Spørsmål og svar!


Her er noen spm og svar fra kommentarfeltet.

Hvilket ‘shine serum’ er det beste? Eller hva er best for å få håret til å skinne når man f.eks har krøllet eller stylet håret? 
En krøllekrem med glans er kjempefint å bruke. For eksempel nye catwalk sin serie for krøllet hår.
Digger serumet til fudge, loreal (lukter fantastisk) og kerastase. 

Jeg har nå retta håret mitt veldig lenge 3 år kanskje…prøver å ikke å gjøre det hverdag. Jeg har masse krøller og håret mitt ser ganske tørt ut spør du meg. Jeg har alt for mye volum i håret mitt. Har prøvd så mange prødukter, blir gal. Har spurt frisørsalonger men de gir ikke noe direkte svar. Hva er ditt tips for å gjøre friskere igjen? hviken shampo/balsam og kur ..synes du? 
Vanskelig å svare når jeg ikke ser håret ditt. Prøv utglattende produkter som KMS sin serie-flat out, kanskje straight&shine (permanent utretting), kerastase sin oleo relax serie.

Hvor ofte bør jeg klippe meg når jeg sparer?
Det spørs hvor langt og slitt det er. Om kvaliteten er bra, at du bruker gode produkter osv..
Klipp tuppeneca  hver 6-8 uke. 

Hvilken volumshampo liker du best?
Jeg liker Redken, kerastase , Catwalk og Loreal sin.. akkurat nå for tiden, hehe.
Jeg skifter favoritter hele tiden!

 Jeg har blondt farget hår. Har du noen tips for håret når det gjelder amming? Ser ut som lillegutt tar all næring som skal til håret. Mister mye hår
Det er ikke så mye å gjøre med ammingen. Spis nok og riktig. Du kan prøve en shampo som forebygger håravfall, massere hodebunn når du vasker håret.. 🙂

– Så må jeg jo bare hilse til jentene jeg traff i byen i går. Søte jenter som leste bloggen min hver dag:)

26 kommentarer
  1. Hei! Jeg lurte på om du har testet Lanza sine produkter? 🙂 Har sett du har skrevet om mye annet, men ikke Lanza!

  2. Jeg har rett, lyst hår og synes det ligger alt for flatt på hode mitt. Noen tips?
   PS; Liker håret ditt veldig godt 😀

  3. Til spørsmålet ang krøller og tørt hår. Du beskriver håret ditt akkurat slik jeg ville beskrevet mitt hår. Akkurat som du, så retter jeg håret mitt mer eller mindre hver dag, jeg føler at jeg ikke har noe annet valg. Jeg har tatt straight&shine, det var ingen suksess for min del, håret mitt ble enda mer tørt og det holdt seg rett frem til jeg vasket det igjen. Men det kan jo fungere på deg, det er jo veldig forskjellig fra hår til hår. Men jeg Har brukt kms sin serie-flat out og hårkuren som heter moister-repair eller noe slikt og etter en stund merket jeg veldig forskjell på håret mitt, så kombinasjonen av god fuktighet og litt rettehjelp fra shampo og balsam + en krem så blir håret mitt litt mer som jeg vil. Så om du er villig til å teste ut litt mer, så prøv dette da 🙂

  4. Hei! Har du lyst til å delta i en konkurranse og vinne et universalgavekort på 500 kr? Det er enkelt! Kom bare på et navn for ett kreativt nettmagasin og publiser ditt svar på min blogg. Håper at du har lyst til å delta 🙂

  5. Hei! Jeg skal klippe meg snart nå, men problemet mitt er at jeg ikke vet hvodan jeg skal klippe det. Akkurat nå ser det ut som ett dass, så derfor lurer jeg på om du kan lage ett innlegg med tips til hvordan jeg kan klippe meg, hadde vært supert! 😀

  6. Hei. Jeg lurte på om du vet om prisen på KMS, Catwalk, Redken osv varierer mye fra frisørsalong til frisørsalong, og om du i så fall vet hvor det lønner seg å kjøpe? I Oslo 🙂

  7. Hei <3 -- Vi to møtte deg i byn i går det var Mia som hadde bursdag og Yesica hennes beste venn <3
   <3 - lig hilsen oss <3

  8. Heii!
   Jeg har èn shampoo som passer veldig bra til håret mitt (redken – real control) har krøllet hår og må strie det ganske mye. Men jeg har hørt at man ikke skal bruke den samme shampooen FOR lenge?
   Da må jeg vel bytte.. men vet ikke hvilken, bryr meg ikke om pris, har du noen shampoo som virkelig hjelper mot brusete hår, som blir strittet ofte?
   Plis herlig glad for svar!:)

  9. hei : )
   jeg lurte på om du kunne gi meg noe råd ..
   jeg har farget håre mørk og har fått etter vekts, men har ganske mørk hår fra før naturlig .har behandlet det før også. jeg retter det vær dag og tar kur. jeg har lyst til og bli sånn lys som du selv er til sommeren.har jo god tid… men vil håre mitt tåle det ? jeg vil liksom ikke ha hår som tørt som høy.. jeg har veldig tykt hår og skal tynne det snart ut igjen så har liksom mye hår om noe blir litt skada.. føler liksom de i frisørsalongen svarer ikke noe bra.og skal jeg ta avfarig, før jeg striper det lyst. jeg bryr meg ikke om prisen ,, men har du forslag på en bra kur og?
   btw , digger bloggen din ;D

  10. Jeg lurer på om du kan legge inn ett innlegg om HH syla.
   Den du bruker til og krølle håret ditt med.
   Jeg lurer på hvor god den er, og om den passer til alle hårtyper.
   Og hvor varm den kan bli?
   verså snll lag et inelgg om den sylen, og skriv ned alt du vet om den.

  11. Hei! jeg har skulderkort hår som det er veldig mye fall i. retter det noen ganger da :). men jeg lurte på om du kunne legge inn noen tips for kort hår? jeg kommer som regel ikke på noe annet en hestehale eller ”dott” på morningen hvis håret mitt er veldig stort(mye fall eller mye volum) for jeg rekker ikke å rette det om morningen. Liker bloggen din!

  12. hei, eg har veldig tynt og livløst hår, uansett ka produkter eg prøve so får eg ikkje volum. Eg vil helst ikkje ha et klissete og tungt hår som følge av bruk av produkter. Har du noen tips?
   bør eg kansje bruka shampo og balsam som og gir volum i tilleg til stylingprodukter?

  13. Jeg selv har krøller , og jeg har KMS California flatout-pakken. Men den funker ikke :s har like masse krøller som før, og jeg retter håret like masse .. er det noe annet jeg kan prøve ? og som funker ? sparer til langt hår til konfirmasjonen min i mai, men håret mitt når meg bare til litt over brystet, da jeg klipte det til kragebeinet i mars ..

  14. Hei
   Hvordan skifter man side på luggen?
   Jeg har luggen min på høyre, men når jeg prøver å skifte side går det bare til bake.
   Foresten DIGGER BLOGGEN DIN <3

  15. Hei. Eg har sett på mange av dinne forslag på hår tips. Og syntes det er kjempe bra. Vist eg er i Bergen så lurer på kor din frisør salong er??? skulle gjerne kluppet meg hos deg….
   hilsen Therese 12 år Jæren

  16. hei. jeg har ganske tykt hår, men jeg retter håret mitt hver dag og det blir veldig slitt så jeg bare lurte på om du kunne anbefalle noen produkter som jeg kan bruke så jeg ikke får så slitt hår ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg