1. Hei! Kan du gi tips om hår i bryllup? Finner kjempemye om håret til bruden, men hva med gjestene? Forlover? Kan man ha oppsatt hår? Hvem kler oppsatt hår? Er det noen hårfrisyrer som ikke står til visse antrekk? 🙂

  2. kan du gi tips til et bra shimmerprodukt?
   håret mitt er veldig veldig krøllete, nesten krusete. jeg retter det hver dag ( eller jeg går aldri med krøller) og jeg har farget håret. har du noen gode produktanbelalinger til meg?
   takk på forhånd 🙂

  3. Hei! Jeg har bestil meg microrings hairextantion fra USA, og jeg fikk bekreftet av andre som har kjøpt det at jeg fikk med både håret og festene jag fester håret med. Men det fikk jeg ikke, andre fikk men ikke jeg.. Nå sitter jeg her med bare håret og vet ikke hva jeg skal gjøre :s Vet dere om det selges bare fester her i Norge?

  4. Hei : ) jeg tenkte at siden dette inlegget handlet om hår (lol, det gjør jo nesten alle inleggene dine) så passet det bra å stille mitt spørsmål : mitt hår er mildt sakt dødt. det er SUPER glatt og jeg får ikke satt det opp på noen måte ! greit nok jeg er bare 13 år men uansett, det hadde vært litt gøy med litt variasjon på frisyrene, jeg bruker til vanlig på skolen dust-it powder (fra define) får å få volum også setter jeg to fliseklemmer i luggen. thats it. det var jo fint og nytt i bynnelsen men jeg har hatt håret slik di siste 3 månedene liksom så jeg har gått lei. (før brukte jeg å sette det opp i en hestehale, men da hadde jeg jo hår til midt på ryggen) nå derimot er håret mitt ca 2 cm lengre enn til skuldrene siden jeg var så dum å klippe det vekk, ikke missforstå meg, for jeg kan sette det opp i hestehale, men håret mitt er så glatt at det er HELT umulig ! jeg hater håret mitt ! når jeg lager en ”rita-flette” eller hva du nå kallte det, lager jeg den bare i luggen og siden håret mitt er så glatt#beklager at jeg nevner det ofte men det er serriøst MEGA glatt og mykt!! så glir den ut etter 15 minutter ! jeg har mildt sagt gitt opp håret mitt. jeg elsker fargen den er liksom brun men på sommeren blir den bleket litt lysere og på vintern blir den sånn sykt mørk ! jeg har sånn gull-shimmer i håret på en måte, så det liker jeg ! men en ting til som har oppstått nå som jeg har klippet meg ( klippet bob-frisyre i Januar å nå er håret skulderlangt ca) så blir det slike stygge svunger på slutten av håret liksom, før når jeg hadde hår til midt på ryggen hadde håret sånn fint fall med myke store bølger, og det digget jeg, før fikk jeg MANGE komplimenter om håret mitt men nå er det liksom ingen som legger merke til det sinden det er så livløst ! beklager virkelig at jeg legger inn så lang kommentar men jeg føler at jeg må forklare deg slik at du kan forstå bedre.. håper virkelig du kan lage ett innlegg til meg, jeg vet det er mye å be om men jeg trenger noen tips, til og med kjæresten min ( han er 16) spør om jeg kan sette det opp i en hestehale slik jeg pleide , eller om jeg kan spare til langt hår igjen.

  5. Heisann 🙂
   Knall fin hårsveis! Elsker de flotte bølgene på bare endene av håret 🙂
   Lurte på en ting:
   Jeg tenkte på å kjøpe en bølgetang- selvfølgelig i salong 😉 Har du noen spesielle merker å anbefale av de?
   Ellers vil jeg takke for en kjempe fin blogg! Jeg er inne flere ganger om dagen, og har lært masse om hår av deg :):) Keep up the good work!
   Hilsen Mariell 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg