SPØRSMÅL OG SVAR!


Makeup&hår: Sølvi Bjørnevoll
Foto: Øyvind Ganesh Eknes

Min dyktige fotograf , Øyvind Ganesh Eknes, skal ha utstilling på Fru Hagen i Oslo.

Ansikt til ansikt heter utstillingen og har tema fra India.
Anbefaler alle som kan å ta turen!!

Her kommer noen spørsmål og svar fra kommentarene deres.
hei ! Jeg har tenkt å bestille clip on extensions på nett,
er i tvil på hvor jeg skal bestille fra, så lurte på om du kunne
anbefale noen bra extensions ?
Det beste er å gå innom en salong for å få riktig farge. Salongprisen er ofte den samme som på nett.
Sarashair kan du bestille på nett.

Jeg planlegger å  begynne på deres skole i oslo i januar 2012. Men da vil jeg være 19 og jeg lurer på om det er mange som er der som er eldre. Eller er det bare 16 åringer? Vil jo helst ikke at jeg skal være helt alene. Takk for svar!
Alder varierer , men i mitt kull nå så er gjennomsnittsalderen ca 20 år 🙂

jeg har så lyst på langt hår men det tar så lang tid , jeg har prøvd masse tips men det ser ikke ut som om det hjelper. Hva gjør jeg?
Bruk gode produkter fra salong. Spis variert og sunt med masse frukt og grønt. Massere hodebunnen når du vasker håret. FAST shampo & balsam kan fungere.  + Tålmodighet.

Hvilken extension har du nå?
Punktextensions fra She (tidligere so cap) . Veldig fornøyd.

jeg elsker hår tipsene dine. Jeg lurer på om hvor du kjøper de små gjennomsiktige hår strikkene? som du brukte i en video om falsk bob på youtube.
Mener jeg kjøpte de på glitter..

– Er det dumt å sove med hårkur?
Neida, men kan jo være litt kaldt og klissete.. Bruk evt en nattkur. De fleste kurene har en virketid som står på boksen 😉
– Hvilken hårkur ville du anbefalt for krøllette, litt slitt hår?
Kerastase sin oleo relax, eller fuktighetskurer!

38 kommentarer
  1. Jeg har ett spørsmål;
   Blir håret mørkere når du glansvasker håret?. Og bør jeg gjøre dette på en frisørsalong eller kan det kjøpes ?

  2. Hei! Jeg lurer på en sak! Blir normalt og ufarvet hår skadet av å bruke shampo og balsam for farget hår? Jeg fikk en gratis prøve på farge-shampo fra frisøren, og synes håret nesten virker friskere nå…

  3. Hei 🙂 Jeg vil bare lurte på hvor lenge eller hvor mange månder varer permanent hårfarger liksom ??? Er det sånn at det varere til håret gror ut eller at det varer 3-4 månder?? Håper du svarer, for trenger virkelig svaret så fort så mulig 🙂

  4. Hei, jeg har mellomlangt blondt TYYNNT hår, og er lærling som sveiser. jeg har det probleme at håret mitt tåler så innmari lite, og det blir så utrolig slitt når jeg må gå med hjelm på jobb, og når jeg har på sveisemaske/friskluftsmaske, håret mitt blir så tørt og pisstrete så fort:s Hva syns du jeg bør gjøre? sliter enormt med det, vil jo ikke miste håret i så tidlig alder..

  5. Hei. Jeg har litt tyggis hår etter all blekingen, men har klippet av ganske mye så jeg føler det ble litt kort. Er det dumt og sveise på extentions ? det er ganske greit innerst liksom, også har jeg veldig lyst til og gjøre det. Men har du noen forslag på hvordan jeg kan sette de på, uten at de skal vises så veldig godt? går det ann og bare ta det bakerst ?

  6. Jeg har veldig glatt og kort hår og det går ikke ann og gjøre noe med det!! Hva skal jeg gjøre?

  7. Hei : – ) jeg lurte på en ting, jeg vil stripe meg blond, men vill ikke bruke bleking. Liksom hvor lysebrunt blir det før det går over til bleking ? Hvor lyst kan jeg få det med å ikke bruke bleking, Går det ant å stripe det lyst ? blir det fint ?
   Vær så snill å svar meg : ) trenger virkelig svar!

  8. Hei! Har et spørsmål. Skrev tidligere i dag, men ble nok ikke publisert.
   Jeg leter etter noe som skal gjøre det lettere å lage en stor hårtopp. Det er som et stort hårstrikk, nesten som en svamp eller pute, som man benytter som et vanlig hårstrikk. Så kan man “brette” håret over, slik at det blir en stor topp. Blir brukt til styling av håret til show for det meste, men lurer på om du vet en plass det går å få kjøpt det? 🙂
   Håper på svar, og at du forstod hva jeg mente! 🙂

  9. kan du skrive et innlegg i forhold til trening og hårvask? trener daglig, men vil jo ikke vaske håret hver dag. blir svett i hodebunn. har tykt krøllete hår.

  10. hei sølvi (:
   jeg luret på om du kunne komme med noen hårtips om hvordan man kunne style håret med midtskill. jeg har prøvd å finne noen tips på nettet men finner ingen så derfor spør jeg deg:-)
   -takk

  11. Naturbørste er en børste som er bra for håret. Det har stive hår som sitter tett i tett. en vanlig børste har gjerne ”tagger”.
   Jeg Lurer på om du kan lage noen hårtips til skulderkort hår?

  12. Hei Sølvi!
   Jeg har fulgt med på bloggen din en stund nå og trenger ekspert råd! Jeg har langt krøllete/mye fall i håret, orginalt blond men for en stund siden ville jeg prøve meg som brunette som alle andre:) Har en stund prøvet å bli lys/lysere igjen og har nå havnet opp med masse forskjellige striper fra rødt,hvitt, mørkebrunt lyst og mørkeblondt et stort fargekart oppi der(mest lyst)sånn at jeg kan gå ute blandt folk liksom :). Bruke serien Redken-extreme og håret mitt er så tørt, har ikke brukt den mer enn to uker men jeg trenger råd, hva gjør jeg for å redde håret mitt?
   Ifra å være så tørt, slitt og ødelagt? Jeg har ikke vært hos frisøren på en stund av den grunn at jeg tørr ikke pga alle sier forskjellig i forholdt til håret. jeg har lyst å ha en en mærkeblond farge og beholde håret mitt…men nå er det bare kaos og trenger råd! Bor i oslo, oen du anbefaler her?
   Med vennlig hilsen meg 🙂

  13. Hei Sølvi :)) !
   Jeg har kjempe kort og tykkt hår og derfor lurte jeg på om hva skal jeg gjøre for att håret skal vokse fortere? Gjerne svar meg her på bloggen din eller på en komentar på bloggen min;)
   værsåsnill å svar meg:D <3

  14. heia 🙂
   Jeg er en jente, med halvveis langt hår + det er veeldig tykkt. Men tynner det ut hver måned. Jeg er super fornøyd med håret mitt.
   Men har et problem, jeg haater flatt og kjedelig hår. Derfor elsker jeg volum og rufsete hår og vil gjerne ha litt volum i mitt eget hpr!
   Jeg har prøvd skum +++, men har enda ikke funnet det rette. Vil helst ikke bruke hårspray
   + tuppere det. Det blir jo så slitt!
   Har spurt frisøren min om hjelp. Men hun hadde ikke noe spess å anbefale.
   Hva anbefaler du? 😀
   Jeg sitter å venter på svar her imens jeg 🙂

  15. Hei:) Er ikke alltid jeg har tid til å stå 10-15 min i dusjen med kur i håret. Kan du anbefale noen gode som trenger max 5 min?

  16. Hei!
   Det er virkerlig helt krise. Håret mitt knekker av i store mengder… Begynte sånn plutselig for 2 uker siden da jeg tok etterveksten min. Jeg er en kald 12.0 / 12.16 på wella kartet.. Nærmere hvit. Er naturlig en 6.0,så sitter en god stund med blekingen 🙂 Jeg bruker kun redken produkter. Har kuret med Cat, deep fuel , anti snap og rescue force’n til redken nå helt siden jeg tok etterveksten. er så redd jeg skal miste mye mer. har fått en cm langt parti med 1-2 cm lange hårtusser, så knekker ganske nøyaktig der etterveksten ble bleket. resten av håret er også ganske tyggis-aktig. Trenger noen råd? Hva kan jeg gjøre? Føler jeg har prøvd alt jeg kan allerede…
   Hadde satt veldig pris på om du svarte 🙂

  17. Heei. jeg lurte på en ting! Jeg har bestilt med shampoo, balsam og hårkur. Tror du denne er bra? Jeg har prøvd den før, men det var i en annen farge, og har hørt at denne er bedre. Før hadde jeg den i lilla. Jeg har brunt og slitt hår. Jeg syntes det er heelt ødelagt. Det har gjennomgått en del hjemmepleking osv.. hadde jo blondt hår før
   Her her serien jeg kjøpte:
   http://www.vanitystore.no/p/Redken_All-soft_shampoo%2C_conditioner_%26_Heavy_cream/3094
   Håper på svar:)

  18. Hei! jeg lurer på en ting.
   selger dere Fast shampo og conditioner i deres salong ? hvis ikke, vet du hvilke salonger de selger dem ? 🙂

  19. Jeg har ett spørsmål som jeg håper du kan hjelpe meg med.
   Jeg tok avfarging av håret mitt nå er det ekstremt tørt, har brukt både hårkur og fuktighetskur som jeg brukte i 2 mnd, nå har jeg gått uten kur i en uke å håret er det tilbake. tuppene er blitt ekstremt flisete å tørre men jeg vil helst ikke klippe av så mye av lengden har du noen tips ?

  20. Spørsmål:
   Har tatt avfarging, og har fått et lite rødskjær i håret mitt. og jeg vil ha en kald farge. Hvordan får jeg bort det røde, uten at jeg må farge det mørkere?
   Er brunette. (ca 7.0)
   trenger et svar fra deg. er altfor mange frisører som ikke kan faget sitt.. det var sånn jeg endte med avfarging med det første! 🙂

  21. Hei! jeg lurte på en ting!
   Det siste året har jeg mistet unormalt mye hår.
   Jeg vet det er normalt å miste ca. 100 ?! hårstrå hver dag..
   men før hadde jeg veldig tykt hår, og nå er det blitt mye tynnere.
   Er det noen produkter eller annet som hjelper mot dette?!
   tusen takk for svar 😀

  22. Hei! lurer på hvilke hårfarger som er inn i høst/vinter?
   Jeg er ganske lei håret mitt nå, og føler jeg ikke finner andre frisyrer enn hestehale og med lue på, så lurer på om du kunne gi noen tips til enkle hverdagsfrisyrer. 🙂 Håper på svar!:) Ellers en veldig nyttig og kul blogg!

  23. hei:) jeg har da klart å skaffe meg orange-skjær i hodebunnen etter en hjemmefarging, HVA GJØR JEG!? jeg prøvde meg på en askeblond og hadde nesten samme farge fra før av men med litt mørkere ettervekst som da dessverre ble gulrot, har du noen tips? har hørt at sølvshampoo kan fungere, men hvor får jeg tak i det?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg