1. Hei Sølvi, fantastisk flott blogg!! 🙂
   Jeg prøver å spare til langt hår, og stusser det hver 8.uke.
   Men jeg føler aldri at det blir noe lenger. Klipper av det som har vokst ut mellom hver gang. Du som har så langt hår, hvor lenge har du spart? Og hvor ofte klipper du deg?
   Setter pris på svar 🙂

  2. Hei!
   Jeg er så usikker på hvilke hårsprayer jeg skal bruke til enhver tid. Det finnes så mange sorter, og jeg aner ikke hvordan eller hvilke jeg skal velge. Kan du lage et innlegg om dette?

  3. hei. lurte på om du kunne skrive noe om tørrshampo? håret mitt blir så fort fett (kan se ut som om jeg ikke har vasket håret på en uke, selv om jeg vasket det dagen før. ) har hørt at tørrshampo hjelper mot fett hår. lurte også på om du kunne skrive litt om hvordan takle å gjøre når man har tynt hår som blir fort fett.

  4. Har kjempelyst til og være hårmodel, men jeg har spart på håret lenge og jeg kan ikke få det kortere eller farge det. <3<3

  5. Hei! Digger bloggen:)
   Jeg lurer på en liten ting angående krøller. Jeg har egentlig krøller men jeg liker de ikke alltid like godt så jeg pleier å krølle over for at det skal bli fint. Det er litt kjedelig å krølle håret vær gang, så jeg har tenkt på permanent krøll (store lokker). Blir dette bra? Sliter det mer? Vet du pris på det?
   Kanskje litt feil sted å spørre, men blir glad hvis du svarer
   Takk!

  6. Kan du vise på en videoblogg der du fletter en litt løs flette som går rundt bakhodet, og henger den på den ene skulderen, hvis du forsto? Alså at den begnner med øre, går rundt bakhodet, og resten henger ned ved skrulderen på motsatt side? Jeg har så lyst å lære det!:)

  7. Heii!!
   Jeg bor i valdres ca 2 timer unna oslo.
   Er 13 år og det hadde vært kjempe kult å være hårmodell for jeg er lei håret mitt, jeg vil ha noe nytt!

  8. Hei! Er en jente på 16 år, kommer fra Bergen går på Vgs. Jeg har kjempe lyst til å være hår modell, hadde vært knall det 🙂

  9. Æ har veldig lyst til å være hår modell! Har spart litt på håret nu i det siste.. Å passe til både kort å langt hår. Men helst mørke å naturlige farga. Sånn som kobberødt, brunt, sort ect..
   Men æ bor i finnmark, men kan gjerne komme ned dit for å være det! 🙂

  10. Jeg kan være hårmodell for dere… har farget året mye selv, så nå må jeg la en frisør ta seg av jobben denne gangen, slik at det blir skikkelig.. 🙂 har halvlangt hår…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg