LUGG!

A model prepares backstage ahead of the Kookai catwalk show as part of Rosemount Sydney Fashion Festival 2010, at Sydney Town Hall on August 26, 2010 in Sydney, Australia.
Ahh, så utrolig kult!!
Kanskje det blir lugg på meg igjen.. Jeg som egentlig prøver å spare luggen slik at jeg kan bruke midtskill..
En lugg rammer inn ansiktet og gjør frisyren din mer tydelig.
Bruk eyeliner til å markere øynene bedre og gjerne en lys eller nude leppestift.

Må ha meg en tur innom mac igjen snart…

19 kommentarer
  1. Hei sølvi, jeg har ganske langt hår på det lengste. Det er klypt ned i en v på ryggen, på det lengste rekker det ca. 10 cm opp fra rumpa, hehe. Jeg har må snart stusse det litt, har veldig lyst på extension. Vet du om en plass jeg kan få bra extension?
   Det er litt vanskelig å finne min farge, jeg har litt blanning av mørk blond og lysebrun. Jeg har litt krøller å en del fall i håret. Ganske tykt hår. Derfor lurer jeg på hvilket extension du kan anbefale? Hilse Siren 🙂

  2. Tenkte og klippe meg lugg i høstferien, samtidig som jeg tar glansvask ;p Men hva er glanskvask liksom? Og hvor lenge varer det? :p

  3. Hei!
   Du har en kjempefin blogg, og jeg har fått masse inspirasjon fra den, tusen takk! 🙂
   Det er bare en ting jeg lurer på.. Snart har vi skoleball, og jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal ha håret mitt. Jeg lurer på om du kanskje kunne gi noen tips till ball frisyrer? 😀

  4. Jeg kan ikke ha lugg, håret mitt er så tynt:( Forresten, hvor kan man få kjøpt mac sminkeprodukter på nett ? Har såå lyst på en concealer fra mac:)

  5. Heii jeg har et spørsmål som jeg lurte på om du kunne svare meg på i neste innlegg:)
   jeg bruker loreal expert absolute repair sin shampo og balsam, når jeg retter håret mitt med ghd rettetang bruker jeg kerastase climent thermique sin varmebeskytter, når jeg vasker håret mitt skyller jeg det alltid med kaldt vann etterpå, og jeg skylle ut all shampoen og balsammen men like vell blir håret mitt fettete dagen etterpå så jeg må dusje hver dag!!! når jeg bare har krøller blir det også fettete og da klemmer jeg bare inn loreal play ball curl candy! Har du noen tips som jeg kan gjøre for å ikke få så fette hår? spessielt framme i luggen å oppå hode.
   pleas si at det er noe jeg kan gjøre for å forhindre at det ser fettete ut med gang jeg har kommet ut av dusjen:))
   forresten elsker bloggen å leser den hver dag, mye god inspirasjon for meg siden jeg er ganske opptatt av sminke og hår:)

  6. ah! så utrolig kult, vil også ha lugg!!
   vet du hvor jeg kan få kjøpt tørr shampoo? Jeg sliter med fett hår om morgne og det er ikke alltid jeg har tid til å ta meg en dusj….Og jeg har hørt at det skal være bra med tørr shampoo? 🙂 håper du vet hvor jeg kan kjøpe det. Eller kanskje du vet om noe annet som virker?
   elsker bloggen!:))

  7. synes bloggen din er utrolig kul.
   veldig smart for de av oss som ikke har se samme hårkunnskapene som du har 😉
   elsker de video-klippene du legger ut om forskjellige oppsett og slikt.
   hadde vært supert om du kunne lagt ut frisyrer til konf.er og ball os. 😉

  8. hei.
   jeg lurte på en ting ang. lugg.
   får man mye rundere ansiktsform av å ha lugg? jeg er redd for at jeg får det, men har veldig lyst til å prøve noe nytt;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg