1. Jeg har den fra TIGI, kjøpte i Berlin. Men så har det seg slik at den bare har fungert èn gang. Jeg rister og rister, men det kommer ikke ut noe, bare lukt. Kanskje er det noe galt med spraytoppa, hva skal jeg gjøre?
   x.

  2. Jeg lurte på om det finnes noen tørrsprayer for mørkt hår? Jeg har prøvd KMS sin makeover spray, men jeg ble helt grå i håret så det funket jo ikke.

  3. Batiste har en for mørkt hår… Men den viser litt… men bare gre den godt ut etterpå 😀
   Men jeg lurer på om det finnes noen plass jeg kan kjøpe bumle and bumble… den kan fås i alle farger, har lyst å prøve 😀

  4. Hei!
   Du har i et intervju med kvinneguiden.no sagt at man kan lage kurer til håret hjemme. Kan du gi oss oppskriften på en eller flere? 😀

  5. Jeg lurer på en ting, er ikke sikkert du har tid til å svare men…
   Altså, jeg har utrolig lavt hårfeste(helt på bunnen av nakken) samtidig som jeg har veldig kjukk hals.
   Derfor lurer jeg på om jeg er bundet til å ha langt hår? Altså, det kan umulig se bra ut å ha kort hår og kjukk hals med lavt hårfeste…?
   Takk hvis du svarer 🙂

  6. HEI SØLVI 🙂 jeg har en krisesituasjon her!
   Jeg har i to lange år hatt nesten helblondt hår, som også er ganske langt.. friøsren min har alltid vært veldig overrasket over hvor godt håret mitt har holdt seg mtp hvor mye striping og retting det har gjennom gått. Men nå har det seg sånn at jej har stripet etterveksten de siste 4-5 gangene hjemme, og jeg har ikke vært hos frisøren min på denne stunden. Nå som jeg var der igjen i for noen dager siden, var hun helt overrasket over hvor slitt og ødelagt håret mitt plutselig hadde blitt, også mye tynnere. Så problemet mitt for meg er at jeg har fått så veldig mye tynnere hår.. Har jeg kunne gjort skader på hårrøttene? eller vil jeg kunne klare å få tilbake tykkelsen om jeg bare tar mer vare på håret? 🙂 håret mitt er det kjæreste jeg har!

  7. Jeg bruker KMS Makeover spray, og den funker helt suupert på mitt hår 🙂 Jeg er veldig lysblond 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg