SPØRSMÅL OG SVAR!


Først vil jeg bare takke alle dere som leser bloggen min, kjempegøy!
Tusen takk til dere som følger med fra Sverige også:)

Her kommer svar på noen av spm dere har stilt i kommentarfeltet.
På høyre side, under alle lenkene, kan du søke etter det du lurer på;)

Jeg må kjøpe ny rettetang, hvilken synes du er best?
GHD, GORGEOUS.

Hvilken farge kan jeg kjøpe i butikk for å få lik din nå som du er brunette?
Du må farge hos frisøren. Jeg har en (ca 7/3 med striper av 9/03 og en 6èr i bunnen) Fargen ble slik det ble på mitt underlag og kan bli annerledes på et annet hår;)

Har du noe tips mot flass?
Bytt shampo. Bruk en shampo for tørr hodebunn evt flass om det flasser. Gå innom en salong og spør hva de anbefaler. Kjøp fra frisørsalong så vet du at du får en god shampo.

Jeg skal til frisøren neste uke for å stripe håret. Jeg har brunt hår med rødkjær i, så lurte jeg på hvilken farge du synes jeg bør stripe det i? bør jeg få det lysere eller mørkere? hva anbefaler du til høsten? vil rødkjæret mitt komme bort?
Vanskelig å si hvilken farge du bør stripe det i da jeg ikke kan se deg, hehe.
Det handler om å finne riktige farger i forhold til hud og øyner. 😉 Rødskjæret vil mest sannsynlig ikke bli borte om du bare skal stripe det.

Hei kjøpte en farge i butikk og den ble svart men det sto på pakken at det var brunt. hva kan jeg gjøre nå da?
Jeg anbefaler alltid at dere går til frisør for å farge håret, nettopp fordi dette kan skje. Det er desverre ikke så mye du kan gjøre selv (bleker du det blir det oransje.. bleker du det igjen blir det gult..) Så oppsøk frisør og hør om de kan hjelpe deg..

Hvilken shampo er best for farget hår syns du?
Akkurar nå bruker jeg kerastase sin shampo for farget hår og er superfornøyd!! Føler at det kan gå flere dager mellom hver gang  jeg vasker det. Denne er veldig god for mitt hår 😉

26 kommentarer
  1. Har du noen tips til meg? Jeg har aldri røytet noe særlig, men i 2 mnd ca nå har jeg røytet helt forferdelig. Håret mitt har blitt tynt, livløst og tungt. Det er ikke vitaminmangel… Håper du har noen tips og råd mot dette… Det er krise!

  2. Hei! Jeg lurte på om du kunne gi meg et råd eller to til valg av frisyre. Jeg har en ganske lang panne, og eplekinn. Synes det er så vanskelig å finne en frisyre der ikke oppmerksomheten blir dratt mot pannen! Noen forslag? 🙂

  3. Er det normalt å miste hår hver gang man dusjer, grer håret og sånt? Jeg snakker om litt hår her og der da. Vanskelig å forklaree mengden.
   Fins det noe som kan beskytte håret mot tuppering?
   Er Got2be guardian angel en bra hete-beskyttende spray?
   : ) hilsen fra fast leser.

  4. Hei! Jeg hadde satt så pris på litt hjelp og tips.. Jeg klarte å la meg overtale til å helbleke håret. Jeg har lenge hatt så utrolig lyst på “sølv/grå” tone i håret, og fikk beskjed om at hvis jeg helbleket og vakset det godt flere ganger med sølvshampoo etterpå ville det bli slik jeg ville.. Og siden jeg er naiv og selv ikke vet noe om dette, lot jeg håret mitt bli helbleket og det ble ikke(!) slik jeg ville det skulle bli.. selvfølgelig. Det ser unatulig ut, jeg syns det er en blanding av lys gul og hvitt.. Typen sa det så ut som parykk og at jeg ikke lenger var like atraktiv.. Jeg er helt utenfor, aner ikke hva jeg skal gjøre. Fortsår nok til å skjønne at jeg ikke får fjernet bleking, og at å få min naturlige lyse farge tilbake er veldig vanskelig.. Men hva er det smarteset jeg kan gjør nå? For ikke å se ut som en “wannabe bimbo”??… Huff, er så skuffet over meg selv som lot meg gå med på dette.. Men alle har vel vært borti hårkriser med farging og eller lignende.. Så nå har jeg lært. Men hva kunne du foreslått å gjøre? Hodebunnen min er helt lys og det ser ut som parykk, ja… Jeg har ikke tolmodighet til å la det vokse heller.. :\ Hva må jeg gjøre for for eksempel å få slik farge som du har på håret ditt i headeren? :)) Det er jo egentlig slik jeg ønsker meg.. Er så fint!

  5. Tusen takk for svar om hvilken rettetang du synes er best! Men hvor får man kjøpt den? Fint om du kan skrive link 🙂

  6. Hei!
   Lurte på om du har noen erfaring med micro ring extentions?
   Vurderer å kjøpe dette, å få hjelp av en veninne til å sette di på.

  7. Hey 🙂
   Hvor får man tak i GHD rettetang, kreppetang å varmluftsbørste (eller hva man kaller det)
   Også lurer jeg på hvordan du klipper håret ditt hos frisøren ? 🙂

  8. Heeihei!
   Lurte på en sak jeeg! Har du alltid hatt så fin hud, hvordan produkter bruker du? Fra rens til sminke.. pssst: du virker utrooolig flink!

  9. Hei, har du tips om en billig kur jeg kan kjøpe, jeg har brunt kort hår litt tykt. Elsker bloggen din den er den beste bloggen om hår ! <3

  10. Hei! Jeg pleier å vaske håret mitt om kvelden, siden det er så langt, tungt og tar lang tid å føne. Om morgenen liker jeg å bruke en varmluftsbørste på håret mitt, så jeg bare lurer på om du har et produkt å anbefale meg? Bare ta i tørt hår som gir glans og beskytter mot varmen – uten at det blir fett? 🙂

  11. Hej Sølvi,
   Sikke en fantastisk blog du har, jeg har lige fået øje på den, så nu følger jeg med herfra danmark 🙂
   Jeg er selv meget interesseret i kosmetik/make-up faget, og vil gerne uddanne mig indefor det. Ved du hvorfor uddannelsen ikke er SU berettiget, men man derimod selv skal betale?
   Håber du kan læse mig danske sprog 🙂
   Hilsen Trine

  12. Heei! jeg har lenge lurt på hvordan håret ditt er klipt og farga. før det var brunt. da du hadde lyst hår også brunt/lyse brunt under?:) kan du liksom forklare hvordan du er klipt og farga det sånn:)? også har du tynt hår?:)
   Håper du svarer fra en som elsket det håret du hadde:)

  13. Hei!
   Først vil jeg bare starte med å si at du har en flott blogg med masse bra tips angående hår og makeup!
   Jeg lurer på en ting i forhold til permanent retting av hår ( antipermanent eller hva det nå enn kalles). Vet du om en salong i Bergen hvor det ikke er sånn alt for dyrt å få dette utført?
   Mvh
   Marthe Dahl

  14. hei ! Jeg har en mørke brunt hår, og jeg har lyst på mørk blondt hår.. Altså litt mørkere enn mørkblond… Men jeg har brukt garnier blekingsmiddel og fått helt oransjt resultat .. Vurderer å gå til frisøren, men det er så dyrt ? Vet du om noen frisører som gjør det billig og bra ?? 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg