1. Hei! Lurte på om du kunne hjelpe meg litt. Håret mitt er bleket 5-6 ganger, og er utrolig slitt. Det er langt, ca 60cm, og litt oppklipt (vis det har noe å si, hehe). Fargen er kald, med platinablond bunn og en kald mellombrun farge på stripene. Jeg lurer på hva jeg kan gjøre for å redde håret mitt? Jeg klipper det hver 8.uke, bruker ikke varme på det og holder det unna sol og klor…er det noe jeg har glemt? Og kan du anbefale noen produkter (kanskje en proteinkur? Eller en spesiell type hårkost jeg burde kjøpe?), som jeg som student har råd til? Dette er det jeg bruker nå, i tillegg til elvital shampoo og balsam for skadet hår…men jeg burde vel kjøpe frisørprodukter når jeg får råd..
   Kur;
   Redken Real Control Intense Renewal
   Rene Fris intense repair
   Hårologi Stockholm – en intens kur jeg ikke husker navnet på
   Og til styling bruker jeg;
   TIGI dumb blonde smoothing stuff
   TIGI Small talk
   Tigi After party
   Er disse stylingproduktene OK, eller vil de bare gjør håret mitt mer slitt? Burde jeg heller bruke en leave-in kur til å “roe” håret? Setter stoor pris på svar! Jeg har vert innom frisørsalongen her, det er en veldig liten plass, og de sa ikke mer enn jeg allerede vet..

  2. Hei Sølvi!
   Hva gjør man om man har fått grønnskjær i håret? Var hos en frisør for noen dager siden og spurte om hjelp, men hun kunne ikke komme med konkrete nok svar. Sa jeg måtte bruke en rensende shampoo bare. Har du noen tips?

  3. Kult hår! Kunne ønske jeg og kunne gjøre sånn, men ansiktet mitt har en rar form, og ørene mine stikker ut, hihi. Utrolig kul blogg du har forresten 😉

  4. åh det var jo kjempe tøft! du kler jo alt, så vakker som du er. er nok ikke bare meg som er misunnelig på ditt nydelige utseende 🙂

  5. Kan du fortelle oss nærmere hva en naturbørste er?? Og ta bilde av den så vi ser litt nærmere..:) Jeg har vært innom butikker og spurt om de har det der men de aner ikke hva det er…:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg