RENS HUDEN!

Dermalogica Special cleansing gel ? 250 ml
Du bør renste huden både morgen og kveld. Få bort makeuprester, forurensing og andre urenheter.
Denne geleen fra Dermalogica er superfin å bruke daglig.
Den er såpefri, men skummer likevel. Lukter ingenting og er mild mot huden.
Denne bruker jeg og du kan få kjøpt den her på coverbrands.no
Stor flaske, holder i evigheter;)

7 kommentarer
  1. Hei Sølvi. Har lest bloggen din en stund nå, men aldri kommentert før. Nå er jeg desperat etter riktig behandlig til håret mitt. Har sett du anbefaler og gå til frisør for at de skal finne riktige produkter til håret, men INGENTING funker! Jeg har vært på alle mulige frisørsalonger og prøvd alle mulige produkter uten heller. Det jeg har vært mest fornøyd med er loreal sin shapoo for krøller, redken sin balsam for krøller og den blå protein kuren fra redken, men likevel er håret mitt stort, krusete og TØRT! Har tidligere fått beskjed om at jeg har kronisk tørt hår, men har du noen tips om hva som vil funke på håret mitt? Begynner å bli desperat!
   Setter pris på svar 🙂

  2. hei digger bloggen! men det er noe jeg lurer på, på noen blogger så hviser de en hårkur der man blander egg og olivenolje hva er dette, er det bra, hvordan gjør man det :)? masse spørsmål på en gang men jeg håber du kan svare 🙂

  3. MEN, før man starter med noe som helst rense produkter, så burde man få huden analysert først. På den måten kan man være sikker på at de produktene du blir anbefalt er riktig for deg. Jeg lekte litt selv og valgte ut nettopp denne rensen, huden min ble desverre værre. Så nå har jeg lært. 🙂 Alle har forskjellig hud, og ikke alt passer for alle.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg