SPØRSMÅL OG SVAR

Hei. Vet du om noen farging av hår (produkt/merke) som ikke er særlig skaderlig på håret eller en som varer lenge.
Farge håret hos frisøren så holder den lenge og skader ikke håret om det er det du ønsker. Frisørene har flere typer farge de kan velge mellom. Alt etter ønske og behov. Det er selvsagt også viktig at du bruker anbefalte produkter som gjør at fargen holder lengst mulig.

Jeg har nå kjøpt extension av beste kvalitet , veldig dyr men det er verdt pengene. Dette håret kan vare opp til flere år hvis man behandler det veldig bra. Derfor er jeg villig til å investere i de beste produkter, men ikke at det skal være forgjeves.. Kan du fortelle meg alt man burde ha til håret, og hvilke produkter? Håret er russisk/urainsk remy hår. Shampoo, balsam, leave-in et eller annet, kur??
Er du lys eller mørk? Selv bytter jeg på proteiner og fuktighet. Bygge opp håret og bevare fargen best mulig. Gå innom en salong og hør hva de anbefaler- de kan se og kjenne på håret ditt. Det er det beste;) Mine favoritter for lange hår er kerastase sin neqtar, proteinshampo, redken extreme rescue force

 Jeg har lyst å klippe meg, men vet ikke hvordan… lugg eller ikke? klippe det kort/bobb, klippe det litt nedenfor skuldrene eller spare. har du noen tips nå frem mot høsten/vinteren ?
Prøv noe nytt! Har du ikke lugg, klipp det 😉 Har lagt ut litt bilder av forskjellige frisyrer, så se om du finner noe du liker. Det er også et søke-felt på høyre side hvor du kan lete etter forskjellige ting du lurer på:)

Hvilken kur bruker du til ditt hår?
Jeg bytter på kerastase sin proteinkur, redken sin extreme rescue force, after sun kuren til redken, serious conditioner til s factor, loreal sin force vector, sp sin repair..

Hvilken saltvannsspray synes du er den beste?
Wella sin faktisk. High hair. 😉

Hei, Sølvi! For rundt en måned siden farget jeg håret mitt i en ganske mørk brun farge. Nå ser det helt blast, tørt og slitt ut. Jeg skal til frisøren og klippe det en god del kortere, men burde jeg friske opp i fargen igjen også? Er redd for at jeg må farge det enda mørkere dersom det skal se glansfullt ut.
Neida, du kan ta en glansvask på det for eksempel. – Frisørene har utallige valg og finner fargen som matcher din slik at den ikke blir mørkere. Jeg gjorde det selv nå nettopp og er kjempefornøyd!

har du noe tips til hudvask eller noen produkter du kan anbefale til å vaske hudne med?
Selv bruker jeg produkter fra Bioline, dermalogica og md formulation;) Veldig fornøyd med de.

Jeg har helt blondt nesten hvitt hår, men har veldig lyst til å farge det brunt. Kommer jeg noen gang til å få tilbake blondfargen jeg har nå om jeg angrer? Jeg trenger seriøst hjelp. Håper du kan hjelpe meg 🙂
Ja, men gjør dette hos en frisør. Jeg ble jo mørk nå og har planer om å bli blond igjen en dag, hehe.
😉

Bruker du av og til selvbruning og hvilken?
Jeg bruker Fake Bake sin krem og spray. Love it;)

16 kommentarer
  1. Hvor kjøper du hår produkter . Husker du posta en link med billige hår produkter som osis+ dust it . (tror den heter det) som var veldig billig . men kan ikke finne den noen sted ? Lyst å si hva nettsida heter om du fortsatt husker det?

  2. Er du lys eller mørk? Selv bytter jeg på proteiner og fuktighet. Bygge opp håret og bevare fargen best mulig. Gå innom en salong og hør hva de anbefaler- de kan se og kjenne på håret ditt. Det er det beste;) Mine favoritter for lange hår er kerastase sin neqtar, proteinshampo, redken extreme rescue force
   Jeg bor i utlandet og har bestilt håret fra en amerikansk nettside (ikke noe juks), jeg stoler ikke helt på salongene her kanskje litt frekt sagt men føler det er tryggere å spørre deg. Derfor vil jeg bestille noe over nett. Jeg har 55 cm lang stripet blanding mellom blond og mellom blond.
   Takk for svar, skal lete litt rundt på nett etter disse produktene. Men bortsett fra shampoo og balsam, er det ikke noe beskyttelsessprayer , kurer osv jeg trenger som er bra?

  3. Hei Sølvi :]
   Jeg har veldig krøllete hår med fall i og veldig vanskelig å få rett uten glattetang, så jeg lurte på om du kunne forklare/lage video hvordan man bruker Bedhead Tigi sin extra extra straight hair straightener 😉
   den der flaska med Sprayskum aktig konsistens, jeg trenger virkelig hjelp, fordi jeg har en sånn men vet ikke hvordan jeg skal bruke den så håper du kan hjelpe meg!
   🙂 Hilsen Malin

  4. Heihei! Jeg trenger hjelp til å finne en frisyre som kler meg. Må klippe håret mitt veldig snart pga. det er slitt. Har skulderlangt blondt hår, litt firkantet ansikt og blåe øyne. Visst det er enklere for deg å få se et bilde av meg kan jeg sende deg på e-mail. Jeg har en litt tøff/sporty stil så det er best om det går an å få unna håret til jobb, og trening etc.
   Håper på gode tips:D

  5. Ville bare si at å farge håret skader det! Uansett om man gjør det selv eller hos frisøren. Ja skaden blir mindre hos frisør, men den vil alikevel bli en skade.

  6. Heiii <3
   Jeg har hatt bobb i ca 2 år no og e stortrives med det:) alltid kjekt med ny varisjon innimellom <3 langt hår kan du gjøre mye med men det kan du ikke akkuratt gjøre med kort hår .. har du nokken tips til kordan e kan lage det til røft og kult:)? ? litt lei av det vanlig, tupering og volum.. blir det samme vær dag:)
   Btw: du hadde kledd Veldig godt kort hår!! Ser det på type ansikt du har 🙂 smalt og avlangt ansik kler bobb best!! 😉

  7. Digger bloggen, og at du hjelper så mange 🙂
   Jeg er blond, og for et år tilbake siden tok jeg glansvask til en lys-brun farge. Etter hvert som fargen forsvant, fikk jeg aldri tilbake min naturlige hårfarge. Håret mitt som vokser ut er i en gråaktig farge 🙁 Derfor bestemte jeg meg for å farge det blondt igjen, i akkurat samme farge som håret mitt var før. Jeg ble fornøyd med det, men jeg vil ikke farge håret hele tiden. Kan jeg gjøre noe for å få tilbake min naturlige hårfarge? På forhånd: Takk 🙂

  8. Hei!
   Har prøvd å søke i søkefeltet men fant ikke noe svar. vilken hårvoks vil du anbefale til menn? er de fra fudge bra sammenlignet med renati? hva er forskjellen på hairshaper original i en sånn kule og hairshaper original på tube? hvilken er best av hairshaper original,fat hed,hair putty,shaper lite og shaper mint? alt for mange å velge i. leter etter noe lignende som den med sterk hold fra renati!
   hva mener du om tigi shampoen for menn(den sorte)?
   og vet du hvordan mint såpa for menn fra fudge lukter?

  9. hei : )
   jeg har brunt-mellom brunt hår og har veldig lyst til å farge
   det blondt så jeg lurte på om man kan farge det hjemme eller om man burde farge det i en salong ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg