BLONDINER!


Her er en ny shampo jeg vil informere dere om!
Keune sin platinium blonde og golden blonde!

Platinium blonde er en shampo og balsam hvor begge er lilla!!- JIPPI! Det finnes faktisk ikke mange lilla balsamer!
Her har vi altså en serie som rydder bort gule pigmenter og gir et kaldt, delilig skjær i det.
Du kan bruke dette hver gang du vasker håret- det blir ikke blått;)
Digger designet og det ser superkult ut på badehyllen!

Golden blonde serien er for en litt varmere tone.
Fargen på shampoen og balsamen er som en lys gylden tone. De lukter superfresh og hjelper blonde hår til å holde på glansen sin!
Dette er en perfekt shampo for blondiner som vil ha en varmere farge til høsten.

21 kommentarer
  1. Takk for tipset, sølvi! Husker jeg prøvde dette merket en gang for lenge siden, tror jeg fikk noe stæsj av deg. Skal prøve igjen! Virker lovende:)

  2. Tror du mente at de som vil ha en kaldere farge til høsten? 🙂 Står nemlig tildigere nevnt at det gir en kald hårfarge;)

  3. Hva synes du om serien Force Vector, til Loreal?
   Er fargeproduktene til KMS bra?
   FLOTT BLOGG!!! 😀

  4. jeg har tenkt å ta anti perm rett. men jeg har problemer over at jeg ikke vet hvor man kan få utført det. hvor mye koster det? er det sunt for håret eller bare sliter det på håret? jeg retter nesten håret hver dag. jeg har mye krøller og mye volum! jeg har hørt om straight and shine og thailandsk permanent rett. men har du noen gode tips du kan gi meg ?

  5. Er det et spesielt nettsted man kan få kjøpt disse? Bor på et veldig lite sted med få salonger der de IKKE har disse. 🙂

  6. Hei! Jeg har vært hos frisør og bleket håret mitt. Resultatet ble ikke som forventet. Håret ble ganske gult og ekstremt tørt! Det ser rett og slett forferdelig ut. Jeg lurer på om du har noen tips til meg, hva jeg kan gjøre for å få håret til å se mer naturlig og fint ut? Få litt glød til håret eller noe sånt? Har du noen gode tips? Det er første skoledag i morgen på videregående, og jeg vil absolutt ikke komme seende ut sånn her. Det hadde vært kjempe fint om du har noen tips som kan hjelpe meg! Forresten, elsker bloggen din!

  7. Jeg har nettopp farget håret mitt boldt og syntes fortsatt det er litt gulskjær i det. kan dette være løsningen? eller kan jeg få tak i noe annet som gjør fargen litt mer Sølv/hvit? 🙂
   Bloggen din er til kjempe hjelp! 🙂

  8. akkurat hva jeg kunne hatt 🙂 hva er prisen på disse? hvor får man kjøpt disse, evt på nett? ser andre har spurt om det samme..

  9. Prisene på disse produktene er 190kr stk. Er dere usikre på hvor dere kan får kjøpt disse produktene, er det bare å ringe inn til våres hovedkontor på 32813300. Så vil dem hjelpe dere å finne frem til nærmeste frisør 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg