Er håret ditt sunt?

Er håret ditt sunt?

De fleste kvinner drømmer om en sunn og frisk hud og et sunt og vakkert hår. Mange bruker mye tid på både sminke, hud- og hårpleie, men selv om noen av produktene får deg til å se strålende ut på helgens fest kan de ha uheldige langtidsvirkninger.
Les resten av artikkelen HER på kvinneguiden.no

8 kommentarer
  1. Hei.
   Du kunne ikke laget et innlegg med forskjellige tips om hårstylingredskaper og hvordan man kan bruke de forskjellige, gjerne med bildet til eller video?

  2. JEG HAR ETT SPM SOM JEG MÅ HA SVAR PÅ ! !
   IGÅR FARGA JEGHÅRET MED GLANSVASK , KAN JEG DA KJØPE PERMANENT I DAG OG FARGE DET . OG DET FUNGERER :3 ??? SVAR P MIN BLOGG :D:D ???

  3. Jeg lurer på om du kan komme med noen tips til raskeste måte å gå fra svart til rødt hår på, uten at det skader for mye? Jeg har exstensions som når ned til rumpa, men regner med det jeg burde fjerne dette først. Mitt naturlige hår går ca. 10cm nedenfor skuldrene.

  4. Hvor mye koster produktene? Sånn ca 🙂
   Også et annet spørsmål: Jeg sliter veldig med at jeg får fort slitte tupper. Jeg klipper meg ca annen-hver måned, men håret mitt blir ikke lenger fordi jeg må klippe så mye hver gang. Har du noe tips til hva jeg burde gjøre, eller er det noen produkter som hjelper på å ikke få slitte tupper? 🙂
   Jeg sliter veldig med dette, og det gjør sikker mange andre også, så hadde blitt veldig glad om du kunne skrevet noe om dette! 🙂

  5. Jeg begynte å bruke frisørshampoo for tre år siden, og jeg har aldri hatt så dårlig hår før. Jeg farger det ikke, bruker anbefalte frisørshampoer, kurer det og vasker det ikke hver dag. Hva kan problemet være? Jeg klipper det jevnlig, men det går ikke mer enn to uker før tuppene er delt i to. Å da har jeg også klippt bort det som må tas og litt til… skjønner ikkeno!! Noen tips???

  6. Hei 🙂 jeg lurer på en ting.
   Rettepermanent, sliter det veldig på håret? og er det egentlig verdt å ta det istedet for å bruke rettetang?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg