1. jeg bruker å rette håret hver dag..
   men når jeg går ut å håret mitt blir vått blir det krøllet igjen.. finnes det noe jeg kan ha i håret sånn at håret blir rett hele tiden? eller anitrett elrns? 🙂

  2. Hei, jeg bare lurte på hvordan du fikk sååå utrolig fin og ren hud? Renser du huden hver dag? Isåfall med hva? Bruker du noen kremer, har du noen tips til en med uren hud og mange kviser( jeg trener regelmessig, er mye ute i frisk luft, spiser forholdsvis sunt og riktig, ikke mye godteri og jeg bruker nesten aldri foundation fordi jeg er redd for å få flere kviser, så det er ikke det som er problemer) ? Jeg føler meg ikke vel med den huden jeg har og vil ikke at folk skal se for nøye på huden min …. Jeg digger bloggen din og elsker tipsene dine 🙂 Stor klem!

  3. Så sant så sant! 🙂
   Jeg har ett lite problem som jeg håpet du kunne hjelpe meg med! Jeg har nettop klippet meg kort og ble lite fornøyd med ressultatet. Så neste ønske er rett og slett og få det til og gro fortere, noe som ikke er så velsdig realistisk. Men har du noen hårtips som f.eks hvordan sette opp håret, pynte det til fest osv, for oss med litt kortere hår?
   Forresten, jeg elsker håret ditt! 🙂

  4. Hei 🙂
   Jeg er en jente som har veldig blondt (farget) hår, og jeg har lyst på noe nytt nå til høsten. Går det ann å stripe håret såpass mye at man på en måte har blondt og brunt hår på en gang, at det liksom er både brunt og blondt, og ikke bare èn helt `”bestemt” farge? Digger bloggen din!!

  5. Hei : – ) jeg lurte på en ting, jeg vil stripe meg blond, men vill ikke bruke bleking. Liksom hvor lysebrunt blir det før det går over til bleking ? Hvor lyst kan jeg få det med å ikke bruke bleking, Går det ant å stripe det lyst ? blir det fint ?
   Vær så snill å svar meg : ) trenger virkelig svar!

  6. Haha , jeg trenger ingen hårspray , jeg trenger bare en ny rettetang.
   Er det noen du kan anbefale som ikke er så fryktelig dyre? 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg