JEG TESTER!


Jeg holder på å teste ut denne serien som heter GB. GB, by Gunn-Britt.

Med sine mange års erfaring i frisørbransjen har Gun-Britt ofte manglet produkter som satt prikken over ièn. – og det er netopp ut fra dette behovet, at By GB er laget.
Resultatet er en omfangsrik serie – fra den rette pleie av din hårtype til perfekt styling.

Jeg synes designet er superlekkert. Virkelig flotte flasker på shampoen og balsamen.
By GB er dessuten udviklet med største omtanke. Det er innholdet som teller og samtlige råvarer i produktene er udvalgt efter prinsippet ?verdens bedste?.
Hårpleie kan sammenlignes med hudpleie ? for å oppnå det sunneste, vakreste hår bør det kanskje ofte litt mer til enn bare et enkelt hjelpemiddel. Sundt, sterkt og mykt hår krever med andre ord en rekke produkter, som sammen yter sitt beste.

HEEERLIG!!

Gun- Britt har vært i frisørbransjen i 45 år og har 2 store frisørsalonger i København.. De vil jeg gjerne besøke neste gang jeg er i byen.

10 kommentarer
  1. hvorfor kan du ikke begynne og lage noen innlegg med shampoo’er og kurer du får i vanlige butikker som ikke er så dyre. det er ikke alle som har råd til frisør stuff, vettu. hadde vært kjekt om du kunne gjort det. tror det hadde blitt mangen glade fjes da :)))

  2. Jeg tror ikke hun kommer til å lage innlegg med produkter fra vanlig butikk, da dette ikke er brukende for “kresne” folk 😉
   Frisørprodukter er dyre i innkjøp, men holder lenger. Og kvalitet kan ikke sammenlignes…
   Men man kan jo handle i nettbutikker. Der får en ofte produktene mye billigere 😀

  3. Hei,
   Er innom bloggen din en del og syns du gir fine tips.
   Jeg lurer på om du kan anbefale en frisør i Oslo.
   Har lyst til å bytte frisør fordi jeg føler hun ikke “ser” hva jeg mener eller kler. Lugg eller ikke lugg…… hjelp:-)))

  4. Hei! Jeg trenger råd!!! Jeg har brukt schwarzkopf hårpudder for en uke siden og håret mitt blir bare værre og værre 🙁 Har lest at det kan bli sånn når jeg googlet, men hvordan kan jeg bli kvitt det? Jeg føler meg ekkel med et stort området på hodet hvor håret er mørkt og fett.. Jeg trenger sårt hjelp! 🙂
   Syntes du har en super blogg, med masse tips! 🙂

  5. Hei Sølvi!
   Først vil jeg si at jeg digger bloggen den, har brukt mye av tipsene du har kommet med, og er veldig fornøyd med det meste. Men for ei stund sia hørte jeg at man kunne bruke bakepulver i sjampoen, for å få mere volum.. Joda volum ble det, men etter dette har håret mitt vært skikkelig tørt… har aldri vært plaget med tørt hår, men når er det nesten som sandpapir.. hjelper lite å kure det, har virkelig prøvdt det meste. Så før jeg invisterer i det, så lurter jeg på som sjampoo for farget hår kan gi meg fuktigheten tilbake? evt andre tips? Tusen takk for fin blogg, og evt svar 🙂

  6. Hei!
   Her kommer 2 spørsmål som jeg håper du kan svare på(FORT!) <3
   1. Kan du vise på en video eller beskrive hvordan man setter opp luggen med volum, sånn som hun jenta på det nederste innlegge som heter "GØY MED LANGT HÅR".
   Jeg har lett på internett og slikt, men je finner ingen tips 🙁
   2. Jeg vet du sier farging av hår skal gjøres hjemme, men kan man ta glansvask hjemme da? 😀 Og hvilke produkter burde jeg bruke for å ta vare på fargen lenger ? 😀
   Hilsen meg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg