EN FAVORITT!


Nå som høsten nærmer seg farger vi hår i mørkere farger og varmere toner.
Dette er en av favorittene mine.
Synes hun kler det så utrolig godt!!
Rødt er også hot denne høsten! Hva med en dyp brunfarge med litt rødt i?
Gjør den mer spennende;)

14 kommentarer
  1. Heisann! Så fin blogg 🙂 Jeg lurer på om du kunne ha gitt meg noen hårtips.
   Håret mitt er veldig varierende, jeg vet ikke helt sikkert hvordan det er etter at jeg har dusjet, for det blir ofte forskjellig. Tror det forandrer seg etter tempraturen, eller? Kan det være en faktor som spiller inn? Ellers er håret mitt ganske tykt, noe jeg ikke liker hele tiden. Er det noe galt i å tynne det ut? Forrige frisøren som klipte meg ville nemmelig ikke gjøre det.. Om du ser på header bildet ditt, minner håret vi ser bakfra litt om mitt, litt samme type kanskje. Har du noen stylingtips?
   Jeg liker håret mitt når det er bløtt. Men med en gang det tørker blir det ofte luftig, tørt, og stort. Og noen ganger ikke. Haha. Og om jeg setter det opp i hestehale, og tar det ned igjen, er det liksom form i håret av hestalen, som ikke blir pent…
   Har en stylingsmåte som bruker å fungere ganske bra da; jeg sprayer i saltvanns spray etterfulgt av en Tigi Curls booster når det er nesten tørket etter en dusj. Da får jeg det ofte ganske likt som det er bløtt. Men kan jo ikke gjøre det hele tiden! Itilegg har jeg masse småhår her og der. sry for langt og kanskje uoversiktelig komentar 😛

  2. kjempefiin hårfarge! lurte på om du kunne gi noen tips om hvordan man får blondt hår i denne fargen? det er vell ikke like mye stress som å få mørkt hår blondt?
   ps: veldig inspirerende blogg, keep going! :- D

  3. Velkommen til mercuryshops, vi lager mange Nike sko fra mange berømte market.Nike Air Force One, Nike Shox, Nike Air Max, Nike gratis, gode priser (spare opptil 80% rabatt), rask levering, gratis frakt, paypal og kredittkort patment, 100% trygg handel! Kjøp skoene dine på mercuryshops, får en god del erfaring med kjøp.

  4. Hei, hva heter salongen du jobber på? Er den lett å finne eller? & hva tar du for en klipp?
   Klippet egentlig håret mitt i sist måned, men ikke så mye fordi jeg alltid har villet hatt langt hår fordi jeg syns det er så pent og misunner mange jenter med det. Men hver gang jeg begynner å nærme meg så har ejg fått så slitt hår at frisøren spør om de kan klippe vekk det slitte og det er helt greit siden; hvem vil ha slitt hår? Men jeg kommer aldri til den lengden, og nå vurderer jeg rett og slett å klippe det kort, tror det kan kle meg, men alltid vært missfornøyd med frysyrene mine. Håret mitt er i tillegg fettete, eller følels slik etter bare en -to timer etter at jeg har dysjet så kanskje enda en grunn til å få det kort? Og som Maddis over, så er håret mitt forskjellig hver gang jeg vasker det, bortsett fra at det ikke blir tørt og er heller ikke tykt. Nå til tider føler jeg at det lange håret er som en stor utvekst kan du si, men samtidig kan det være ganske fint! Vet dette ble litt langt, men håper du leser og svarer på det siden du jobber med hår og sikkert vært borti det meste, kanskje en kort klipp kunne fått meg til å se eldre ut og ikke yngre enn jeg egentlig er og? Takk på forhånd, fortsett med nyttige tips på bloggen din!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg