1. Følger ofte med på bloggen din, å ble velig glad da du takket ja til venneforespørsel:) men hvilken salong jobber du på?

  2. Jeg bare lurte på en ting : )
   Når jeg rette håret mitt om morgen som når jeg drar på skolen vill ikke håret holde seg rett er det noe sånn greie fra frisøern jeg må bruke

  3. Hei!
   Jeg er ei jente på 16 år som akkuratt har begynt på Design og Håndtverk VG1 og jeg er en av fire på mitt trinn som vil bli frisør.
   Nå har vi fått en oppgave om å intervjue og lære mer om frisør yrket, og de forskjellige type frisører, jeg lurte på om du som “bloggene frisør” vil svare på noen spørsmål og fortelle litt om deg selv og jobben din, hvordan det er å blogge om frisyrer osv.
   Det vile virkelig vært til hjelp!

  4. Hvorfor ikke tipse hvor man kan kjøpe ting billigst mulig? Man ser godt om en blogg er kjøpt og betalt eller ikke.

  5. Enig med Mette!
   Savner også når lørdagstipsene dine var forskjellige håroppsteninger, som fletter etc. Ser ut som du tenker mer på sponsorene dine enn leserene.

  6. som nevnt ovenfor her, den skal fuktes før bruk.. det gjør også at du bruker mindre produkt enn om du bruker den tørr, og du får naturlig og fresht resultat =)

  7. LIINE98.BLOGG.NO KOMENTERE :- D ?
   LIINE98.BLOGG.NO KOMENTERE :- D ?
   LIINE98.BLOGG.NO KOMENTERE :- D ?
   LIINE98.BLOGG.NO KOMENTERE :- D ?
   LIINE98.BLOGG.NO KOMENTERE :- D ?
   LIINE98.BLOGG.NO KOMENTERE :- D ?
   LIINE98.BLOGG.NO KOMENTERE :- D ?
   LIINE98.BLOGG.NO KOMENTERE :- D ?
   LIINE98.BLOGG.NO KOMENTERE :- D ?
   LIINE98.BLOGG.NO KOMENTERE :- D ?
   LIINE98.BLOGG.NO KOMENTERE :- D ?
   Komentere :* ?
   Skjekk den !

  8. Liker videotipsene dine 🙂
   Bare en ting… Adressen til bloggen din begynner faktisk ikke med WWW 😉

  9. Joda, skjønner det, men når man kommer inn på siden forsvinner www igjen 🙂 Det jeg mente med kommentaren er at Sølvi slipper å si “…så går du inn på http://www.salongen.blogg.no...” på videoene. Unødvendig langt 🙂 Men det er jo selvfølgelig opp til henne 😉

  10. Heihei, vil bare si at bloggen din er sykt bra,innspirerende og innteresang. Det er virkelig en blogg jeg leser vær gang det kommer noe nytt!
   Men du har jo ganske langt hår, noe som jeg hadde før. Men for en stund siden klippet jeg det skulder kort. Noe som jeg angrer på nå.
   Men du siden du lager så mange fine videoer lurte jeg på om du kunne legge til noen tips eller vise en enkel frisyre for skulder kort hår?
   Det hadde vært kjempe fint om du kunne det. 😀
   🙂

  11. Hei=) jeg elsker bloggen din, er innom den hver eneste gang jeg skal på bursdager eller noe sån eller når jeg bare øler for å lære noe nye ting med hår eller sminke, men jeg har akuratt begynt og sminke meg og lurte på om det er noen spesiell mascara og pudder og solpudder og noe mer du ambefaler meg og kjøpe fordi jeg har ikke så mye bra sminke akuratt…og det irriterer meg litt når jeg fks: skal på bye eller bare skal pynte meg litt:( jeg jadde blitt veldig glad hvis du hadde villet hjelpe meg(:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg