NYTT HÅR!


Fant ut at det var på tide å bytte ut extensionsene mine..
Nå prøver jeg She-extensions. Tidligere So cap som du finner i frisørsalonger.
Det er ekte hår og punkt som du fester ved å varme opp keratinet og smelte rundt håret.
Rita hjalp meg og jeg er veldig takknemlig for det, hun er kjempeflink!


Veldig viktig at en frisør setter på hår som dette, slik at en sliter minst mulig på ditt eget hår.
Jeg har brukt dette håret før og er veldig fornøyd.


Da er håret på og jeg starter med en lang lengde. 60 cm- klipte tuppene.


Litt krøll i lengdene, så e jeg klar for jobb;)
Dette håret er som mitt eget. Det flyter kjempefint inn og jeg behandler det med gode produker.
Kurer det 1-2 ganger i uken og bruker alltid varmebeskyttelse.

Jeg var veldig fornøyd med tape og synes det er supert å bruke, men nå ville jeg ha punkt igjen siden det holder på ca 5-6 mnd uten at jeg må gjøre noe med det;)
Slik er det når timeplanen er stappfull og jeg ikke får tid til frisørbesøk selv, hehe.

25 kommentarer
  1. Kjempe fint! hvor mange fester satt du på? Tenker sette på, men vet ikke hvor mange fester jeg trenger. Har ikke så veldig tykt hår, men hva er vanlig å sette på? Hvor mye betalte du? 🙂

  2. Du har et fiiiint hår!
   Jeg har et sprsmål; jeg har kort, krøllete hår, men synes det er vanskelig å få fine krøller, sånn som jeg hadde med langt hår. Noen tips til hvordan jeg feks. kan sove med det for at krøllene skal komme frem, eller andre generelle tips for å få frem krøllene?:)
   På forhånd takk!
   jente, 17

  3. Den brunfargen du har var utrolig fin! Hva heter fargen egentlig? Kunne godt tenkt meg den fargen selv nemlig 🙂

  4. Hei 🙂 tror du du kan hjelpe meg? Når jeg går ut, eller når jeg netopp har retta ut håret, så krølles håret mitt seg veldig fort, eller egentlig med en gang -.- HAr du noen tips til hva jeg kan gjøre for å ungå det?setter stor pris på et svar 🙂

  5. Så kult! 🙂
   Jeg mener ikke å mase hull i huet på deg her, jeg har nemlig prøvd å spørre om dette to ganger tidligere – men har ikke fått svar 🙂 Jeg har så vanvittig lyst på rødt hår. Men jeg lurer på, ikke alle passer med rødt hår vel? Hvis man tenker på hudtone osv. Jeg leste et sted at man kunne se på blodårene på underarmen. Hadde man blå blodårer indikerte det at man passet best med kalde farger, og hadde man røde blodårer indikerte det at man kledde varme farger. Dvs. at jeg skal egentlig passe best med kalde farger, altså ikke rødt? Eller kan dette variere fra person til person? Jeg er født blond, har ganske blek hud, blågrønne øyne og fregner. Jeg har altså en typisk skandinavisk hudtype. Kan det være en tabbe å farge håret rødt da? Jeg tenker på type ashley simpson-rødt. Håper veeeldig på svar 🙂

  6. jeg har akk stripet håret mitt med lyse striper, var det litt dumt å gjøre det nå siden det er høst? kan det ikke bli gult da egentlig? noen tips?
   PLIIS SVAAR! :))

  7. Hvordan får du tatt av håret igjen? 🙂 Finnes det noen måte uten å klippe? Har selv slike exstensions, men noen har floket seg til.

  8. Jeg lurer på om du kan tipse meg litt, jeg har brunt hår, men jeg vil gjerne stripe det , så jeg får det litt lysere. Er det dumt å gjøre det om høsten ? Og hvordan striper/farge burde jeg ta? Vil ikke ha det veldig lyst, sånn at det ser ut som jeg er blond , men lysere brunt:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg