EN SHAMPO FOR FARGET HÅR!


Fargeshampo er et must for alle som har nyfarget hår!
Fargen holder seg finere lengre og det vil være glansfult og fresh!
Bruker dere flere tusen kroner på å farge og stripe det hos frisøren er det viktig å investere i gode produkter!
Da vil dere få mye mer utbytte av arbeidet som er gjort. 😉

12 kommentarer
  1. Hvor mye koster “straight and shine”? Og hvormenge varer det, får man krøllene tilbake hvis man har lyst å sprøve det? Hvike frisørsalonger tilbyr dette?

  2. Hei på deg! Jeg trenger virkelig et godt tips fra en veldig god frisør! Nå har jeg hatt langt hår så lenge jeg kan huske… har spart , å spart å spart… ja du kjenner sikkert til sorten.
   Jeg har utrolig lyst å gjøre noe med håret mitt… men vil ikke klippe det kort, vil beholde lengden (vertfall litt av den) men gjøre noe kult… har du et forslg? Jeg har sett noen som har barbert på siden men har det langt ellers, hva syns du om dette ?
   Håper på noen gode tips fra deg! Forresten, hvor holder du til? bor i bergen.. kanksje jeg kan komme til deg å klippe meg 🙂

  3. Hei og hoppsann
   Jeg bruker nå Tigi Dumb Blonde Shampoo og Balsam, men vurderer kanskje å etterhvert når jeg blir ferdig med denne flasken å kanskje bytte til en annen som den moisture manic, eller et annet merke innenfor Tigi for å bare variere litt og prøve ut, da jeg føler at håret forsatt er tørt tiltross for at det føles mye bedre ut enn før. Eller kan jeg bare bruke fuktighetshårkurer ? Vurderer å kjøpe Kerastase sin nutridefense og evt bed head sin treat me right. (Har forresten langt hår)

  4. Hei!
   Jeg vil bare si at jeg digger den bloggen her, får så mye insperasjon og ikke minst kommer du med herlige tips!!
   Det er en ting jeg lurer veldig på, og jeg håper du kan svare på det. Hver gang jeg bruker rettetangen min, enten det er til å rette håret eller krølle det lukter håret veldig svidd og den gode duften av shampoo blir erstattes med en lukt jeg syntes er ganske ekkel 🙁 har du noen gode tips for å forhindre dette? Jeg bruker varmebeskyttende, men kan ikke si at det hjelper så mye lukten.

  5. heisann! Jeg leser bloggen sin hver dag, og får kjempe gode råd (y) Men jeg savner videoene dine. Jeg syns du lager så bra videoer og de er morsomme å se på! Så jeg ønsker veldig at du begynner å lage flere videoer.

  6. Prøvde den sjampoen der for frisøren min anbefalte det siden jeg har blonde striper.tror jeg var allergisk mot noe i den, for jeg begynte å klø hver gang jeg brukte den:/så ble nødt til å gi den bort:(
   vet du om en god mild sjampo for bleket hår?=)

  7. Hei på deg 🙂
   Har et spørsmål som jeg ser andre har stilt i andre innlegg du har postet her. Ser altså at jeg ikke er den eneste som lurer på dette.
   Det jeg ønsker å få veiledning hos:
   * Hvordan få tilbake sin naturlige hårfarge?
   Jeg har opprinnelig veldig lys blondt hår, men er nå brunette
   og har vært det i noen måneder. Jeg har skulderlangt hår,
   men er lei av å tone håret mitt annenhver mnd. nå.
   Hva tenker du ?
   KLemmer og ha en god helg!

  8. Hei! hva synes du om Goldwell serien? har du vært borti de produktene før? i så fall kan du skrive litt om de om hva du synes om de osv og evt Revlon også? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg