SOMMERSLITT HÅR!


Sommeren nærmer seg slutten og salongene får besøk av jenter med slitte tupper, tørre lengder, solskadet, bleket, matt og glansløse hår..
Redningen er en god klipp, glansvask, farge, og ikke minst gode produkter hjem!

Redken sin Color Extend Sun beskytter og reparerer under og etter soling. Nå i etterkant av sommeren anbefales absolutt denne serien.
Redkens interbond Conditioning System og Hydra Shield Complex beskytter naturlig, stripet og fargebehandlet hår fra UV-skader og misfarging som oppstår som følge av soleksponering og bading i klor- og saltvann.
Color Extend sun Mask gjenoppretter gølden og tilstanden til fargebehandlet, soleksponert hår og etterlater det fornyet, mykt og glansfullt.
FANTASTISK!

25 kommentarer
  1. Siden du dro opp solbleket hår…
   Jeg har lilla i håret, og før det hadde jeg farget brunt hår. Jeg måtte bleke det 3 ganger på en helg for å få det lyst nok. Det begynte å knekke/revne av etter siste bleking :/ Det er ikke like slitt nå lenger, men jeg vet jeg trenger proteinkur. Har du noen forlag? Er den lysegrønne Kerastase leave-inn heat protection tingen bra nok? Vurderer å kjøpe den. Takk på forhånd 🙂

  2. Kjempe bra blogg!:)
   Lurte på foresten om hva du synes om de nye låtene: Til Drake, Lil Wayne & Drake, Red Cafe Feat. Fabolous, Diddy, Soulja Boy & Tyga og Twista Feat. Chris Brown?
   Ta en titt innom bloggen, å legg gjerne igjen en kommentar.

  3. Har veldig brusete krøllete hår, bruker rettetang (ghd) annenhver dag, men det er litt slitsomt og kunne tenkt meg å prøve antipermanent eller strait and shine. kan du fortelle litt om dette. Hva anbefaler du? BTW super blogg !!

  4. Hvorfor tar du ikke bilder av deg selv når du er brunette, men bruker de bildene av da du var blond/lys ? 🙂 Du er kjempe fin med brunt hår ! 😉

  5. Hei. jeg har lyst til å gjøre noe med håret mitt. Jeg har ganske mørkt hår når jeg skjekket det med en fargering ble fargen lik en slags sjokolade brun farge. jeg har langt hår (til brystene). Jeg har lyst til å ha det langt men vil ha en kul frisyre. Jeg har også tenkt på å kanskje bleike det til lyst (hos frisør) for det har jeg aldri prøvd å har litt lyst. Hvordan tror du fargen ville blitt da ? og har du noen tips for annen farge ? eller frisyre ?
   Det hadde vært kjempe fint om du kunne svart på dette 🙂

  6. Hei :)!
   Jeg har kjempe mørkebrunt hår, men jeg vil gjerne farge det litt lysere… Kommer håret til å bli skadet hvis jeg er ute i solen selvom det blir høtst? Elsker bloggen, har den som startside!!! <3

  7. Hei
   Har skulderkort brunt hår det er veldig glatt og stridt, og bruker Tigi Brunette Godness shampoo til vanlig, har slutta helt med butikkshampoo, men skulle gjerne hatt en god kur, vet du har lagt ut mage anbefalinger, men jeg vet ikke hva jeg skal velge
   mvh Silje =D

  8. Med all respekt for Redken produkter må jeg si at alle shampoo, masker og hårkurer gir kun en kortvarig effekt og dessverre ikke klarer å reparere slitt eller skadet hår. En merker kanskje litt av effekten som varer i veldig kort tid. Sannheten er at alle disse produktene virker kun på hårstråets skjellag, de store molekylene klarer ikke å gå helt inn i dybden og dermed klarer ikke å gjenoppbygge håret 100%. Det er kun en behandling som hjelper og det er NANOMAX, hvor nanomolekylær teknologi kommer til hjelp. Med hjelp av et Microsystem og spesielt utviklede børster fordampes nanomolekyler av keratin dypt inn i håret og reparerer det innenfra, helt fra korteks. Håret er 100% gjenoppbygget: glansfullt, sunt og medgjørlig. RESULTATET VARER OPPTIL 6 MND! Som hårekspert med 37 års erfaring kan jeg med sikkerhet si at dette er den desidert beste behandlingen jeg har vært bort i.
   Ørjan Wasmuth, hårekspert og spesialist i pilologie, Hair Club i Bergen

  9. Hei. skal i bryllup og lurer på om du kan lage en video om et oppsett jeg kan lage selv. hadde vert flott.

  10. hei jeg håper virkelig du leser dette og kan svare på et inlegg, en venn av meg sa at du hadde tat no sånn permanent rett hår og at det gikk an og ta det ut, er det sånt??
   Går det ann 😀 kan du legge ut linken fra det inlegget, på bloggen, hvis du ser dette(som jeg håper veldig) siden mamma sier jeg ikke får lov og hvis hun kanskje får lest litt om det og sett hvor mye det kosa så kanskje 😀 også lurte jeg på hvor det går an og ta det:P??
   PLiz svar meg på et inlegg, og legg linken ut.
   Jeg håper så sykt du leser dette.
   Elsker deg<3

  11. Hei 🙂 lurer på om dere selger hår punkter på salongen 🙂 trenger ca 50 stykk. sitter det på hjemme, hvor mye tror du det blir ca? og vis ikke vet du noen som selger hår punkt 🙂
   HJELP MEG ! 😛

  12. kan du prøve å ha litt hårtips igjen ? jeg savner videobloggene med de smarte hårsveisene:)
   kjempebra blogg!

  13. Hei. Jeg har velig tørt hår og finner ingen proukter som hjelper skikkelig. Jeg har mørkeblondt hår. Har du noen tips?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg