein video dar du vise kordan du påføre sminke for å få denne looken ? 🙂

  9. Heii … Det var kjempeefint tips … Nå venter jeg bare på å få langt hår igjen, så kan jeg prøve det på meg selv <3 Hehe ... 😀 Digger bloggen din <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg