1. Hei!
   Jeg har ganske så mørt hår, har egentlig alltid hatt en liten “drøm” om å farge håret mitt blondt. Men jeg har hørt så mye rart om at det blir gult og stygt. Har også hørt at hvis du helbleker håret også farger det, så blir det ganske ok. Jeg har heller ikke penger til å gå til frisør og betale mye penger for å farge det. Så eventluelt blir det hjemmefarging. Har du noen tips? Bør jeg farge det? Er så redd for at håret blir skadet og knekker!
   Takk på forhånd!

  2. men det blir jo ikke så fint på halvlangt hår…. eller? : (
   Kjempe fint tips da <3
   du er såå søt :*
   klemklem

  3. Hei kjære Sølvi!
   jeg lurer på en ting, og vet at det er flere der ute som lurer på akkurat det samme.
   jeg skal prøve å gi deg en så konkret forklaring av håret mitt som mulig først og fremst..
   jeg har middels langt hår, et stykke under skuldrene, veeeldig tynt og nå i det siste blir ganske slitt. jeg dusjer og vasker håret hver dag, hvis jeg ikke gjør det blir det bare fett. det blir fettete dagen etter jeg dusjet og det er sååå irriterende. jeg har ikke sår hodebunn og flasser ikke. farger/striper håret hos frisør en del. jeg trener en del, spiser middels sunt, så det skulle ikke være noe problem. og jeg retter håret i snitt kansje annenhver dag.
   så jeg bare lurer på om du vet en bra hårkur for MEG, for å hjelpe mot alt det slitte og tørre slik at jeg kan få tilbake mitt fine, sunne, gamle hår. jeg sliter nemlig med å finne en bra kur som fungerer på mitt hår og stoler ikke helt på mine veninners anbefalinger. og så lurer jeg også på hvilken shampoo/balsam du anbefaler til meg (helst fra bedhead/tigi, liker dem), og om det er noen spesielle som hjelper mot fett hår/hodebunn. og er det mulig å få bort alt det slitte, og få et helt sunt hår, om man pleier det riktig i over tid?
   dette ble kansje litt mye på en gang, men trenger virkelig svar på dette! tusentakk på forhånd 🙂

  4. Hei , du må hjelpe meg ”
   Jeg hører at man ikke skal greie håret rett etter mann har dusja , for da blir det slitt.
   Er det sant ?

  5. hei sølvi 🙂 jeg bare lurte på om du har noe å annbefale for å dekke til fregner. jeg har utrolig mange mørke fregner, mørkere enn vanlig vil jeg si. om du har en god fondation eller noe lignene. så slipper jeg å vente til vinteren før de går sånn halveis vekk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg