1. Slapp av irene. videoene kommer når de kommer, ingen grunn til hasverk 😛
   leser denne bloggen uansett for det er så mye fint 🙂

  2. Hei hei! Først så må jeg si at jeg er en fast leser av bloggen din og synes den er kjempe bra 😉 Også har jeg et spørsmål; Hadde ett ønske om å farge håret en nyanse mørkere, men var redd for at det skulle bli for mørkt. Hadde ganske lyst blondt hår. Jeg farge håret mitt i dag med en farge som varer fra 6-8 uker. Den het blond. Og nå sitter jeg her med nesten grått hår. Egentlig ikke noe pent. Har du noen tips? Siden dette er en farge som skal gå ut, er det noen måte å få det til å forsvinne fortere?
   Ida Caroline 😉

  3. Hei 🙂
   Jeg lurte på om du kunne lagt ut noen hårtips for kort krøllete hår. Jeg har problemer med å finne en litt kul frisyre. Det er litt kjedelig å rette håret hver gang det skal se bra ut.
   Takk på forhånd:)

  4. har du noen tips til de som mister mye hår? jeg har grått hår, så jeg farger den ofte noe som jeg har gjort flere år nå. jeg farger håret mitt kanskje 3-4 ganger i året, å håret mitt begynner å bli veldig slitt. hver gang jeg våkner så ligger det mange hårstråer på sengen og når jeg børste håret mister jeg ganske mye hår. bare ved å stryke hånda mi gjennom håret mister jeg minst 10 hårstrå, har du noen tips? har du tips som vi kan ordne hjemmelaget? har hørt at advokado funker mot slitt hår? håper du svarer, for trenger virkelig svar så fort som mulig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg