KERASTASE!


Dette er 3 av mine favotitt-kerastase produkter.
Jeg bruker faktisk alle 3, men bytter på de alt etter hårets dagsform.
Den grønne er for svekket hår, den reparerer og gjenoppbygger håret, lukter fantastisk og er varmebeskyttende!
Den gule lukter nesten bedre enn den grønne, er også varmmebeskyttende, passer best for tørre til meget tørre hår. Håret blir supermykt og deilig!
Den rosa kremen passer for deg med farge eller striper i håret. Den gir massevis av glans og gjennoppbygger håret. Den er lett og fin i konsistensen og tynger ikke. Beskytter også mot varme.

Slik bruker du den:
-Etter å ha vasket håret påfører du en hasselnøttstor porsjon av produktet i nyvasket, håndkletørt hår.

-Massér produktet inn i lengder og spisser, og jobb spesielt med de svekkede partiene.

-Gre gjennom håret med en bredtannet kam. Skal ikke skylles ut.

-Tørk håret med en hårføner: føn håret med en rundbørste for et optimalt resultat

eller bruk en glattetang over til slutt.

Produktet beskytter mot varme og er gjenoppbyggende. 

– Husk å kure håret i dag;)

18 kommentarer
  1. Hei.. Trenger litt eksperthjelp her;) Har hatt exstensions i 8-9 år nå. Har brukt både keratinfester, og nå tape. Håret blir veldig slitt føler eg, og vurderer å klippe meg kort. Håret mitt er veeeeldig tynt, typisk nordisk. Har alltid hatt tynt hår, blir ikke langt, bare fliser seg. Er derfor eg har brukt extensions. Føler no at det er på tide at håret mitt får litt “ro” fra extensions. Vurderer å klippe meg i en bobvariant. Litt skrå, med litt lenger framme(Victoria Beckham). Mulig eg må fylle i med litt enxtensions for å få litt fylde, dessverrre;P Har smalt ansikt, og tenker at det kanskje blir fint med ein sånn frisyre?? Har opprinnelig musebrun farge på håret, men tenker å farge det i ein rødbrun farge. Har hatt det før også, og har fått skryt for at eg passer fargen. Ein du kan anbefale?? Tenker du det er finest med ein farge, eller med striper i?? Evt lyse el mørke? Har du elle noen volumprodukter som du kan anbefale??

  2. Har den grønne selv, og elsker den!
   Men det er en ting jeg lurer på. Om jeg tar den i etter at jeg har dusjet om kvelden, kan jeg da rette håret neste morgen, uten å bruke noen annen form for varmebeskyttende?

  3. Hei
   Vet du om en nettbutikk som selger Kerestase sine produkter??.
   Jeg vet jeg kan kjøpe det på salong, men liker bedre å kunne lese om og kjøpe produktene på nettet og ta meg god tid før jeg bestemmer meg for hva jeg vil ha. Blir så stressa av å kjøpe på salong…

  4. Hei! Jeg bruker den grønne, og syns den funker super bra! Men det er en ting jeg lurer på; går det ann å bruke den i tørt hår også? Som f.eks før du bruker rettetang eller krølltang?

  5. Hei!.. Har et smp til deg.
   Jeg har snart tenkt å stusse håret mitt litt. Og mange av venninene mine sier at jo mere du klipper/stusser det så vokser det fortere. Er det sant? Pliis!:) Håper du svarer på dette spørsmålet 😀

  6. svar til BellaHopePedersen:
   Jeg kjøpte min sånn på feelunique.com.. husker ikke helt hva jeg bet. men det er lattelig billig. prøvde den faktisk for første gang imårrest, og den var helt super!! 🙂

  7. Hei! Jeg har bare et spm til deg 🙂
   Jeg er egentlig mørk i håret, men har nå helt lyst. Men siden jeg er så mørk så blir det veldig fort ettervekst. Jeg har gått til så mange frisører for å prøve å få håret i en mørkere tone. Men det er virkelig ingen som får det til. Alle forteller meg at om jeg tar mørke striper i håret blir det grått, og om de farger det mørkt så lyse striper blir det alt for mørkt. Håper du skjønner hva jeg mener.. det må da finnes en farge som gjør at jeg ikke blir gråhåret, eller grønnhåret 🙂 Du har ingen ideer om hva jeg kan fortelle frisøren for å få slik jeg vil ha det? En mørk undertone, men likevel går under som blondine. Håper du har noen tips om hva jeg kan fortelle frisøren:) Det hadde virkelig hjulpet!

  8. Fantastisk info! Jeg har den grønne, men sluttet å bruke den fordi jeg tok i håret når det var tørt. Ente med at håret mitt føltes fett.. men nå vet jeg at jeg kan ta i håret når det er vått og!
   Tenkt å kjøpe ny, veldig bra å ha slik. Sliter ikke så masse på håret da 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg