Spørsmål og svar!

Her kommer noen svar på spm fra dere.
Takker alle dere som følger bloggen min og håper dere henger med fortsatt.
Skal lage flere video-tips til dere som spør etter det, men kan ikke vise hvordan dere klipper lugg på dere selv, eller hvordan dere kan stripe dere.
Håper dere forstår 🙂

Dere kan også stille spm til elevene mine på http://www.frisorspirene.blogg.no de er flinke til å svare 🙂

hei fin blogg side d har, lurte på om du tar imot private kunder f.eks hjem hos deg? Er villig til å betale. Hadde vært meget takknemlig takk!
Desverre.
Jeg jobber i salong innimellom, se om du får time der. www.thinkhairwear.no

Har sett deg på tv!!! Hvordan fikk du den brunfargen på håret ditt den er så fin!
Jeg farget det med Wella sine farger 6/0 i bunn (kp) og 7/7 + 7/73 ct i lengdene med forpigmentering. Fargen har holdt utrolig godt!

kan du legge ut en link der du synes d er best å kjøpe produktene?
Jeg synes det beste er å kjøpe hår, sminke og hudprodukter hos salonger som kan produktene best og anbefaler det de synes er best for dine hud, hodebunn, farger osv.

Hvordan er KEUNE produktene? Ser du har prøvd ut litt.
De er veldig gode. Liker spesielt godt kurene. Tykke, deilige kurer som reparerer og gjør håret silkemykt!

Hvilke extensions synes du er best ??
Jeg bytter på tape og punkt. Det viktigste er kvaliteten på håret og at en fagperson setter det på. Clips er også et fint alternativ. Men, husk å la håret hvile innimellom 😉

Jeg klør veldig i hodebunnen og lurer på om du har nen tiops, er usikker på om det kan være lus, men jeg vet ikke. Har du noen tips??
Få hjelp av noen som kan se i hodebunnen om det er lus. Da kjøper du deg en lusekur på apoteket. Om det bare er tørr eller irritert hodebunn bør du kjøpe deg en shampo og balsam for dette hos frisøren.

Jeg selger smykkene mine billig her
http://www.zolvi.blogg.no 😉

  1. hei jeg liker bloggen din men jeg lurer på hva som er forskjellen på en naturbørste og en vanlig hårbørste?

  2. Hei! Jeg har ganske mørkt, brunt hår, men har lyst til å få det lysere.. Er det noen muligheter for at det blir orange eller noe slikt?

  3. Mine favorittprodukter er Sebastian-produktene. Har du prøvd dem? Og så lurer jeg på om du har prøvd Joico-produktene? Isåfall; hvordan er de sammenliknet med hverandre?

  4. Hei!
   Jeg bare lurer på om produktene Bed Head fra Tigi er like gode som f.eks Kerastase eller Redken sine produkter? Inkluderes Bed Head produktene i de du vil si er gode hårprodukter fra salong, eller er Bed Head mer lik de hårproduktene du kjøper i daglivarebutikker?

  5. Hei … jeg har litt langt blondt hår ( , det er naturlig ) , så lurte jeg på om du vett om noen
   shampoer og balsam som ikke er SÅ veldig dyre .. som kan hjelpe med å få håret mitt til å gro LITT fortere (?)

  6. Er enig med kommentaren ovenfor. Dere frisører anbefaler bare dyre hårprodukter som fåes kjøpt på frisørsalonger. Synes dere bør ta litt mer hensyn til oss unge, uten jobb som ikke har råd til å kjøpe sjampoer, balsamer og hårkurer til hundrevis av kroner. Anbefal billige butikksjampoer også, for det er de de fleste bruker! irriterer meg over dette hver gang du anbefaler produkter. Dette gjelder sminke også..

  7. Hei. Hvor er det folk kommer med spørsmål? er det i kommentarfeltene eller til en e-mail? 😀
   Jeg lurer veldig på et par ting, men vet ikke hvor jeg skal spørre 😀 hihi takk for masse flotte tips og ideer på bloggen=)=)

  8. hei. bra blogg 🙂
   jeg lurte på om du vet om noen hårprodukter for at håret skal vekse fortere? jeg har spart til langt hår siden april men har bare vokst 1-2 cm, er det unormalt?

  9. Jeg retter ut håret mitt nesten hver dag og nå er det veldig slitt! Så da lurer jeg på om det er noe jeg kan gjøre for å få det sunnere og finere og om finnes det en type “anti-permanent som ikke synlig sliter på håret?

  10. hei, først å fremst vil jeg bare si at jeg digger bloggen din. men jeg har tre spørsmål om extensions som jeg lurer veldig på.
   1. hvis man har extensions, skal man egentlig vaske det da, for det er jo ekte menneskehår?
   2. hvis man skal vaske det, hvor ofte ?
   3. når man vasker det, er det best å ha det på hodet mens man dursjer , eller er det best å ha det løst fra hodet og bare skylle det i dursjen med shampoo og balsam?
   håper du svarer 🙂

  11. Hei:)
   Først må jeg si at jeg bare digger bloggen din, superbra. Keep it up:)
   Jeg har et kjempeproblem med håret mitt. Jeg mister hår konstant og det er pga noen medisiner jeg bruker. Jeg kan desverre ikke bytte de ut. Så jeg lurte på om du hadde noen tips om shampo, hårkur eller kosttilskudd som kan hjelpe mot håravfall? Kjempeglad om du har noen tips…
   hilsen en som snart er skallet 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg